Boldog Békés karácsonyt kívánok mindenkinek 🥰😘
Boldog Békés karácsonyt kívánok mindenkinek 🥰😘
Kellemes vadászatot az év hátralévő részében és az elkövetkező új évbn.
Neked is barátom!
Boldog karácsonyt mindenkinek 🎄🎄🎄🙏🙏🥰❤️👉👌🎄
Kedves Urak
Már csak Dec.20 estig vagyok elérhető a városban! Várok minden kedves úriembert tiszta és igényes lakásomban hogy bearanyozzam a napodat ahol egyedül várlak csalódás mentesen! Masszázsra, Erotikus Masszázsra és Dominára is van lehetőség!
Csók Denissa 💋
Barbia30nál mostanában járt valaki? Infó jöhet pribe is.
Sziasztok,
Dorika 20 rol van valakinek infoja?!
Ők engem is érdekelnének, azt megköszönném ha nekem is jönne róluk infó : )
Sziasztok. Tud valaki Nyíregyházán olyan masszászt vagy masszázs szalont ahol vállalnak erotikus dolgokat ? Üzenet jöhet privátba is előre is köszönöm :)
Sziasztok. A család utcai bambusz thai masszázs szalonban lehet masszázson kívül erotikus dolgokat is kérni ? Valaki tudna válaszolni akár privátban is hogy s mint lenne erre lehetőség ?
Heniröl csak jót mondhatok
Korrekt rendes jó szolgáltató részemről ajánlott!
Jázmin és Dóri, mindketten masszőrök, (ha jól látom ugyanott) bármi infót esetleg tudtok adni róluk?
Köszi előre is!
Heni 44 van valakinek infó
Nagyon kihalt ez a fórum régen jöttem sorban a válaszok meg beszámolók ezért terjed el a sok semmirekellő leányzó!!
Sziasztok a héten elnéztem a enni inni kéregető lányhoz de nem találtam ott senkit. Rossz helyen kerestem a Toldi utcán a kocsma környékén vagy rossz időben?!
Én csak veled szeretnék találkozni
Meg kérek mindenkit ..hogy ne reagáljon ..ha priv üzenetbe kapja meg a fotomat ..mivel most tudtam meg hogy a fotommal ,meg a nevemmel élnek vissza ..
Korábban fel tett hirdetésemröl le szedték a képeket ,majd azal férfiakat hivnak el ...mikor meg ide ér az illetö úriember ..nem velem találkozik ..nekem 1 hirdetésem van ,1 viberem ,sajat fotommal ,1 telefonszámom ...
Nem rég tudtam meg hogy a rossz..ok oldalán külön hirdetést is csináltak ..és ugy tudom a környékemen nem csak velem csinálták ezt meg
Sziasztok mit és mennyiért vállalnak a lányok?!
Smiley.