szép kamu Lotti nem is vele van xd
szép kamu Lotti nem is vele van xd
Klaudia (vagy akinek úgy tetszik, két évvel ezelőtt ex-Jenifer) régi helyén új, és ízlésesen színes falak közt pár napja egy új lányt üdvözölhetünk, Kezdő Bettikét. A régi telefonszám miatt bemutatkozását mindjárt kiemelt helyen láthatjuk. Fényképei a némi retusálás ellenére azért a lényeget bemutatják nekünk. Adatlapját olvasva furcsának tűnhet, hogy kiemeli a vegyvédelmi kötelező használatát. Ne lepődjünk meg rajta, hiszen ami máshol természetes, az itt korábban nem volt az... Sok sikert tevékenységéhez és reméljük tovább élvezhetjük társaságát, mint az elődeinek!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok!
Amint pár nappal ezelőtt igértem hogymeglátogatom a Heléna nevezetű leányzót,úgy ma ezt meg is tettem !
Az elejétől a végéig az egyeztetéstől az elköszönésig minden tökéletesen ment!
Mikor megérkeztem hozzá , akkor derült ki hogy a Lotti hírdetővel együtt dolgozik!
Amikor Helénával végeztem , nem tudtam kihagyni a Lottit , egy gyors francia erejéig !
Jártam már ebben a lakásban még annó Alíznál , akkor is egyszerüen és korrekten mentek a dolgok ,épp úgy mint most!
Nem reklámozni akarom őket , de erőssen ajánlott kategória mindkét lány!
Hajrá Uraim !
Csáó Barby 20 nagyívben kerüljétek Melindával együtt mindketö GYULA csáó vigyázatok LEHUZÁS!!!!!!!!!!!!!!!
SZANDY 24 ROL VALAMIT TUDTOK
Gyerekek! Sok friss husi és elég csinosnak tűnnek? Valakinek van valamilyen tapasztalata :)?
Gondolok ezalatt: Nikolra, Lottira, Heléna, Anett, Barby?
Srácok Anettről tud valaki valamit?
mien a csajszi ajánlott-e?
Szia Bingbang!
Igen tudjuk hogy elmult már karácsony , ép úgy mint te !!!
Nagyon is jól ismerjük egymást!!
Ja , meg rajtamkívűl jó pár ember ,hogy ki vagy te és mi vagy te !! (Hírdető)
Akinek nem inge nem veszi magára !!
Szia Füstmentes,ismerjük mi már egymást?tudjuk,hogy elmúlt már karácsony kinek igy kinek úgy!
Szia Bigbang!
Mizujs veled? Látom hozod a formád! Nagy a konkurencia???
Lassan kialszik a fény, minden gyertya elolvad egyszer, talán bele kellene törődnöd?!
Üdv!
Heléna merre található meg?
Sziasztok makktársaim,új év új lányok,gondoltam meglátogatom őket.Az első hölgyike Heléna volt,telefonba nagyon kedves volt,viszont személyes talikor már nem az a lány volt akivel beszéltem-már ez nem tetszett -na mindegy majd az aktus gondoltam.Az akció normál vagy egy kicsit gyengébb,sok mindent nem vállalt be!Nekem nagyon NEGATIV!A másik hölgy *** moderálva *** volt-telefonba kedves volt,látogatásomkor egy franciát kértem tőle,amit gumiban végez.Jó volt,elment!Egyenlőre ennyi,majd még irok élménybeszámolót addig is látogassátok a megbizható,bevált hölgyeket!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Üdv Emberek!
Úgy látom van egy pár friss csibe a piacon!
Nekem a fotói alapján a Heléna jön be!
Van-e valakinek infója róla?
Telefonban elég kedves a hangja, lehet holnap meglátogatom!
Azért írjon akinek van élménye!!!
Lindáról van infótok?
Szia!
Szerintem hívd fel és mindent el fog mondani.
Valmit ha már beszélsz vele akkor lesz valamilyen véleményed a hölgyről (amúgy értelmes, normális felfogása van, valamit maximálisan odafigyel a vendégeire).
De megcsapppantak a nyíregyi hirdető lányok....
Makktársak, ajánlajtaok már kérlek valakit aki fiatal (max20), és szereti az anált (nemtúl nagy a fütykös...), illetve mehet a végén arcára is....
Köszi
Szia Dia,
panaszra semmi okom, remélem januárba találkozunk... ;)
Boldog új évet mindenkinek!
sziasztok! detti40 -et ajánlja valaki?( BUÉK)
Kriszta ez nagyon szép volt mindenkinek ezt kivánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont^^!