Melindát kerülje mindenki=Gyulával lehuzás VIGYÁZATOKCsáó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melindát kerülje mindenki=Gyulával lehuzás VIGYÁZATOKCsáó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Millánál volt már valaki?Caks masszázs van?Elöre is köszi az infot!!!Csáó
Szia Kuplung!
Nem kételkedem a szavadban, csak szerintem nem annál a "P.u.n.c.i.c.á.n.á.l." voltál, akiről a többiek is írtak. Te nem vletlenül Nyírtelek környékén voltál? Ott rendel egy csaj, aki nekem már a telefonban sem volt szimpatikus, úgyhogy kihagytam.
Az eredeti P.u.n.c.i.c.a. a belvárosban van már jó ideje, a kétoldalú nagy bevásárló központ mellett.
Üdv: Thomika
Sziasztok! Barbi 18-ról van valakinek infója? Előre ios köszi.
Dóri23-at ajánlom a számodra feltéve ha szereted azt a kategóriát akin van mit fogni!Kellemes beszélgető partner és jól maszíroz és a NF az valami fenomenális!Hidd el érti a dolgát!
A kellemes élmények mellett volt rossz élményem is!Az érintett hölgy puncica!Nem nyír1en rendel hanem egy mellette lévő kis tanyán!A hely nagyon nem bizalom gerjesztő!Külsőre jó a csaj!Nagy didkók meg csinos test de amint megszólal kilóg a szájából egy MTZ!A bejárat olyan mint egy őserdő és ráadásúl előröl hiányos a foga is!Mindenen akadékoskodik!Mire kiegyeztünk mindenben és bele mentem volna ha már ott vagyok alapon rákérdeztem hogy akkor hol tudnék lezuhanyozni!Közölte hogy az nem fog menni!Na gondoltam ha erre nincs lehetőség az sem kizárt hogy ő sem tette meg úgyhogy kaptam a kabátom és leléptem!Az eddig előttem szólók áradoztak a hölgyről és ezért látogattam meg de ezek után az sem kizárt számomra hogy csak önreklám volt!
Én nem ajánlom senkinek kivéve aki kedveli az ilyesfajta extrém dolgokat!
Hát ez marha jó! XDXD Ilyen szerencsétlenül még csak te jártál a közösségben! Szerintem mindenki kíváncsi hogy ki ez a perverz nőszemély úgyhogy légyszives árúld el nekünk a nevét hogy más ne járjon így!
Sziasztok!
Most először vettem igénybe f*z*t*s lány sz*lg*lt*tását, méghozzá invitáltam a saját házamba, mert szervízbe volt az autóm, gyalog meg nem szeretek közlekedni.
Név szerint nem említem a lányt, csak ha nagyon kíváncsiak vagytok a nevére, nem akarom, hogy emiatt az egy eset miatt ítéljétek meg, mert lehet valaki másnak több tapasztalata van vele.
Szóval megérkezett hozzám, azt mondta sok dolga van még, vágjunk bele a lényegbe, f*z*ssek előre.
Kicsit meglepődtem, és kételyeim voltak, minek kell sietni, de k*f*z*ttem, ne ezen múljon.
Mivel én nem szeretek p**cit nyalni, ezért hátulról csináltam, kb 10 perc után azt mondta, várjak egy kicsit, ezután odapisilt a földre egy kicsit, és azt mondta, bocsi fel vagyok fázva, de most már mindegy, és tovább folytatta a vizelést a NAPPALIMBAN!
Csak azért nem pofoztam meg mertm egsajnáltam, ezek után jobbnak láttam befejzeni a dolgot, és elküldtem.
Vagy csak én vagyok ilyen balszerencsés, kezdők "szerencséje"?
Mással nem esett meg ilyen?
Csá makktársak!
Az elmúlt időben több leányzót is meglátogattam!Kivétel nélkül elégedetten távoztam tőlük!
