Próbálod igényesen tenni, meg ésszel is. :-) Lájk!
Próbálod igényesen tenni, meg ésszel is. :-) Lájk!
Napi 20-nál nagyobb esélyed lenne, ha először szeretnéd benyújtani a pályázatodat! :-))
Szerintem ez elég erős kijelentés. Létezik ezt cáfoló tapasztalat is. Atz meg, hogy mennyire közelről ismered, ezt Ő maga dönti el.
Aki még nem járt nálam,ne írjon véleményt,ráadásul hazugságot!
Azért nem mindenki juthat be oda sem.
Hát igen... :))))))
Figyelj Petya!
Nem Kamilla vagyok, tényleg jártam a lánynál és köszi tényleg jó volt
Szevasztok srácok úgylátom Gyulukának megjött a segély van most fent egy pár hirdetése vigyázatok a bantuval már van másik albérlete is!!!!Üdv Gyula a só egye meg a talpad
Szép Napot makktársak.Régóta figyelem a hirdető lányokat,de különösen szemet szurt a masszázs oldalon ez a zsANI. Ma láttam az új fotóit,hát nem gyenge!
Amilyen jól nézzet ki valamikor,most annyira le van épülve, mint ha anoreksziás,vagy buhémiás lenne. Sokkal izgatóbb,és nöiesebb volt jopár honapal ezelött.
már nincs is mit fogni rajta,a mellei meg lecsúsztak a hasára. Lényeg a lényeg izlések,és pofonok,ki kit választ magának egy jó masszázsra, vagy kézimunkára.
Köszönjük Kamilla a hozzászólást, és az önreklámot! Reméljük, jól érezted magad. :D
S ami még attól is lehetetlenebb???? Gina 39 t mostanába megdugni :)
Sziasztok, mélytorkos Kamillánál voltam a napokban, ezt szeretném veletek megosztani!
Mikor beértem Nyíregyre csajhoz szerettem volna menni, ezért felhívram a szép külsejű lányt.
Már a telefonban is nagyon kedves volt, aranyosan kedvesen elmagyarázta hogy hol is lakik, merre menjek.
A lakás szép, tiszta, ugyanúgy mint ahogy Kamilla.
Ugyanaz nyit ajtót , mint aki hirdet a honlapon. Szexisen felöltözve vár, kínált eéőször üdítővel,
aztán igénybe vettük a szép tiszta ágyat.
A mélytorkosas az tényleg igazi mélytorkos, nem úgy mint ahogy sokan mások csak mondják
A popót is nagyon kedveli, mindenfajta pózban akarja!
A kölcsönös franciája is ámulatba ejtő, azóta is bizsereg a farkam.
A helyszínen is ugyanolyan aranyosan viselkedett mint a telefonban, teljesen barátnő feeling!!
MIndenkinek csak ajánlani tudom, egy nagyon kedves lány aki mindent megad amit a telefonban megbeszéltek.
Köszönöm Kamilla ezt aa felejthetetlen délutánt!
Ide mindig van felvétel. :) Mi az abszolút lehetetlen? Gina39-et elérni. :))))
Sziasztok,
olvasgatom már egy ideje a fórumot, de most már regisztráltam is, remélem van felvétel a klubba :)
a stadka környékén tudtok javasolni megbízható sz*lg*ltatót?
iiletve megerősítem a korábbi pozitív véleményeket a feri krt-n rendelő párosról
köszi
***moderálva***
Azért az alvással nem volt baj,annyira azért nem kavart fel,hogy nem lehet elérni. :) Elhiszem,hogy egészen közelről ismered. ;) Van azért itt még ***moderálva*** hálistennek. :)
Ne legyenek miatta álmatlan éjszakáid mert nem fog :) higyjétek el tőlem egyikőtök se ismeri jobban s közelebbről .... :)
Sziasztok!
Nemrégiben felkerestem Diát, sok jót olvastam róla itt.
Gondoltam kipróbálom, és jól tettem!!!!
Nagyon egymásra tudtunk hangolódni és jól megizzasztottuk egymást.
Tényleg barátnő feeling érzésem volt.
Részemről is ajánlott, és előre leszögezem hogy nem vagyok manager.
Más:
Gina nem veszi fel a telefonját, vagy folyamatosan foglalt :(
Aki járt mostanság nála elárulná merre rendel, illetve ***moderálva***?
***moderálva***, örökösön. Lolita a barátnője. Lehúzás biztos nincs. Egyebet nem tudok.
Maradok egyenlőre még itthol,ha érdekel valakit.
Üdv. Linda