Csá Doki, üdv Gróf Úr!
Mostanában semmiféle vadászati élmény nem volt? Ha igen ne fosszatok meg minket a beszámoló okozta örömtől!!! :-)))
Üdv: Thomika
Csá Doki, üdv Gróf Úr!
Mostanában semmiféle vadászati élmény nem volt? Ha igen ne fosszatok meg minket a beszámoló okozta örömtől!!! :-)))
SZia Hatas!
Eszter akiről érdeklődtél nem egyezik meg azzal a lánnyal, aki két éve eltűnt.
Eszter és a barátnője egy nagyon kellemes masszírozásban részesít, amit aztán úgy fejezhetsz be, ahogy szeretnéd. A normál dolgokon belül bármi kérhető. Lehet külön külön is kérni a masszázst, de javaslom próbáld ki a "négykezes és kétszájas" megoldást!!! :-)))))
Ja és még egy dolog, teljesen megbízható lányok. Ott nem érhet semmiféle kellemetlen meglepetés!
Én a Motoszhoz hasonló "kezdő", kevésbé tapasztalt srácoknak biztos olyat ajánlanék elsőre aki kedves, türelmes és emberileg, személyiségre is rendben van, mert egy esetleges első negatív "élmény" a későbbieket is károsan befolyásolhatja. Szerintem Kriszta(26), Puncica(23) vagy az érettebb korosztályból Maya ideális választás lehet.
Lindának a kevésbé pozitív oldalát anno volt szerencsém megtapasztalni (erről egy másik forumon részletesen írtam) és többen is írták róla, hogy hangulatember.
Hát elképzelem Motoszt ahogy olvassa a válaszokat és csak egyre nagyobb és nagyobbak a szemei monitor elött.A kiheréléses nagyon tetszet de sajnos nemkicsi a valoság alapja én is azt tudom ajánlani olvasgas elég sokat mielött belevágsz ne kapkodj ráérsz a csajok ott lesznek 1-2...7-8-9nap múlva is.Ha adhatok 1 tanácsot 1-2 hozászólasos emberek véleményere ne adj úgy is levágod,hogy csak reklám(Ilyen jó olyan szuper mennyél kurva jó)valami ilyesmiket tartalmaz.A forumon van oldalt keresés kulcsszóra oda beirod a csaj nevét és minden hozzászolást kidob velekapcsolatban.Jó vadászatot Szevasztok
Ui:A dátumot is nézd van olyan aki már régnem praktizál és ugyanazzal a névvel fut mint jellenleg valaki remélem tudtunk segiteni.
Jah és BJ barátomnak igaza van,nem kell ezt túlparázni annyira,olvasd vissza a fórumot és válassz,szerencsére van azért sok normális,rendes csajszi. :)
Motosz! Ha még tényleg nem voltál ilyen helyen soha,annyit mondok Linda. Döntsd el hallgatsz-e rám. ;)
Szia,
ne parázd túl a dolgot, csináld meg a házi feladatot rendesen, vagyis olvass vissza a fórumban, aztán rajta :) A Gróf úr jól mondja, egy-két csaj egy helyen még okés, a több már gáz :) Bár engem Debiben úgy vettek le pár éve hogy egyedül volt a csaj :(
Hát igen... mivel nekem ez lenne az első, így szivesebben lennék vele kettesben. Szerintem még így is nagyon feszéjezve érezném magam, főleg ha tudnám hogy mások is vannak ott. De csak lesz valahogy.
Észben tartom... ;) Vanda 19-rol valaki? Olyan jó, hogy senki nem akarja másnak, vagy eddig még senki nem volt nála? Bár ezt kétlem... ha a képek igaziak, akkor csodás lány lehet, és nem hiszem hogy kihagyná bárki is.
Mindig a te kockázatod hogy hol mi fog történni!Ott ahol több csaj is van én nem mennék,mert általában olyan helyen az erősebb nemből is vannak.Többnyire csendben megbújnak a másik szobában és nem bántanak.Végezheted a dolgod a csajjal,de a legkisebb hibádat is kihasználják.
Köszi, akkor őt kihagyom. ;) a többi "kiszemeltemröl" mi a véleményed? van köztük normális szolgáltató, vagy hasonlóak melindához....?
Óóó!Persze!
Melinda 21 a legjobb választás.Bátran ajánlani tudom.Szerintem még ki is herélnek és a pitbull fogja megenni a golyóid.Utána meg repülsz a 6.-ról.
Üdv.
19-éves vagyok, és eddig elég bátortalan voltam... ezért nem is nagyon mertem kezdeményezni. De szeretném én is elkezdeni valahol, és "tanulási"/tapasztalat szerzési célbol még a héten túlesni a dolgon.
Kit tudnátok ajánlani?
Eddig főleg Vanda 19, és Melissa 18 mozgatta meg a fantáziámat, de így első ránézésre (és sokadikra is) Melinda 21 és Szöszi 36 is elég jó választásnak tűnik.
Tanácsokat előre is köszönöm.
Viki (43) BIG LAJK!
Nah örülök,hogy egyre többet olvasom,hogy dícséritek srácok Lindát. :) Én megkedveltem nagyon,igaz csak egyszer voltam nála. :) Ha minden csaj olyasmi lenne korrektségben,mint ő,akkor erre az egész fórumra nem is volna szükség. :))
Hi!
Reménytelen kérdés de azért felteszem valakinek a nemrég hirdető Melissa18-ról valami értékelhető infója nincs????
Linda korrekt nem is kérdés!!!!!
Biánál voltam nem rég, nem részletezem, ne legyen reklámszagú, de megérte most.... egy ideig nem lessz azt hiszem ....
Ha valaki tud valamit irjon
Üdv!!
Aki már hirdetése alapján nem látja, hogy kamu, az meg is érdemli. :)
Sziasztok! Az már eleve gyanús, ha valaki ezekre helyezi a hangsúlyt: frekventált környék, luxus lakás, pezsgőfürdő blablabla....
Ha dugni megyek akkor elég annyi, hogy higienia és tisztaság legyen. Nem ingatlant akarok v*nni, hanem p * n c * t.
Kb. ennyit a Nócika ügyről, a mi egy nagy kamu.
Szia Picúr!
Dehogyis van Ő a képeken. Szerinted mitől kétes a hirdetés?
Ezt a Nóci ügyet nem kell komolyan venni.
Igen,Lindát valóban nem kellene bántani...