Unknowman ha gondolod nézd meg de szerintem kerüld helló
Unknowman ha gondolod nézd meg de szerintem kerüld helló
Lénáról annyit, hogy beszélgető partnernek tökéletes, de az ágyban egy fadarab, semmi érzelem nincs benne!
Ez az én magán véleményem, de sajnos ez az igazság!
Sziasztok!!!
Éredekelne Ingrid-röl egy valós beszámoló nem hinném, hogy senki se tud róla valós dolgokat.
Itt eddig csak következtetésre alapuló vélemény féle olvasható róla kérek valakit vagy valakiket,
hogy ha röviden is de jelemezze az élményeit vele kapcsolatban.
Akiknél jártam és szerintem jók:
Heléna
Barbi(23)
Linda
Anett
Szandy
A fenti nem sorrend csak felsorolás de biztonságos és NEKEM szinvonalas élmények ....
Szia
Örökösön az erika 37 rendel ezt biztosan tudom, valamint anett is valószínűleg a fazekason dolgozik.
A pláza melett pedig a regi milla páros van.
Te rajtuk kívül esetleg tudsz még valakit örökösön? Érdekelne engem :)
Kedves Fórumozók!
Nyíregyházán Léna33 nevü hölgyet szeretném meglátogatni, akinek van tapasztalata vele kapcsolatosan kérem ossza meg velem, nagyon megköszönném.
A képeken nagyon jól néz ki, ha a valóságban is ilyen, akkor csalódás nem érhet, vagy igen?
Köszi előre is
Hello emberek!
Jó lenne infó örökösföldön rendelő leányzóról!
Tudtok valakit?
Köszi az infót !!!
nagy petra az apróban valaki róla ???
??...
Rövid beszámoló: Puncicával töltöttem egy kellemes órát. Belváros, nem feltűnő környék, tiszta lakás, friss törölköző. A csaj kb 175 cm, nagymellek, szép popsi, az összkép is rendben van. Kedves, barátságos, kellemes modorú. Ügyes, játékos száj, igazán szűk jól dugható puncika. Nem nézi az időt és a szolgáltatás/érték arány is rendben van. Annak tudom ajánlani igazán akinek a szex mellett a lány személyisége is fontos. Sajna anált nem vállal. Látogatásra ajánlott kategória.
Nem tudom merre van a Huszár lakótelep.de nem is érdekel,én nem Nyíregyházi vagyok,nem rég költöztem a vártosba,de azt tapasztaltam,hogy gusztustlan emberekből itt sincs hiány!!!Tisztelet a kivételnek !!!!!
Mi az a guszevi??Ez jó!!
Akik onnan valók azt szokták mondani,hogy a Huszár lakónegyedben élünk.
A másik ilyen amin még röhögni szoktam,amikor azt mondják a csajok,hogy nekik az olaszos,latin,vagy mediterrán külsejü pasik jönnek be.Ezzel a mi oszágunkban csak az a baj,hogy az ilyen kivétel nélkül mind guszevi,vagy egyéb nagyvárosok bizonyos részein laknak.De lehet,hogy akkor Nyíregyháza azon részén amit olyan katonákról neveztek el akik ágyúval lőnek.
Az a cölöp valójában petrencésrúd! Így hátha többen ismerik...
Sziasztok..
infó kéne a következö lányokrol ??...
anett23 evelin24 és linda 23 rol....
???hm..igen
Sziasztok!Makktársaim láttátok az új húst a piacon?Rózsa ..........rózsa Sárga rózsa aki azt hiszi hogy hossszabitott hajjal nem ismerhető fel, de aki ő maga KÁRMEN40 azt hiszi álarcos bálban van ........nevetséges minek kell két nevvel hirdetni!
:))
Már ne haragudj de semmi gond nincs ahogy leirta a dolgokat!csak max az izlésével :))
Sziasztok bence már ne haragudj meg de ezzel mit szerettél volna mondani hogy egy genetikai szar vagy és egy impotens kö.... már nem azért de ugy beszélsz a nökröl mint egy darab szarol ..
Sajnos bencec " barátunk " a múltban él !
A jelenleg hírdető leányzók közzül csakis az első oldal 4-5 hírdetőjéhez megyek el szívesen! Na ők nem okoznak csalódást és nincs szükségük bencec félék osztályozására!!!
Fura egy izlésed van én a képek alapján a 90%-hoz el se mennék :))))))