voltam teljesen rendbe van és aranyos és kitartó ajánlani tudom.
voltam teljesen rendbe van és aranyos és kitartó ajánlani tudom.
Kedves nagyfarok. Lehet hogy pont azért ahogy itt is irsz róla. kedvességet vársz alapvetően meg lekezelő vagy.a te pénzed. ki vagy te hogy mindenki nevében írsz. Gondolom fél óra ennyi a jussa. Jegyezd meg 20 ft ért ne akarj forma 1 et.Változtass a stiluson többre viszed . a csajok nem gépek. És ez egy emelt szintű szórakozás. Amúgy halálosan odadaó . 1 óra is kevés volt azt hozta ki belőlem.
Nem értem h miért fényezik a Lotti nevű csajt .......én felhívtam a napokban és elég goromba volt velem , megkérdeztem h meddig lesz mivel én délután 6 ig dolgozom , míg haza megyek , a feleségemnek beadok vmi kamu dumát stb az egy kicsit időigényes így megkérdeztem tőle h kb 8 körül tudna e fogadni erre ő azt mondta h már nem mert lejár a munkaideje. Én ezt meg is értem de azt miért nem lehet kedvesebben mondani??? Elvileg az én/a mi pénzünkből él !!!! Nem ????? Ennek ellenére ma megpróbálok mégegyszer időpontot kérni tőle , hátha nem lesz rossz kedve!!!!! :)
Feri.krt
Vagy inkább itt kisebb az esélye mint otthon :)
Időbe nem sok 40 perc ennyit meg ér,hogy ne legyen perec :D
Meg a hazai pálya a tied nem akarok konkurencia lenni :D
Sziasztok!
Detty ( 40 ) -nél nem járt valaki véletlenül?
Üdv: Thomika
Szevasz vastag-tag!Én Millához járok ez ügyben,igaz nincs összehasonlítási alapom mert másnál még nem voltam,de szerintem annyira jó,hogy nem is tervezem hogy máshoz menjek!És ez nem reklám vagy futtatás,csak válaszolok a kérdésedre!
Pár mazsolán már túl vagyok,de a barátnő fealing megfizethetetlen amikor elfelejted,hogy ezért f*z*ttél nállam az a topp :) Egy vonással dr*gább az átlagnál,de nagyon megéri. aranyos,nekem szép,csinos,biztos,hogy megyek még :)
Sziasztok! Lingam masszázst melyik leányzó csinálja a legjobban? Próbálta már valaki?
Ha meg kell köszönni, akkor valami nagyon jó dolog történt. ;) *rban mennyire van elszállva magától? Arcra milyen?
Aloha, tudom lúzerség meg köszönni,de tegnap voltam Lottinál és csak enyit mondanék,hogy köszönöm :)
picúr,én már voltam a lánynál.Aranyos kedves lány,a képei valósak,és az arca az meseszép,igaz egy kicsit kezdőnek éreztem,de tanítható :)Én jól éreztem magam nála !!!
Sziasztok.
Lottiék melyik környének laknak? csak úgy nagyjából.
Barby19-ről van infótok?
Tegnap(is)voltam MILLá-nál.Komolyan mondom,az eddig legjobb nő(pedig volt egy pár)akivel össze hozott a jó sorsom!Igazán ritkán kerül az ember kezei közzé ilyen jó test(bár volt már ezen az oldalon aki le tehenezte,de szerintem az egy barom!!!!)!Igaz aki csak a tömény szexet keresi annak nem igazán ajánlott,mert az nincs.De maga a légkör mindenért kárpótol!A napi taposó malom után,a vele való találkozás mindig feltölt néhány napra!Ezért nálam az igazán ajánlott kategória!
Csak a tisztánlátás kedvéért: Puncica ápolt, tiszta és igazán igényes, jó megjelenésű lány, aki nagyon ad magára. A lakása is teljesen rendben van, mindig tiszta törölközőt ad. Az elsz*molásnál is mindig nagyon korrekt. Én rendszeres vendég vagyok nála. Egyértelmű, hogy a legjobb sz*lgáltatók egyike Nyíregyházán.
***Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Üdv!
Az elmult héten nagy port kavart fel egy-két " új " leányzó itt a fórumon! Nos ennek hatására látogattam meg Biankát. Végtelen egyszerűen zajlott az egyeztetés, bár nekem kicsit kényes volt! A fogattatás kellemes, a környezet jó, a lényeg jeles! Távozásomkor belebotlottam a Lotti nevezetü leányzóba, aki nagyon is csinos, de ugyanakor visszahúzodó fiatal lányka! Látszik, hogy nem rég kezdte az ipart! A következő választásom Lotti lesz!
Sziasztok.Eddig csak külső szemlélőként vettem részt a VL életében , de ezt nem hagyhatom szó nélkül. Pár napja jártam Puncicánál de csak pozitív véleményt tudok veletek megosztani.Nem lehet nálla fürödni, ha-ha- ha ne nevettess... Ja és még valami, a pénztárcám kiesett a zsebemből, már az ajtóban voltam , amikor utánnamhozta, kicsit szemrehányóan.Ha olvassa a hozzászólásomat, ezúton szeretnék bocsánatot kérni minden általam okozott kellemetlenségért.Szóval csak ajánlani tudom, nekem nagyon bejött.
Jó vagy már azzal a szakadt igénytelen puncicicával mert már unalmas le se lehet nála fürödni és még büdös is
Visszaolvasva a fórumot ma leteszteltem Puncicát. Csak megerősíteni tudom a róla írt korábbi pozitív véleményeket. Valóban rendkívül csinos,vonzó, kedves lány. Szereti és bírja a heves, szenvedélyes együttléteket, ügyesen beszéli a francia nyelvet. Ahogy itt szokták írni tökéletes "barátnő feeling". Tényleg úgy éreztem magam vele mintha a barátnőm lenne. Minden MT-nek csak ajánlani tudom látogatásra.