Mikor voltál a Gaby -Dóra párosnál??
Mikor voltál a Gaby -Dóra párosnál??
Melyik a negatív élményed ? Lénuska? Azt irod amit kertél az megkaptad de semmi extra.... akkor az miért negatív?? Maximum az ,hogy hianyzott valami plussz... vagy hogy vissza járos nem leszel.. de az én vélemenyem az,hogy ez nem negatív ! Én még nem.voltam Lénuskánal hangsúlyozom...
Hát nem dobtam egy hátast Ivon-tól. Voltam már jobb helyeken is. Pl a Szonja ezerszer jobb szolgáltató is meg kinézetre is. De most ilyen táncos dologra vágynék.
Lehet ő nem dobott hátast tőled! Szerintem sokak szerin és szerintem is egy korrekt jó szolgáltató! Nem tudom te kinél voltál már de nyíregyi szolgáltatók között Tinus és Ivon kimagaslóan jó!
Ivont (még) nem ismerem, de tanusíthatom, Szonja valóban szuper, egyedü is és párban is, Katarynával. ;)
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni Nyiregy környékén nem tudnátok ajánlani valami panziót amit kiadnak néhány órára titkos lakás nem üzemel😢
Még egy kérdés masszázsba Loredana rol valami info esetleg ? Masszázsban kit ajánlanátok?
Titkoslakas sajnos tenyleg nem.megy :( :( a Loredana viszont jo😉😉
És valami panziót nem tudtok? Esetleg
Nem, mert azokat is tilos működtetni jelenleg.
Sziasztok.
Dana 24-el van valakinek tapasztalata?
Üdv . Esetleg tapasztalat Liza 41 valakinek?? A hangja nagyon kellemes, és a teste is jó. Egy beszámoló jól jönne. 😊😉
Jó az Ivon. Nyugodtan ismerkedj meg vele. 😉
Figyelj én nem leszek bunkó hogy sértegesselek téged. Szerintem ez egy olyan oldal ahol az emberek a véleményüket,tapasztalataikat osztják meg. Ez volt az én tapasztalatom.
Szerintem mindkettőtöknek igaza van. Ivon tényleg jó műsort tol, és nem megjátszott, mondta nekem, h élvezi, ezért csinálja ezt,vadmacsek. ..Uakkor lehet h nagyon rákészültél fejbe Palika, és a várománynak az ellenkezője történt. Nekem is volt ilyen,,,mindenki sztárolta a csajt, na sokáig terveztem ,végül elmentem s nem volt jó, ezt a többiek nem értették h h lehet. Hát így.✌️😊
Mindenkinek vannak ilyen élményei. Én Ivon párti vagyok én is voltam másnál.. Pl Zsófi 37 -nél nekem ő nem adta igazán. Ő is egy kicsit másképpen kezdte az új évet..
Nem megsérteni akarltalak! Minden lánynak megvan a maga stílusa! Úgy ahogy nekünk is! Ezért nem kell őt leírni hogy nem jó! Neked nem úgy sült el! Sokkal rosszabbaknál is megfordúltunk már! Ő szerintem a jók között van!!! De ez az én véleményem! Nagyon sok rossz szolgáltató van aki meg sem közelíti! Sok szerencsét neked hogy ne szaladj bele olyanba aki után még visszasírod mondjuk az Ivont is aki szerinted nem jó műsort tolt!
Sziasztok Piroskával van valakinek tapasztalata? Nagyon szimpatikus nekem. Nem tudjátok miket vállal? Csak sima masszsázs-t vagy mást is?
Sziasztok!
Bennem biztos van egy nagyfokú naivitás!
Ha, új lányhoz megyek, pár perces beszélgetés után, mielőtt megtisztelem a virágcsokorral, megkérdezem: " Szimpatikus vagyok, maradhatok!"
Ha, IGEN a válasz, és tiszteletem jeléül átadom a virágokat, akkor viszont jogos a reális elvárásom, hogy azt kapjam meg, amiben megegyeztünk, tegyen meg minden tőle telhetőt és lehetőleg ne érezzek semmilyen kényszert. Legyen meg az illúzió!
Mert, azt is mondhatta volna: "Ne haragudj, nem biztos, hogy azt tudom nyújtani, amit vársz tőlem!"
Részemről ez ilyen egyszerű lenne!
Nyilván azt mondja h szimpatikus vagy, jól megfontolt gazdasági önös érdekből a 99%. Aztán jön adott esetben a feketeleves... Szimpátiára van egy sztorim. Telefonba eligazít a hölgy, bla bla,és kérdésemre,,csók csak szimpátia alapján. Na helyszínen vagyok, helyzetben, és közeledek csőrrel, ovatosba,,,,a csaj határozottan kezét a mellkasomra téve stoppolja a közeledést..és benyögi,,, a,aaaa,,csók csak szimpátia alapján van.... Ah,,mondom,,rendben. (Gondoltam de egy balf vagy, nyiltan tudtomra adod h nem vok szimpatika?) Na,,ennek szellemében folyt tovább az eksön,azaz jól megalapozta ez a beszólás a légkört. Álomvilág azt hinni, h őszintén megmondja, h bocsi de nem v szimpatika,ezért lécelhecc lefelé. Bár tuti van kivétel,ebben biztos vok, csak ritka mint az elhízott etióp. ✌️
Nyilván nem fogja azt mondani hogy,bocs de nem vagy szimpatikus és légyszi tipegjél haza.
Nekem is volt olyan hogy éreztem a lányon (most is hirdet,fiatal korosztály) hogy legszivesebben már kint látna,de volt olyan is azt mondta:imádom az ilyen őszes halántékú pasikat.(személyes kedvencem 35fölött.)
Na de puff neki.
Nem vagyunk egyformák.(Hála istennek.)