Üdv!
Lotti 20 és Heléna -már, ha együttrendelnek :)- merre találhatók meg?
Üdv!
Lotti 20 és Heléna -már, ha együttrendelnek :)- merre találhatók meg?
Szia!
Bocsi, megtaláltam!!!
Üdv: Thomika
Szia!
Ki az a Szandy 24???? Itt hirdet?
Üdv: Thomika
Sziasztok! Voltam tegnap Szandy 24-nél, egy gyönyörű,bájos, végtelen kedves, okos lány. Igazán szereti, amit csinál, nem "színészkedik".
Vékony-kis törékeny, de amit nyújt, az nálam No1!! és mellesleg nem nézi az "órát", teljesen ellazít. Röviden ennyi!
A lakás "full", színvonalas.....tisztaság és rend....nekem nagyon bejön!
Sziasztok tegnap ismét meglátogattam Diát az eredetit.Tusolás,egy kis beszélgetés után egyből az ***moderálva*** tértünk,a fr*nciája a legjobbak között van a városban,na és utánna az***moderálva*** is elképesztő volt-végre valaki aki élvezi amit csinál!Nagyon ajánlott kategória,itt nem kell félni a ......-tól!
tudtok ajánlani vmi jó csajt???láttom most van böven fent lány
Szép arcúak, igazán kedves lányok... Az ***moderálva****talán magasabbak az átlagosnál, ebben nem vagyok nagyon jártas. Én bizonyosan visszatérek, nekem különösen Lotti mutatványa tetszett, figyelmes, odaadó bébi.
A mai nap során az itt hirdető Puncica nevű lányhoz volt szerencsém. A telefonon megbeszélt időpontban fogadott a szűk értelemben vett belvárosban található lakásán. A csaj kora huszonéves forma, bomba fenékkel, méretes mellekkel, szép arccal, hosszú fekete hajjal, kacér mosollyal. Külsőre nagyon jól néz ki és van erotikus kisugárzása is.
Kérésemre egy kellemes közös zuhannyal kezdtünk, majd a szobába visszatérve rátértünk a témára. Nagyon érzékien simogat és szenvedélyesen csókol. A franciája elég ügyes, lelkesen dolgozik a szájával. Én sem akartam adósa maradni, így megkóstoltam ott alul. Nagyon finom, szép puncusa van, ami nagyon jól reagál arra ha kényeztetik. Többféle pózbol és szögből is keményen megcsináltam, amit láthatóan élvezett. A pózváltások magától értetődően és természetesen, mindenféle nyafogás nélkül mentek. Befejezésül pedig rendesen megöntöztem az arcát.
Kiemelném, hogy végig nagyon kedves, közvetlen és barátságos volt a stílusa. Én úgy éreztem, hogy mindketten élveztük azt az időt, amit együtt töltöttünk. Nem unott, nagyon odafigyel a másikra és az időt sem bámulja. Én mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Mobilrol netezek,eze'rt nem tudok e'kezetet irni. ;)
Melyik országból írsz?
Reszben egyetertek veled,fustos,de jo,ha van egy-ket kapaszkodo,mikor azon filozunk,melyik holgyet keressuk fel,ha tarsasagra vagyunk.
Szoval csak annyit akartam,h voltam Helenanal,megbizhato leany! ;)
Hogy mire való a fórum?Lehet csak én látom így.Meg mindenki magából indul ki,de szerintem ez a fajta buli ami itt megy az nem arról szól,hogy neked pl jó legyen.Egy se jókedvében kamatyol veled.Az biztos,hogy a nők 99% azért szereti a f...szt,de ha nem kéne nem lenne hivatásos.Arról nem is beszélve mekkora buli ez más bácsiknak,vagy manapság egyre több néninek.Azért a mi országunkban ezt is sokkal lightosabb formában csinálják.Előfordul azért nálunk is,hogy egy csajt úgy kezelnek,mint az állátvásárban a malacokat,de azért ritka.
Meg lehet ez is csak az én nézetem,de abban mi a jó,hogy biztatok másokat,hogy menjetek és d..gjátok azt akit én is.
Arcra milyenek? A'rban mennyire vannak elszállva fiatalságukkal?
Valóban, Heléna és Lotti is hús-vér lányok, és együtt rendelnek... Én Szép Helénánál jártam, a képeken Ő látható, csinos, vékony, picit szende lányka, formás cickókkal. Kedves, intelligens, értelmes, versenyképes hölgy, úgyhogy bátran lehet látogani ;)
Jó napot mindenkinek!
Előző hozzászólásomban leírtam, Helénával és Lottival töltött rövidke idő alatt szerzett tapasztalatomat. /rövid beszámoló volt, mi van ha kivesézem az elejétöl a végéig?/ Nos már ez reklámnak számított valakinek!
Csak érteném már meg végre, hogy mire való ez a fórum?! Nem arra hogy segítsük férfitársainkat hogy ne fussanak Gyulába, vagy mozdonyszőke rosszakarókba?!
***mofderálva***
Szóval igenis Lotti és Heléna : ERÖSSEN AJÁNLOTT!
Hajrá férfitársak!
Sziasztok! Krisztáról ki mit tud? Mik a tapasztalatok ? ?
Lomhaságom miatt lemaradtam a hozzászólásodról, pedig adok a véleményedre! Ezért ha úgy gondolod, felvilágosíthatnál egy lámpa segítségével :)
Hát.. Holnap szeretném meglátogatni Lottit.. remélem nem jön közbe semmi... de ha mégis, akkor következő hétvégére csúszik az egész. Remélem nem kell addig várnom.
Jé, egy értelmes lány. Ez a legjobb reklám. :P
Szia Enzo24 ! :)
De igen is Helénával d*lg*zom :)!!!!
Bizonyosodj meg elsőnek róla ,aztán írj légyszíves a fórumra ! :)
Köszönöm Puszi Lotti :)!