Fogalmazás: 5! :D
Fogalmazás: 5! :D
én anno voltam nála.nem igazán a lehúzás volta célja inkább tájékozódott a kérdéseivel arról hogy milyen véleményekkel vannak iránta. egy kis növésű lány. ha nem tudnám kurva akkor azt hittem volna összement. segge mint a kezem szopott baszott amugy gyenge erotikus lélmény mert valoban a ***moderálva***. egy kicsit csalódottan de nem lehuzva távoztam.
Sziasztok!
Barbi 19-nél és Lotti 20-nál járt már valaki?
Ha igen írjatok légyszi beszámolot! Megbízhatóak?
Milla mennyitől néz ki 10 évvel fiatalabbnak?
Sziasztok! Nem tűntem el, 23.-tól újra elérhető leszek. :) Addig is puszi mindenkinek! : Heléna
Jelen állás szerint sajnos igen...:(
Én már többször voltam Lénánál, mindig minden rendben volt. Keresdd nyugodtan!
sziasztok
kamilla 40 ről tud valaki valamit?
sziasztok!! nekem lénárol kelene info!! nyíregyröl!! köszönöm!
Milla szebb és csinosabb mint valaha és nagyon tündér. 10 évvel fiatalabbnak néz ki :) aki nem ezt irja az még sose volt nála. vagy szemészeten :))))
Figyelitek,hogy Melinda 19(GYULA) milyen jó új képeket rakott fel?Csak biztos megállt az idő mert már a Vl létezése óta 19éves.Nem öregszik na!!!Van ilyen....
De attól 40látogató kedvence.Bakker hány embert húz az le egy nap????
Betty Kezdő 19-ről van tapasztalata valakinek?
nagyon felkeltette az érdeklődésem.
Sziasztok !!
Reklámháttér nélkü..... amúgy meg már jeeztem itt korábban a két hölgy eredményeit (Barby23 Szandy24) tényleg ajánlott kategória a páros. Csak visszakéne olvasnotok .... viszont én hiába olvasok vissza senki nem tud semmit Zsani20-ról pedig már többen kérdezték, ha képei valódiak ( a régi c.c.s képekre is értem) és megbízható, akkor ajánlott is lehetne a dolog ... de se, rossz se jó ... ez jó? A ***moderálva*** apróhirdetésben hirdető Ami nevű hölgyről valakinek valami infó???
Ja és az új Heléna csak a képei jók vagy a sz*lg*ltatás is???
Üdv értelmes válaszok reményében!!
Itt hirdetö popóka Debreceni légiós Csumicsá
Csáó makktársak vigyázatok Gyula most nagyon aktiv felrakott 1pár hirdetést vigyázzatok nehogy valaki beleszaladjon melinda 19 az állandó meg Barby 20 is biztosan az övé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eniköről valaki valami infot elöre is köszike Csá.
Tegnap voltam Milla-nál. Szigorúan masszázs! Kedves, de határozott, nagyon határozott!! :-) Tudja, mit akar és mit nem.
Sziasztok.Bianka(23)-ról lehet tudni valamit?köszönöm
Vagy inkább hátrányaival :D áááá sok az ismerős debibe pedig a menü elég választékos,kicsit sajnálom is .Estére már fülön vok fogva nap közbe meg necces, így marad a kikűldetés :)
Engem is érdekel Vanda 19 -ről infó..
Csocsi. Tenap nyiregyi mazsolázásom során felhívtam Lottit de sajna nem tudtunk időpontot egyeztetni,mert kevés volt az időm ,de nagyon kedves volt telefonba asszem nem fogom kihagyni következőre.Második választásom Barby 23 volt gyors egyeztetés után 20 perc és már zuhanyoztam is :) Kecó full a kisjány is full nagyon csinos csajos csaj,szép arc,kedves,pont jó cickó simán fűzné bárki egy dicskóba :D teljesen veszélytelen nagyon ajánlott. Szandival (24) rendel mint az beszélgetésünkből ki derűlt,így valsz ő is ajánlott kat. Jó mazsolázást :)