Az első hölgy Regi25 volt!Igaz a Beatrixhoz indultam de mire oda értem neki el kellett mennie és a Regi nyitott ajtót!Csábos csinos széparcú mosolygós fiatal hölgy!Zuhanyzási lehetőség adott és nem mellékesen ő is lezuhanyzott az akció előtt!A lakás nagyon kúltúrált és rendezett!NF tökéletes és nagyon kellemes a bejárat is!Mindent összevetve elégedetten távoztam tőle!Ajánlom mindenkinek!Ezután a Dia30 hölgyet szemeltem ki!Csinos tetkós hölgy!Nagyon kedves beszélgetős intelligens és csinos csaj!Üditővel kínált aztán zuhany!Nála csak egy NF-re voltam ami igazán szuper volt és remegő lábakkal távoztam tőle!A következő hölgy a Dóri23 volt!Ő az a kategória akin van mit fogni!Szép arcú és kedves lány!Zuhany nála is adott!Kedves és nagyon beszédes lány!Egy masszázzsal kezdtünk hogy oldjuk a feszültséget!Az NF tökéletes és a bejárat nála is roppant kellemes!
Mindent egybe véve mind három hölgy ajánlott kategória!De aki nem hiszi az járjon utána!
Dolgozik a két ünnep között ajánlott szolgáltató?Olyan kellene aki masszírozni is tud.
Dóri 23 ő rendben van.
Sziszatok!
Valaki nem tud ma elérhető (megbízható) lányt?
pl: Barby, Ivett, Kriszta, stb.
Kellemes ünnepeket!
Üdv!
Békés,boldog karácsonyt kívánok minden kedves vendégemnek és fórumozónak is!
Karácsony 2.napjától elérhető leszek!:)Valamint két ünnep között!:)További szép estét.Üdvözlettel:Kriszta
Csáó Kellemes ünnepeket minden makktársnak minden szolgáltatónak aki jól áll az ügyfélhez Többieknek pedig nagyon szar 13 Csáó
Sziasztok! Ki fogad 25-én látogatót? Tud valaki valami infóval szolgálni? Nem akarok körbe telefonálgatni az ünnepek alatt.
Valószínűleg mindig lesznek olyanok, akiknek kétséges lesz, hogy igazmondó vagy-e, vagy más. Mintha némi érzelem vibrálását vélném felfedezni. :-)
Hello! Viszont kívánom! Ivettnél volt az egyik ismerősöm. Azt mondta, hogy nagyon jól néz ki, csak kapkodós, minél hamarabb le akarja tudni. Viszont ha jól bírod, úgy ***moderálva***ahogy akarod. Barby, Nikolbaby és Dóri engem is érdelnek. Barbyt és Nikolt felhívtam már. Barbyról jókat írnak és szerintem ő a legvonzóbb lány a városban, viszont ***moderálva***. Nikolról nem tudok sok mindent.
És ennek a Lillának szép arca van? Mit jelent az NF? ***moderálva***
Szia!
Én csak a tényeket írtam le, nem írtam hogy utánna kihez mentem CSAK A TAPASZTALATOMAT osztottam meg a kérdéses hölgyel szemben!
Neked esetleg érdeked füződik a hölgyhöz?
Normális hangnemben közöltem, tényeként, amit hangsúlyozom Ő mondott.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek :-)
Sziasztok! Minden szolgáltató lánynak és hölgynek valamint minden ide látogatós férfi társamnak Boldog Karácsonyt!
Érdeklődnék kinek volt valamilyen tapasztalata az alábbi hölgyekkel? Maya, Szandi, Ivett, Barby, Nikolbaby, Dóri hölgyekkel? :) Köszönöm előre is!
Egyébként ha valaki kedveli a teltebb és érettebb hölgyeket is annak nagyon ajánlom az apróban hirdető Lillát!
Én már pont egy éve próbáltam a hölgyet! Időpont zökkenőmentes, sexi ruciban fogad, igényes és nagyon tiszta, kellemes hangú hölgy. És nagyon korrekt!! NF isteni... amit művel :) és élvezi is, semmi nyafogás, pózokat is úgy vált mint egy 18éves! :)Órát nem nézi és az árak is alacsonyak... valóban!