Sziasztok
Egy nagyon jó franciára kitűnő tudtok ajánlani, a végén szájbaélvezéssel ha lehet, de nem feltétlenül
Jöhet akár privátba is
Köszi
Sziasztok
Egy nagyon jó franciára kitűnő tudtok ajánlani, a végén szájbaélvezéssel ha lehet, de nem feltétlenül
Jöhet akár privátba is
Köszi
Bianka 21 Részemről ajánlott! Jó szolgáltató én eddig 2x voltam nála,,bekerült a kedvenceim listájára 😉😊
Így is van! Bianka részemről is ajánlott, kellemes meglepetés volt számomra mikor meglátogattam! Nekem már első látogatása óta kedvencem, és valószínüleg így is marad még. ;)
UI.: Tegnap még meg volt az elképzelésem és a terveim, hogy kit látogatok meg ma, de hirtelen annyi lány érkezett, hogy a bőség zavarában nem tudok dönteni ... :) :D
A mai nap Brigi 32-nél jártam,1 újabb kedvenc a listámra 😊🤗 no nyafi mehet több pózba nf jóó 🤩Részemről ajánlott!
Sziasztok. Korház környékén megbizható hölgy?
Asszisztens néni az ambulancián, fehér szexi növérruhában átlátszó fekete tangával...
Uh,Kinga kétes hirdető lett,? Most akartam pedig menni hozzá...sebaj ...akkor sztornó...
Szerintem csak azért mert még nem igazolta magát az adminok felé, vagy hasonlók...
Ha esetleg lesz infod jelezd.... En is kineztem.... Koszi.
Kedves Virág !
Üdvözöllek újra városunkban , remélem új alapokra helyezhetjük a kapcsolatunkat és lezártnak tekintjük a régi dolgokat.
Keresni foglak és remélem újra egy meghitt együttléttel ajándékozzuk meg egymást!
Puszi !
A cserfes RAMI-ka, még mindig nagy Kedvenc, aki mindent megtesz, hogy jól érezzem magam, és ha elröppent a dologidő, azért, hogy önmagát is utólérje.😊😘😅
Sziasztok. Nem Nagyon fórumoztam eddig, de néhány tapasztalatot megosztok az elmúlt időszakból.
Gaby: Remek lány, talán Nyíregy legjobb szolgáltatója. Kedves, és remek a technikája. 10/10
Tina masszázs: Idősebb korosztály, de gyengéd, a lazulás teljesen megvan vele. Szuper francia. 8/10
Lilla 26: Nekem nem volt az igazi, kedvetlennek tűnt. Lehet, hogy nem voltam szimpatikus, van ilyen. Egyébként csinos, de nem leszek visszajárósa. 6/10
Enit tervezem meglátogatni, beszámolok róla.
Apropó, ha valaki tudná, Claudia végül lesz, nem lesz? 😊
Mindenkinek szerencsés találkozókat!
Én már legalább fél éve próbálom Ramit elérni de luxus felvenni a telefont pedig sokat jártam hozzá aJókain.Ilgaz nekem is más számom van.
Sziasztok!
Én sem vagyok egy nagy fórumozó, de elszoktam olvasni a hozzászólásokat.
Régen az apróhirdetésben hirdette magát egy Maya / Petra (42) nevű hölgy, aki a Stadion környékén volt elérhető. Voltam nála pár alkalommal, de sajnos az elérhetősége nem maradt meg. Valaki jár-e esetleg még hozzá? Vagy már nem fogad vendégeket?
Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
Virág 21.
Karola 23ról esetleg van infoja valakinek? Érdemes hozzá elmenni?
Sziasztok! 🍻
Alexa 24-ről mit mondtok? Vagy esetleg tapasztalat?
Semmi infó a hölgyről.... 😔
Szerintem kamu a nő. Odamentem s nikol nyitott ajtot,,mondom én alexához jöttem, erre hát én vok alexa....léptem is onnan,árok str.
Én voltam már Alexa 24nél, közé nincs a képeknek a valósághoz! Kedvtelen és elég bunkócska volt velem. Semmi képpen sem ajánlott részemről