Evelin21 nem véletlen Pindurka néven hirdetett régebben? Csak kérdem nem gyanúsitgatok nyugi :)
Evelin21 nem véletlen Pindurka néven hirdetett régebben? Csak kérdem nem gyanúsitgatok nyugi :)
Mea culpa, de nem vagyok a szavak embere. Ezennel bigdaddy fantáziáját elszabadító háromszavas mondatom ajándékod szavát meglepit-re módosítom.
u.i: meglepi mert meglepöttem hogy Zita újra jön, ahogy ajándéknak gondolom a lehetöséget hogy idöt tölthetek vele
Szia;BigDaddy
Nem !!Nem kell egyből a fantáziádat így elengedni
Ne haragudj,de nem gondolom hogy helyes dolog így leminősíteni engem ezzel!!!
Nem dolgozom csoki nélkül !
Szép estét kívánok!!!
Neked vállalta ajiba, csoki nélkül? Uh, hívom én is majd, lesz a névnapom nemsokára nekem is....ez kafa...
Kedves vendégek ,elnézést kérek a mai nap folyamán nem leszek elérhető!
Megértéseteket köszönöm!
Köszi a névnapi ajándékod!
Kedves Urak!
Holnap újra elérhető leszek,
Szeretettel várok mindenkit!
Pussy;Zita
Írd be ide a keresőbe a nevét ,van bőven róla infó😉
Ircsi 33 ról valakinek valami infója😉A fotók alaoján jónak tünik a roma lány!!
Én tudom fejből. :)
Kedves Denisa! Mennyire sokáig nem leszel ?
Szasztok!Mira19 valakinek van infója?Jöhet privátban is az infó köszönöm.
Igen azt láttam, de a telefonszámot nem írtam fel :(
Csao Srácok
Lizarol tudni valamit ? Jöhet privibe is. Köszi előre is.
Szia kedves forumozok!Kiracicus-ról érdeklődnék.Ha van valakinek infoja ne tartsa magában jöhet privátban is.Köszönom!
Csak Ma és holnap(Péntek, Szombat) vagyok elérhető. (Sokáig nem leszek :) Várok minden kedves normális férfit minőségi érzéki kikapcsolódásra! Puszi Denisa
Szia kedves hölgyem! Nem írtam,hogy bajom lenne veled! Annyit írtam amit teloba elmondtal nekem étlapot. Pont ez a lényeg,hogy már pár hete hírdetsz és még nem írt rolad senki beszámolót. Pedig biztos látogatnak vendégek. Csak ezt hiányolom. Szóval semmi problémám nincs veled. :) Még az is lehet személyesen járok utánna a szolgáltatásodnak és megirom majd a tapasztalataimat😉🙃🙂
Húú ember ott van már pecek alatta. A retinám ki égett! :-D :-D
Felejtsd el nemrég Amanda néven hirdetett, nyh. Vasgyár utca. Lehúzás!!!
Szia kedves úriember! Nem értem mia problémad velem..? Szerintem aki még volt hozzám egy rosz comentet nem kaptam tőle arról nem tehetek hogy sokan szorakozasbol irkalnak a forumba 😊 el kel jönni és ki kel próbálni puszi 😘