Nekem van egy legénybúcsum, de miért kérdezed?
Nekem van egy legénybúcsum, de miért kérdezed?
Kérem lányok írjátok már meg,amit délután kérdeztem :)
köszi
Azt nem értem miért baj ha valaki több hirdetést tart életben egyszerre valamijen szinten nem korekt de szerintem annyira nem gáz.Miért nem a valódi lehuzósokat bántjátok?Azt meg,hogy nagyon sok lány van akinél én is jártam de pont elege lett aznapra a sok fból és már nemolyan kedvel csinálnja mint mikor jókedvel kell fel vagy pont nagyon jó kedve van akkor biztos,hogy a még a lépcsön lefelémenni is nehéz mert kivégzett.Voltmár nekem is csak nagyon vontatott volt az egész de nem mondtam semmit kulturáltan távoztam nem írtam róla rosszat de úgyis látja rajtad egy nő,hogy jól érezted magad vagy nem a hibázott akkor tanul belőle a szarik az egészre akkorpffffffff.További szép napot hájra Lányok csak ügyesen.
UI:Gyula te meg próbáld meg a öreg asszony képeivel is hátha rá mozdul valaki :))))))))))))))))))))))))))))))))
üdv nektek!!S.O.S légyszives segítsetek.melyik lányt érdemes meglátogatnom szerintetek???nem igazán voltam aktív mostanában ,nem vagyok képbe!!!Kit ajánlanátok?? előre is köszönöm válaszotokat!!
Üdv Mindenkinek!
Ezt a kérdést az oldalon hírdető lányoknak szertném feltenni,ha megengeditek.
Ki az akit most szombatra (7.re) legénybúcsúba hívtak? (TÁNCOLNI)
Megköszönöm a válaszokat.
Üdv! Gina 39 csak Nyíregyházáról tűnt el, vagy esetleg megint máshol praktizál? Minden száma elérhetetlen.
Heló mindenkinek Lili36 ról kelene infó elöre is köszönöm.
Szia Doki!
Még nem vitt rá a lélek, hogy megrontsak egy ilyen gyönyörű szőke szűz-leányt! :-)))
Egyébként régebben jókat írtak róluk!
Thomika
Esetleg Zsófinál voltálmár?
Szia Doki!
A telefonszám nem ismerős, a feneke viszont igen. :-)))
Nem voltam még nála!
Üdv: Tamás
Még annyit kérdeznék te vagy valaki volt e már valaki az aproba hirdető lányrol 70 217 tel kezdődik a száma.Köszi.
Szia.Voltam nálla elmegy egynek.De elég dr*ga.
Szia Május!
Javítom az előbbi írásomat!
Szerintem Szőkeciklont Neked teremtették!!! :-))))
Szia Ciklon!
De jó, hogy itt vagy!
Egy kicsit feldobod ezt az amúgy elég lapos hangulatot. :-)))
NAGYON DÖGÖSEN NÉZEL KI!!!!
Üdv: Thomika
És mitől visítana?vagy annyira jó vagy?:)
Szia Május!
Megtaláltam Nekd a keresett nőt.
Nézd meg Pécsen a Hella (42) nevű hölgyet. ( szerintem visítani is tud! ) :-))))))
Sziasztok!
Valamelyik nap érdeklődtem Tifaniról.
Tegnap beszéltem vele. Kicsit dr*g*nak találom, ezért jó lenne egy beszámoló arról, hogy megéri-e az *rát!
Szia Május!
egyre nagyobbak az igényeid! :-)))
Ilyen nő a földön nincs, nemhogy Nyíregyházán!!!!!!
Igen elég. Annyit jegyeznék meg, hogy az nem feltétlenül baj, ha a lány nem a napon barnult. Nekem a legnagyobb ilyen csajos élményem egy olyan csajjal volt, akinek a negró világított a szájában :)
Értem. Érthető, hogy sarkon fordultál.
Én pár napja hívtam Csinikét, kérdeztem, hogy kivel van együtt és azt mondta Monával. Amikor tavaly Monánál voltam (akkor még Liana néven), akkor aki vele volt, az igencsak jól nézett ki. De lehet, hogy ez már nem az a csaj. De az is lehet, hogy hárman vannak. Egy beszámoló rémlik, hogy Kendra is Monával van együtt.
Persze az is lehet, hogy ez mind ugyanazt a csajt takarja. Én is jártam már úgy, hogy egy nap négyszer beszéltem telefonon ugyanazzal a csajjal, pedig különböző néven futó lányokat hívtam.
nem az nyit ajtót aki hirdeti magát én nem napon barnult a fohai se rendezettek remélem ennyi elég lesz