Mert igénytelen.
Mert igénytelen.
Az hogy nem direkt nem vettem fel a telefont az miért lenne rossz vélemény ? Emberek okosodjatok már tisztelet a kivételnek ! Gyere és nézdd meg a telefonom ha ennyire hihetetlen mit mondjak már erre úristen !!! Holnap kicserélem de ne legyél már ennyire rossz indulatú ! 😡😡
Tényleg nem vagy nyelvtanár, de amit írsz azt helyesen ird
Könnyü a telefonra fogni, tényleg próbál az ember hozzád eljutni, de utána te nem válaszolsz, nem lehet elérni ne várd hogy jó vélemény legyen rólad
Igen előtte megkéne tudni hogy mi állhat a háttérbe de tényleg igaza van most vettem észre én is csak nem bele kéne állni az emberbe neki is köszönöm! 🤗
Nem jó a térerője a telefonomnak én is most vettem észre nyugi én se voltam valami boldog hogy vártam a hívást erre else érnek ! :)
Érdekes én tudtam vele beszélni és meg is kaptam az infót amire szükségem volt, lehet nem véletlenül nem éredel... Plusz - bár nem vagyok nyelvtan tanár - de, szeritnem nem jó a szóhasználat, ha már valakit pocskondiázol és beleállsz, legalább tedd helyesen, így viccesnek hat... Legalábbis nekem. ;) Písz.
Én is ugyan ezt tapasztaltam, felhívtam még bele se szóltam és rámnyomta a telefont, azután pedig már csak kisípolt. Nem értem ezt a sok embert aki dícsőíti.
Nem
Nem unod még?
Miért nem jön be nektek Alíz 24?
Ahogy olvasom a fórumba, csak pozitív hozzászólást látok.!!
Ma is kerestelek, de arra nem vagy méltó hogy fel vedd a telót vagy vissza irj
Sziasztok kedveseim aki még elszeretne hozzám jönni most 5.dikéig elértek utána nem leszek elérhető egy ideig 🤗 puszi Hanna 😘
Szerintem és mások szerint is ajánlott!
A hirdetése tartalmazza a kommenteket!
Akkor se mennék hozzá, ha ő adná a csokit.
Sajnos még senki...
Nem tudja valaki,hogy Zsófi 39-nek miért lett ilyen sovány az étlapja?
Régen azért bőségesebb volt.
Sziasztok! Gréti19-nél volt már valaki?
Hol hírdet?? Én nem látom a hírdetését!
Sziasztok régen hirdetett egy csaj Szöszi 43 az ószőlőn rendelt de már egy éve nem hírdet valaki tud valami érdemlegeset esetleg? Köszi