Szia!
Veronika régi motoros. Időnként feltünik itt a hirdetés majd eltünik, régebben az arany környékén dolgozott. A ***moderálva*** sokat írtak róla. Régen megbizható volt most nincs infóm róla.
Javaslom olvass vissza.
Szia!
Veronika régi motoros. Időnként feltünik itt a hirdetés majd eltünik, régebben az arany környékén dolgozott. A ***moderálva*** sokat írtak róla. Régen megbizható volt most nincs infóm róla.
Javaslom olvass vissza.
Gina a 39 éves vagy a fel nem veszem telefont GinaBia??
Üdv Gina.
Uraim vissza tért a profi aki maga a sex.
Profi,igényes tiszta,a városban még csak hasonlóan szexelő jó nő nem található.
Személy szerint alig várom hogy talizzunk.
Fiúk! Ez a Gina 39 az a Gina, akit mindenki agyba-főbe dícsérte, hogy ő a legjobb a városban, de elment a nagyvárosba? :)
Veronikáról van valakinek infója? Vagy csak egyedül engem érdekelne?
Szia!
Még nem szántam rá magamat.
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Azért valami feltűnt Gina (39) képeiben.
Egyrészről az egyik fajta egy elég jó minőségű felvétel sorozat. A másik része viszont egy elég selejtes képsorozat. Ráadásul az egyiken Gina jobb vállán van egy tetoválás, ami a másik sorozaton nincsen.
Szia!
A régebbi hozzászólásokban visszaolvashatsz Róla.
Akkor nagyon jókat írtak, majd eltűnt, mielőtt még látogatást tehettem volna Nála.
Szerintem - illetve a kommentelők szerint - az egyik legjobb volt akkoriban.
Hogy most változott-e valamit, azt csak egy próba után lehet megmondani.
Üdv! Én nem ismerem Ginát jó szolgáltató?
SZiasztok!
Giina visszajött?
Szevasz!
Ez most nekem szólt?
***moderálva***
Hát haver nézdmeg ha nem volt tiszta de írj beszámolót!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Melinda-Vandánál volt már "hiteles" hozzászóló?
Még mindig "csiklandoznak" a képei! :-)))
Thomika
Hogy érted a húzósat? Ha értem mire célzok?) Lassan ebben a fórumban már semmit nem lehet leírni :D
Szia Tanker!
Nagyon "büdi" a hozzászólásod:D
Egy kérdésem lenne hozzád: - Miért nem a debreceni fórumra írtad ezt?!
Talán mert Kammilla 40-nek nyíregyen kell egy jó Önreklám?:) hmm? Jó lenne már ezt a gyerekes, lejáratós viselkedést feladni.
További szép estét mindenkinek!
Helló-helló! Anettnál hová lett a tükör? :-(( Hát kikérem magamnak, hogy nem láthatlak a tükör előtt! Diplomata pasi, te mit tudsz erről?
Csak mert tálcán kínáltad a "magas labdát"! :-))
Köszi! Úgy lesz. Te a biztonság kedvéért a telefonba nem mutatkozok be. :P
A bizonytalakodók számára megnyugtató, hogy Te is azok közé tartozol, akik Lindát többségében jó hangulatban találták! Ezt bizonyítja hozzászólásod, miszerint többször is visszamentél hozzá. Gondolom, nem azért tetted, mert nem volt jobb ötleted vagy más lehetőséged:) Hiszen 2009-ben is elég sok szereplő volt ezen a piacon...