***moderálva***, örökösön. Lolita a barátnője. Lehúzás biztos nincs. Egyebet nem tudok.
***moderálva***, örökösön. Lolita a barátnője. Lehúzás biztos nincs. Egyebet nem tudok.
Maradok egyenlőre még itthol,ha érdekel valakit.
Üdv. Linda
finoim lehet a Málna:)
Tisztelt társak, Betty cica 19-ről tudtok valamit? Érdemes látogatásra? Ha vkinek van valami tapasztalata írja már meg, előre is köszi:)
Hát Lorinzel tőlem van vagy 20 nem fogadott hívása az elmúlt bő egy hétben. :) Talán majd visszahív... :))))))
Köszi, hogy ismét megmagyaráztad, így már mindent értek. Nincs több kérdésem.
Ismerem a nőt még Pegazus korszakából:) Párszor after után elintéztem :))))) Be sincs kapcsolva a telefonja ez benne az idegesítő....
Jah de amúgy már nem érdekel. Van itt még jópár másik lány,akik annyira nem elfoglaltak. :))
Kedves Lorinzel! Ugyanezt a kérdést tettem fel néhány hozzászólásommal ezelőtt és azt a választ kaptam itt a fórumon vkitől,hogy nagyon elfoglalt. :)) Okés megértem,de azért anniyra elfoglalt,hogy 20 hívásból egyet sem tud fogadni??? :))) Szóval nyugi nem vagy egyedül,aki nem tudja elérni. :))
Gina amúgy mi a f.... nak van fent a hirdetők között ha sose lehet elérni???? Se ezen se a régi számán......
Az itt hirdető Puncicáról egy kis értékelést nektek. A múlt héten Nyíregyházi kiruccanásom során volt szerencsém hozzá egy kellemes órára.
Előzmények, helyszín, körítés: A telefonos egyeztetés simán ment, kedves, készséges, intelligens módon válaszolt a felmerülő kérdéseimre, már itt érződött rajta, hogy a kolléganői IQ szintjének átlagát magsan túlszárnyalja. Viszonylag újépítésű társasházi lakásban fogadott a szűk értelemben vett belvárosban, könnyen megközelíthető, de nyugis helyen. Igényesen berendezett, jó állapotú lakás, kellően méretes ágy, tisztaság, friss törölközők, többféle tusfürdő. Érkeztemkor csokoládéval, üdítővel kínált és közben egy 5 percet beszélgettünk.
A lányról: Fiatal húz év körüli forma csaj. Formás idomok, szép haj, bomba popsi és méretes cickók, külsőre nagyon rendben van. Szerintem élőben sokkalta jobban és izgatóbban néz ki mint a fotóin. Stílusos, van erotikus kisugárzása és nagyon ért ahhoz, hogy mire gerjed egy férfi. Természetesen viselkedik, nem játsza meg magát, közvetlen, kedves, barátságos és szeret beszélgetni, sokat mosolyog.
Az akció: Közös tusolással vágtunk bele a dolgokba, közben csókok, gyengéden simogatott és elkezdtünk egymáson kézzel dolgozni. Már ott elkezdte szájával bűvölni a szerszámom, amit az ágyon folytattunk. Nagyon könnyen beindul és könnyen nedvesedik a puncija. Már a nyalásnál is eljutott a csúcsra. Szűk, finom puncija van, amibe élvezet berakni. Kellően aktív, kezdeményező az együttlét során és élvezettel szenvedélyesen, már-már vadul csinálja a dolgot. A keményebb, hevesebb dugást is szereti és a pózok közt sem válogat. Sajna popsit nem vállal, de annyira nem is hiányzott, mert a puncija is nagyon jó szűk fajta.
Összegzés: Minden tekintetben fantasztikus órát töltöttem vele. Nem unott, nincs elhasználva, kedvesen bánik a vendéggel, nem nézi az időt és belead apait-anyait az együttlét során. A debreceni felhozatalt tekintve is az egyik eddig legkellesebb élményem volt.
Gyula ez nagyon gyenge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Budati...
Ferrári...
:)
Sziasztok!Viki francia tanárnőről valakinek valami tapasztalata?Meg köszönném az infót!
Sziasztok! A mostani hirdetők közül kik a megbízható szolg*ltatók? Fél év alatt sokat változott a paletta. ***moderálva***
Szia!
Ha visszaolvasol akkor Budati Veyronhoz is hasonlitották már :) , nem csak Ferrárihoz.
A négyütemű motorok első ütemét mesterien végzi a Gina :), remélem mindeni tudja mire gondolok.
Hát mostmár annyi pozitívat olvasok erről a Gina39-ről,hogy tényleg addig fogom hívogatni,amíg fel nem veszi. :) Valaki már Ferrarihoz is hasonlította és ez azért nem rossz. :) Mondjuk ilyennel még esküszöm nem találkoztam,hogy egy nőt kb már 15-ször hívtam és nem tudtam elérni. :) Pedig voltam már Pesten is 1-2 igencsak jó nőnél,de azért 2-3 próbálkozás után őket is el tudtam érni. Nah mindegy nem adom fel mostmár. :)) Amúgy árról tud valaki vmit nála?
Én érdeklődtem nála, *rszabása enyhén nevetséges volt és nincs NF.
sziasztok zsani baba 20-ról tudtok valamit ajánlott-e a csaj?
előre is kösz
Amit írtam nem volt privát jellegű, azoknak szólt, akik hozzám hasonlóan próbálják elérni, eredménytelenül. Kötekedést be lehetne fejezni. Köszi!