Az utolsó mondatot elköszönésnek szántam! :-)))))
Az utolsó mondatot elköszönésnek szántam! :-)))))
Látod, ez a név sokkal jobban áll neked! Tükrözi a színvonalat. Egy igazi kis muki vagy. Egy csicska, aki másnak adja ki magát!
Tisztelt L.L.Muki!
Ön megegyezik azzal, aki véletlenül egy másik forumozónk nevét (Tavaris) érezte magáénak, és akinek jó pár hirdetése kitiltásra került.
Ennyit a hitelességről.
VL
Sziasztok: 12 hirdetés maradt abbol 7 cigány rabló banda, 3full kamú, 2 meg dagat vén disznó. Nem értem ez mire volt jó? Vl szerkesztöség: az önök munkálya semmire való önök nem tudják eldönteni ki a valós és ki nem. Ez az oldal már meghalt ugy veszem észre. De nyugottan látogasátok meg :Heni babát, Kingát, Laurát, romák maradtak a városba ez nem hiszem ell......
Ez a nap is eljött! Már nagy szükség volt rá!
Kedves Hirdetők, Fórumozók, Látogatók!
Sajnálattal közöljük Önökkel, hogy a nyíregyházi hirdetőkkel kapcsolatban komoly szankciókat kellett bevezetnünk, mert vannak csoportok, akik nem hajlandóak törvényesen és szabályosan használni oldalunkat!
Ha a jövőben kevesebb hirdetőt látnak a városban, azért lesz, mert nagyon sok regisztrációt és telefonszámot ( több mint 200db) tiltottunk ki az elmúlt napokban.
A hirdetések ellenőrzése emiatt sokkal szigorúbb lett, így várhatóan kicsit több időbe is telik majd.
Ha ezek után bárkiről is olyan bejelentés érkezik, ami alapján BIZONYÍTHATÓ, hogy a hirdető megsértette a szabályokat, azonnal, figyelmeztetés nélkül töröljük oldalunkról akkor is, ha előfizetett felületen hirdet! Sajnos, eljött az a pillanat, amikor elfogyott a türelem, elfogyott a megértés, és vannak olyan hirdetők, csoportok, akiknek egyszer sem lehet már hibázni, mert nem kapnak esélyt a javításra, a magyarázkodásra!
Akikkel eddig nem volt probléma, és a jövőben sem lesz, azok természetesen minden gond nélkül hirdethetnek a jövőben is!
Üdvözlettel
VL
Kedves Tavaris!
Félre értés ne legyen: mi Önnel értünk egyet!
És bár nem látszik itt a fórumban, mi azért a háttérben megtettünk egy két dolgot: pl. az érintett fórumozóhoz tartozó összes hirdetés letiltásra került, ezzel együtt az üzenetünket is megkapta a fórumra vonatkozóan!
VL
Most jött el a pillanat, hogy kiszálltam ebből a vitából.
Én vagyok a legnagyobb sértettje a történetnek, Ti meg bizonygassátok az igazatokat egy szélhámosnak!
Vakok vagytok vazze?
További szép napot mindenkinek!
Tavaris az igazi, nincs utána pont. Ez a topic jelenleg 22 oldalból áll( a 22. az első gyengébbek kedvéért). Én először a 20. oldalon szóltam hozzá.
lásd.:
Tavaris - 2010. február 28., vasárnap 14:05
A másik tegnap regisztrált. Akkor ki az igazi?
Kedves Kari-ka!
Ne haragudjon, de mégis megkérdezzük: Ön szerint hogy kellene ezt ellenőrizni?! Mondjuk vegyük az Ön nevét. Így írta be: Kari-ka. Akkor most elvárná, hogy minden hasonló nevet figyeljünk? Azaz miután Ön regisztrált, automatikusan tiltsuk ki az ilyeneket pl: Kari ka, Karika, kari-ka, karika, kari ka, kari.ka, kari_ka, stb.
He haragudjun, de szerintünk nem egészen jogos elvárás, hogy ezt egy egyszerű fórum esetén minden egyes név esetében külön figyeljük. Tudjuk, meg lehet oldani, mint ahogy a cégneveknél is megoldják, hogy legalább 4 karakterben kell különböznie egymástól két névnek - de azért ha megengedi, az a véleményünk, hogy a fórumban használt nick nevek mégsem ennyire fontos dolgok.
VL
akkor most ki az igazi Tavaris??????????????????,
Én annak a pancsernak írtam, aki az én nevemet használja! Tavaris az igazi, Tavaris.... aki téged cseszeget! Gilt?
Na jo elegem van belöled! Te egy paraszt vagy! Ha érdekel nem is szabolcsi származású vagyok! Mondtam hogy hívj fel! Én nem bizonygatok egy ilyen parasztnak mint te!!
Te is nézz körül! Én vagyok Tavaris!
NE SZÓLÍTSÁTOK A NEVEMEN EZT A CSALÓT!
Annyi kreativitás nem szorult beléd, hogy ki találj magadnak egy nick-et? Miféle egy senki vagy te? Szerintem te is a guszevban nevelkedtél, azért vagy ennyire jártas a témában! Gusztustalan dolognak tartom, hogy másnak akarod beállitani magad mint aki valójában vagy.
Karika!!!!! Neked meg annyit tudok mondani.hogy nem minden a pénz amit igérek azt teljesitem! De ezt ugy is tudják!
Tavaris én most nem vagyok fent az oldalon de ha gondolod iwivwn megnézhetsz! megadom a számom hívj fel! 0670285 08 04 ne járass le, nézz körül analfabéta vagy???
Kinga baba nem azonos Kingával!!!A képeken Ö szerepel,egy ápolt csinos csaj.Én még azokbol az idökböl ismerem amikor még Lettikével rendelt.A szolgáltatásaitol viszont egy cseppet sem voltam elájulva!!!!Életunt,nyegle és ezt sem szeretem meg azt sem szeretem.tipus.Azon volt a hangsuj hogy minél hamarabb az ajtón kivül tudjon.Voltak nálunk legény bucsuban,na de azt inkább hagyjuk......