Ez jó hír neki,nekünk nem annyira..Azért köszi az infot
Ez jó hír neki,nekünk nem annyira..Azért köszi az infot
Azért nírtam volt :) hátha live-ba össze jön :D nem szabad feladni,lehet belőle egy jó élmény is.én nagyon sokszor jártam már így flegma volt telóba írtam e-mailt nem válaszolt és még is Pozitív volt minden :) Amíg nem próbálsz ki valamit addig nem tudhatod milyen. Vagy Bettykéről sincs infó Lináról se,ha meg lutit akarsz akk Barby 24,Szandi, Linda, Lotti :)
Szia Boss!
Nem beszélgetünk, csak én "beszélek". Mivel nem válaszolt a kérdsemre, ezért töröltem a felhívandók listájából. ( megsértődtem )
Más?
Üdv: Thomika
Vandáról még úgy sincs infó,jól el is beszélgettek akkor hajrá :)
Találó a neved :D szerelmes lett és abbahagyta, állítólag :)
Ez a ***moderálva***l járó veszély!!
Sziasztok,
Biáról vmi infó? Nem látom a hirdetését egy ideje.
Sziasztok!
Szeretnék ma meglátogatni egy fiatal szép hölgyet. Kit ajánlanátok? ( vannak már jelöltjeim, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre )
Szia Vanda!
Egyébként már akartam kérdezni, hogy biztosan 167 cm vagy? A képeid alapján min. 175 cm-es lábakkal rendelkezel! :-))))
Szia!
Ezt küld el a Vl szerkesztőségnek is.
U.i.: egyébként jók a képeid! :-)))
Ma 10:33-kor felhívott egy férfi,aki németűl beszélt velem,persze nagyon gyengén beszélem a németet,mert még most ismerkedem a nyelvvel,és utánna magyarúl kezdet velem beszélni,hogy ő a vidékilányok szerkesztőségétől hívott,és azt mondta nekem ,hogy mivel nem beszélem jól a németet,a hírdetésemet tőrli ,vagy ma megkeres ,és ha szexuális szlgáltatást nyújtok neki akkor fenz maradhat a hírdetésem !!!!!Felhábotító ami itt folyik ...........
Szia Kis csávó!
Milyen Anikóról szól a beszámolód? Én nem látok Anikót a hirdető lányok között.
Írsz róla még?
Elfogadom a bocsánat kérésed misterx !Nyugott szível eljöhetsz hozzám,ha persze csak szeretnél,hogy megbizonyosodj személyemről :)Puszi mindenkinek Vanda ....
Szia Vanda!
Én kérek elnézést amennyiben így van. Pontosan ezért írtam az első hozzászólásom végére hogy senkinem sem jó ez, hogy ilyen gyulák vannak mert emiatt nem merek elmenni hozzád sem, hogy megbizonyosodjak róla hogy te nem ilyen vagy.
Tisztelt misterx engem ne hasonlíts Melindához vagy Ingridhez,mert közöm sincs hozzájuk,nem is ismerem őket,ennyít erről..Vanda voltam,egy új lány aki kedves,diszkrét,és mindenek elött megbízható !!!!!!!!
misterx küldtem neked privátba üzit nézd meg Csáó
Tapasztalat sajnos!!!De anyiban nem bánom hogy tudok nektek segiteni! Csáó
fak Ingridre nem is gyanakodtam volna. Mi a taktikád honnan vágtad le? :) Vandáról valaki valamit?
Én nem látom hol van?
Melinda-Ingrid-Prischilla-100% Gyula a lehuzós füstös képü Csáó!!!!!!!!