nem az nyit ajtót aki hirdeti magát én nem napon barnult a fohai se rendezettek remélem ennyi elég lesz
nem az nyit ajtót aki hirdeti magát én nem napon barnult a fohai se rendezettek remélem ennyi elég lesz
A képeken véletlenül sem Ő van. Romlott fogak, kövér test többet nem tudok mert sarkon fordultam és leléptem. Csinikére válaszolva Ő sem az aki a képeken van, nem tudom Te kinél voltál. De vele is úgy tettem mint az előbbiekben leírtakkal. Mindenkinek ezt kellene ne kényelmesedkenek el az itteniek, hogy ha már bemegy a páciens úgyis marad. Edrágulnak elkúrvulnak. Alig van már itt 1-2 értelmes szolgáltató
Miért? Az egy lehúzós hely? Én azt hittem, hogy a lehúzós hely az máshol van.
Beszéltem más csajjal is telefonon arról a helyről, de ő is szimpatikus volt.
Nagyon erősen elgondolkoztam rajta, hogy oda megyek legközelebb, de most nagyon elbizonytalanítottál...
Esetleg megosztanád a konkrét tapasztalatodat?
Az csak részletkérdés,hogy hová teszel egy 4 hónapos gyereket amikor jönnek hozzád,de az meg megint csak nehezen hihető,hogy terhesen dóóógoztál.Van egy haverom aki rendszeres látogatód.Elmondása szerint áprilisban is többször volt nálad és nem kismama nadrágban fogadtad.
Ettől függetlenül -a képek alapján- piszok jó "dög" vagy!Nem hiába vagy pl annyi ember kedvence.De valami nem kerek.A szilikon cickóid igen.... de valami nem.
amikor kezdtem én is beleszaladtam pont elsőre
pont azért mert azon a helyen van
Hogy feldobjam a hangulatot egy kis beszámolóval:
Tavaly jártam az old grappe street-en Lianánál, akiből időközben Mona lett, de szerintem Amina néven is ugyanaz a csaj. Most elvileg az Északi krt-n vannak.
Tavaly csak egy gyors ismerkedős franciára szaladtam fel, egy másik csajjal rendelt együtt, aki szerintem jelenleg Csinike néven fut.
***moderálva***
Egy nagyon szép csaj nyitott ajtót, a képek megfelelnek a valóságnak (tavaly fake képpel hirdetett) nálam 10/10 -es, igaz szerintem van benne egy kis vonóval. Nagyon gyorsan lerendezett, nagyon finom, lágy franciája van én pont úgy szeretem.
Elszámolás korrekt, a hely is megfelelt a célnak, igaz most már másik helyen vannak az nem tudom milyen.
Ami esetleg negatívum lehet: BF feeling egyáltalán nincs nála, tudom van akinél fontos ez, nálam momentán egyáltalán nem. BF feelingre ott az asszony vagy a barátnő :)
Nálam mindenképpen ajánlott kategória!
Én már beszéltem vele, telefonban szimpatikus volt a hangja. Azt mondta, hogy a nickneved 1 téren van a r.e.n.d.e.l.ő.j.e .
Miért kerülendő, ezt kifejtenéd? Azon kívül, hogy nem az, aki a képen van?
Mert én már voltam olyannál aki egyáltalán nem úgy nézett ki mint a képeken, hanem sokkal jobban :)
A szöveges hírdetéses Alexa véltelenül sem az aki a képeken van. Erősen kerülendő.
No para, mehetsz hozzájuk nyugodtan !
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
No para, mehetsz hozzájuk nyugodtan !!!
Zoéról és Violáról mit tudtok mondani? Valaki volt már náluk esetleg?
Sziasztok Kedves Mindenki!
Most hétvégére /szombat estére/táncolni jól tudó lányt keresek legénybúcsúba!
Előre is Köszönöm!
Válaszokat ide várok!
Kinga a kórház tájékán:
Nem nagy eresztés, megkérdőjelezhető, hogy ő van e gyáltalán a képeken..
a valóságban kisebb vékonyabb br....
a produkció gyenge, de legalább a lakás tűrhető.
Hi!
Valakinek megosztaná velem a tapasztalatát Reginaról, Grétiről és Zsófiról?
Hogyis van ez? Ez most kinek az önrekláma?
Ezzel sajnos én is így vagyok, egyáltalán nem veszi fel a telefont, még sms-t is írtam neki, bár ez veszélyekkel jár.
Sziasztok!
Tifani ( 20 ) -ról nincs valakinek hiteles beszámolója? Úgy látm június óta fent van, de még nem találkoztam eddig Vele, viszont nagyon csiklandozza a fantáziámat. :-)))
Üdv: Thomika
Helló,
úgy gondolom mindig vannak olyanok, akik a lányokat szende szűzeknek tartják és mi gonosz férfiak csak kritizálni tudunk. Talán nemcsak a jó tippek miatt kellene feljönni a fórumra, hanem az élményeket is megosztani, azaz nem más kárán elkerülni lányokat.
Nem tudok akceptálni egy rossz minőségű szolgáltatást csak azért, mert esetleg rossz napja volt a leányzónak, akkor azon a napon nem kell hírdetni!
Nem diszkont *rat kérnek el ebben az esetben, hanem a teljes d*jat. Lehet, hogy kicsinyesnek tartottok, de tőlem sem vesznek meg hibás vagy kifogásolható terméket és Ti sem fogadnátok el az élet más területén ilyet!
Ezt azért írom mert, korábban emiatt kaptam innen is, onnan is kritikát!
Következésképpen, aki azért kritizál, mert mi néhányan a lányok hibáira hívjuk fel a figyelmet, tessék gyűjteni a p*nzt és kipróbálni a lányokat, majd megosztani a véleményeket!
Pl. Virág tetszik, de a héten nem tudok menni hozzá, de szívesen venném a tapasztalatokat!
Előre is kösz!
Üdv:
Kamilla messze a legjobb lány Nyíregyházán!
MIndent úgy csinál meg ahogy megbeszéltük a telefonba,
sőt még túl is tesz rajta. MIndenkinek csak ajánlani tudom!
Nagyon aranyos kedves, hatalmas melle van, és még a popót is szereti!
Nem rak ki egyből a házból, hanem mindenről beszélgethetünk.
Én megtaláltam a lányt akinek visszatérő vendége leszek!
Drága, sok sikert a kereséshez!