Keves picúr,azért változtattam meg a a nevem Rubinára,mert vörös színüre festettem a hajam,ilyen egyszerű :)
Keves picúr,azért változtattam meg a a nevem Rubinára,mert vörös színüre festettem a hajam,ilyen egyszerű :)
Há mer a nyházi véel jányok többsége onnan való!Csak a zalbérlet van úgymond a városközpontban valaméék panelban.
Az elmúlt időszakban emlitették itt páran a Guszevet,én meg csak úgy hozzátettem,hogy tegnap még a zamerikai big követ is meglátogatta őket.A fehér renault-os két kanmore addig lehet még a kereket is lelopta a diplomata kocsiról amig nem figyeltek oda.
Bezony. De miért érdekes ez? :D
Ma a Guszevbe látogatott az USA magyarországi nagykövete!!!Hallotátok?
Mi bajod van drága H A R kályom ?!
Tán nem jön be a Heléna neked? Biztos nem látogattad még meg?! Vagy jobban beváltak a guszevi csajok???
Végülis ki-ki a saját fajtáját!!! XD: ez meg annyira gyerekes!
:D Ezek szerint ebben a szakmában egy év kettővel felér.
Hali!
Ki az ajánlott kategória itt Nyíregyen?
ekkora egy sztárolást ............ kriminális ... XD
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Üdv emberek!
Ma ismét meglátogattam a krt-on rendelő leányzónkat: Helénát!!!
Egyszerűen nem tudok rosszat mondani, ragozni sem szeretném nagyon jó a csaj!!!
Asszem debrecenből adoptálták szintén viki néven a fórumon lessz tapasztalat :)
Melindának szülinapja volt :) 2 évet öregedett :) Hát akkor Happy dzsörzé dújúú :)
Persze-persze, ezzel csak annyi a baj,hogy ha valaki egy kicsit is negatívat ír róluk te azonnal a segítségükre sietsz,vagy szerelmes vagy beléjük vagy önmagad véded ! Én is voltam a páros másik felénél meg is voltam elégedve, de azért nem ugrok azonnal ha nem olyat írnak róla ami nekem máshogy jött le. Ez egy ilyen sport a lányok kapnak hideget meleget ! Én spec nem hiszem el a te beszámolódat, de a révész kollega vagy kollegína beszámolóját sem :) Nem veszekedni akarok csak obijektíven próbálom nézni. További szép napot :)
Sziasztok!Nekem kellene egy kis segitség.Legénybúcsút szervezek 03.01-én és oda szeretnék a vőlegénynek valami nagy meglepit!Olyan lányt keresek aki táncol és vetközik,Kb fél óra lenne.Nyiregyháziak előnybe.várom jelentkezésed!
Köszönöm.
Hogy legyen aki bedől a lehúzós trükknek...
csaó! tünci 19 leányzóról valami tapasztalata van valakinek? előre is köszi....
Ciaó Minden fórumozónak!
Tisztelt ? "révész79", jó lenne, ha befejeznéd a Szandy24 lejáratását, és zrikálását.....egy jellegzetes "jegyét" sem tudod, ( pl. gondolok itt az "anyajegyre", csak hogy felfogd), max annyit, amennyit a képen kinagyítva látsz...és a "kézkrém és a 100-as pzs-é" oda van készítve melléd......jó lenne a csaj, mi?
Gyűjtsél rá,( hogy elmehess hozzá ) egy 1/2 évig, garantálom, megéri!!!!
Ebből is látszik, milyen kissebbségi komplexusod van......és tudod minden puncinak van egy jellegzetes illata, de nála nem az, amit te állítól.....
Soha nem lesz ilyen ápolt-tiszta nőd, mint Szandy24!!
ciaó
Revesz79 a lejáratás érdekében mindent megtesz...Kölcsönos franciát nem vállalok...innen is látszik, hogy itt nem járt !!! A vendégeim nem ezen a véleményen vannak !
Sziasztok.
Szandy 24-nél jártam, inkább nem írnám hogy mikor , és hatalmas csalódásban részesültem.
Sajnos negatív csalódás. Kölcsönös franciát kértem, amit persze meg is kaptam viszont hirtelen valami savanyú szag csapta meg az orromat. Ezután jött az aktus, amire azt kell mondjam hogy türhető.Viszont a szag???????????
Inkább kiverem ennyi pénzért.
van 1 pár friss hús :D
Sziasztok!
Viki 43 francia tanárnőnél volt már valaki .........?
Csütörtökön kezdte a rendelést az ÁRPÁD utcán, ha valakinek van tapasztalata kérem írja meg....
Tegnap voltam Lénánál, mindennel meg voltam elégedve, bár egy kicsit "merev" volt, ha több időm lett volna Rá, nem
csak egy fél óra, talán Ő is tudta volna élvezni az orális szexet.....
Köszi