Sajnos bencec " barátunk " a múltban él !
A jelenleg hírdető leányzók közzül csakis az első oldal 4-5 hírdetőjéhez megyek el szívesen! Na ők nem okoznak csalódást és nincs szükségük bencec félék osztályozására!!!
Sajnos bencec " barátunk " a múltban él !
A jelenleg hírdető leányzók közzül csakis az első oldal 4-5 hírdetőjéhez megyek el szívesen! Na ők nem okoznak csalódást és nincs szükségük bencec félék osztályozására!!!
Fura egy izlésed van én a képek alapján a 90%-hoz el se mennék :))))))
Sziasztok,
végre jutott időm, hogy írjak pár beszámolót a nyíregyi felhozatalról. Régen kezdtem el írni, ezért lesz benne pár inaktív szolgáltató. Előre is bocsánatot kérek, de a saját véleményem írom le, nem akarok senkit megbántani.
Az első említésre méltő hölgy, akit meglátogattam, White Lady volt. (10/10) Inaktív
Előnye: minden tökéletes volt (egyeztetés, megközelíthetőség, társalgás, francia, aktus és ***moderálva***)
Hátrány: sajnos inaktív.
Kriszta (26)-nál nagyon jól éreztem magam (10/7)
Előnye: könnyen megközelíthető, kellemesen lehet Vele társalogni, a francia nr.1.
Hátránya: sok "szemölcs", furcsa arcberendezés.
Egyéb: aktus megfelelt.
Léna Non Stop (33) (10/4)
Előnye: könnyen megközelíthető, nagy szilikon cicik.
Hátránya: testes, a franciánál úgy rángatja a cerkát, mint a kapanyelet, aktus közepes alatti.
Egyéb: ***moderálva*** tárrsalgást inkább ne erőltesd, utólag szólt, hogy a gyereke kint aludt a nappaliba, én meg ott flangáltam egy szál f...ba
Daisy (25) (10/6) Inaktív
Előnye: szájba lehet lőni, kiváló első és hátsó lökhárító
Hátránya: megközelíthetőség (oda-vissza kell sétálni, hogy csekkoljon), félhomályba fogad
Egyéb: aktus megfelelő
Puncica (23) (10/5)
Előnye: könnyen megközelíthető, nagy cicik.
Hátránya: aktus közepes alatti, miközben bűvölte a műszert, a hónaljából elindult 1-2 izzadságcsepp... ááá
Egyéb: francia elmegy, az ágy kényelmetlen
Bia Non Stop (10/8) Inaktív
Előnye: könnyen megközelíthető, franciatudása a legjobb a városba eddig, nagyon jól éreztem magam, aktus kitűnő
Hátránya: a szájszag és a fogak ápoltsága
Egyéb: Inaktív
Dóri (23) (10/4)
Előnye: nagy cicik.
Hátránya: (mint Léna csak fiatalabb kiadásban) testes, a franciánál úgy rángatja a cerkát, mint a kapanyelet, aktus közepes alatti.
Egyéb: kell neki 10 év, hogy belejöjjön
Dia (30) (10/9)
Előnye: hátsó lökhárító, nagyon jól éreztem magam, szellemes társalkodó fél, aktus kitűnő.
Hátránya: normál cicik.
Egyéb: francia fejlesztendő (remélem megoldjuk hamarosan), a masszázs számomra kiváló.
Volt még pár eset, de említésre sem méltatom őket, már mind inaktív.
Ez kb. a sorrendet is tükrözi, de azért rangsoroltam különböző kategóriánként.
Francia tudás TOP3:
1. Bia Non Stop
2. Kriszta és WL
3. Dia
Aktus TOP3:
1. WL és Dia
2. Bia Non Stop
3. Kriszta
Nálam az akítvak közül jelenleg Dia az első, remélem sokszor találkozunk még, akár hármasba is.
Jó vadászatot!
Üdv: Bencec
hajaj, már régóta ;)
nem, remélem nem lesz... :)
Szia!
Szerintem azért nem ey és ugyanaz, mert más a teste.
Üdv: Thomika
És tudja valaki, ők merre vannak?
Hali .. csatlakozom hozád thomika ez a lány tényleg 2 -hirdetésen megy ugyan aban a ruhában ....
SZia!
Tényleg Margű és Indira ugyanabban a lakásban vannak és ugyanabban a "ruhában" fotózkodnak. Van valakinek infója Margóról? Róla nagyon keveset lehet tudni.
Hát ha te mondod .... csak nem fáj az igazság cola XDDDDDD
Szia!
Régebben Margó volt fotózva ebben a ruhában, illetve ebben a szobában, ha jól emlékszem!!!!
A H-A-R-kály megint beleüti a csőrét olyanba, amibe nem kellene! Ne vedd ennyire magadra a dolgokat: nyugodtan kopácsolj máshol !
xd: gyerekes ! vagy törpeharkály
Figyelj Tollasmaki!
Kamillát csak ajánlani tudom mindenkinek!
Az Ő mélytorkosa a legjobb, tegnap voltam nála de még mindig bizsereg a farkam!
Tényleg tövig bekapja! És látszik rajta hogy élvezi amit csinál!
Ő nem csak beszél, hanem meg is csinálja amit kérek tőle, minél hamarabb látogassátok meg!
10/10
Siasztok ime a str..k már megint sztárolják a kerti majmukat ember átlátható és unalmas na de ki kihez egy az már a maga dolga ... ( remélem le esett mentes cola xddddddddddddddd
Sziasztok!
Saját magamat kellene elküldenem moderálásra!:-)))
Nem Ingridet akartam írni, hanem INDIRÁT!!!
Szerintetek lehetséges, hogy főiskolás?
Sziasztok!
Mit szóltok Ingridhez? Nekem bejönnek a képei.
A Lottival és a Helénával kapcsolatban egyáltalán nem cáfollak, mert tuti csajok!
Jázmin egy békéscsabai versenyzö de én itt Nyiregyházán Heléna és Lotti és Anettnál voltam még.Lolitát akarom most kiprobálni csak még félre kell tenni egy kis p*nz :))
Most akkor cáfolsz, vagy mi a f.sz van?!
Na pfff!