Hali!
Vanda (19) és Ingrid(24) gyula e?
Aki már egy kicsit is hasonlít Melinda(19) vagy éppen gyula aktuális nevéhez ahoz már nem mer az ember elmenni a sorozatos lehúzások miatt.
Senkinek sem jó ez :(
Hali!
Vanda (19) és Ingrid(24) gyula e?
Aki már egy kicsit is hasonlít Melinda(19) vagy éppen gyula aktuális nevéhez ahoz már nem mer az ember elmenni a sorozatos lehúzások miatt.
Senkinek sem jó ez :(
Klaudia 26-ról szeretnék infót kérni ha volt már valaki nála! Kíváncsivá tettek a képek. Anikóról annyit mondanék,hogy nagyon megbízható szép cicikkel rendelkező ami nem kicsi :-) szép fenekü szenvedélyes nő! Ajánlott kategória nagyon. Érti a dolgát és nem az időt nézi,hanem a partnerével foglalkozik! Helló mindenkinek.
Sziasztok Anikóról kérnék infókat ha tudtok segiteni. Köszi szépen.
Láttátok?Gyula felrakott olyan képet amin látszik az a kis mozdonyszőke pofája!
Sziasztok!
Én is érdeklődnék a kis Bettyről. Valakinek van (fel)használható tapasztalata? Jó lenne, ha a korábban megszokott szempont rendszer szerint értékelné valaki, aki volt már nála és megbízható forumozó. Remélem mindenki érti. Köszönöm.
Srácok,(vagy lányok) :D Betty kezdőt még senki nem kívánta meg ??? :)
:)
Szia Mr. men!
Vissza jelöltél a privát üzenet után, viszont nem kaptam még tőled információt. Ha van időd, írnál majd nekem kicsit bővebben Anikóról. Ha gondolod, akkor megadom az e-mail elérhetőségemet. Előre is köszönöm.
Ez minden csajra elmondható.Itt Nyíregyházán kb 40-50 hirdetés van,de ez kb 20-25 személy valójában,4-5 lakásban ***moderálva***
Tegnap este néztem a TV-ben,hogy sitt jár azért,ha vki kimondottan ilyen célra adja bérbe a lakását.
***moderálva***
Kedves eddaIngridBarbyDia vagy akárhány néven is létezel!
Tudod az a baj, hogy alapból az itt jelenlévő Úriemberek - köztük én is - a sok névváltoztatást, módosítgatást, nem nagyon szeretjük. Az az állltalános álláspont, hogy ha valaki sokat kavar, az nem megbízható.
Vegyük a Te példádat:
Valaki elkezdett Veled ( Barby (22) -vel ) kötekedni. Úgy gondolom, hogy alapból meg kell tudni magad "védeni" egy ilyen szituációban. Egy darabig próbáltad is hárítani a "támadásokat", de miután túl sokat szerepelt a neved a fórumon mit csináltál? Átnevezted magad, két évet "megöregedtél" egy nap alatt, csináltatok egy új fotósorozatot és visszakerültél a lányok közé. Ugyanakkor mindenki tudta, hogy Te továbbra is Barby ( 22 ) vagy! Ez innentől kezdve nem mondható túl sikeres kísérletnek.
Ez az én véleményem erről a kialakult helyzetről és most halljuk a Te verziódat is!
Üdv: Thomika
kiez a gyö..rr : ))) parancsolsz ????
Sziasztok!
Tudom jól, hogy ez itt nem a reklám helye, de Szandy (24), Barby (23), bájosak, gyönyörűek, és nagyon tudnak, nálam nincs különbség közöttük ! :)
Sziasztok!
Mi volt itt tegnap este?
Bekapcsolom a gépet és azt látom több példányban, hogy: "A hozzászólást moderáltuk, kérjük a fórum szabályzat betartását"
Micsoda csörték mentek itt? Kiért harcoltak a Bikák? Csak nem BarbyIngridPriszcillaDia-ért? :-)))
Üdv: Thomika
Elvesztettem a fonalat. Dia39 segíts. Barbi eltünt hirtelen, és eladta a cipőjét Ingridnek? Nem is merek másra gondolni. Mire jó ez gyuszika? Normális szolgáltatást kellene nyujtani és akkor nem kényszerülnél arra, hogy hazudj folyamatosan. EDDA az előttem szólókhoz hasonlóan csak annyit NAGY ÍVBEN KERÜLENDŐEK VAGYTOK. Nem ártana elhagyni a várost. Ja, és még annyit ha te nő vagy akkor elég szépen megtanultál beszélni, büszke lehetsz magadra.
De most mond meg nekem Kedves Edda!Barby-ból hogyan lettél Ingrid?
Sajnos
Én soha meg nem fogom érteni,hogy egyeseknek miért jó az amikor megd....ug egy nőt és utána ajánlja a neten másoknak!Menjetek "makktársak"!!Menjetek!Vágjátok tele ti is!Még szinte meleg.Nemrég jöttem haza.
Ilyeneket csak a lányok írnak saját magukról álnéven,vagy a vállalkozás férfi tagja.Mert tetszik vagy nem ez a fajta buli nélkülük nem megy.Ez így volt és így is lesz.
Sziasztok látom megy a harc mint mindig már lassan 3 hete csak bámészkodom hogy kik az ajánlottak de meg mondom öszintén nem érdemes a forumra hivatkozóan elmenni a hölgyekhez hisz csak az önsztárolás meg az öndicséret ,szánalmas és cinikus ugyan ugy mint egyes emberek itt a forum fügök is
Mr. men segítenél nekem Anikóval kapcsolatban? tel. szám vagy hogy merre található?
Miért ejtettél szándékosan ennyi helyesírási hibát?