Sziasztok !
Hogy mindenki megértse és véget vessek a kacifántos találgatásoknak: Kim,Perla,Daniella,Gina és én már évek óta jól ismerjük egymást. Igen,mindannyian Szoboszlón is dolgoztunk. Nem a VL által ismerkedtünk meg,akkor még azt se tudtuk hogy ez létezik.
Kimmel egy helyen lakunk,de külön helyen dolgozunk. EGYEDÜL. Viszont mivel esténként otthon vagyunk,megtörtént hogy az én gépemről reagált,miután én írtam ott.Így esett a "titokzatos" beírása az én nevemben. Eddig követhető? Remek!
Valaki volt szíves megjegyezni,hogy Szoboszlón az üdülővendégek pisztolyával játszadoztam,nem a kisebbségi lakosokéval,mint itt. Nagyon éles elméjű megállapítás,kár hogy nem állja meg a helyét. A tisztelt jólértesültnek elmondanám hogy semmi közöm nem volt a nyaralókhoz,azok ugyanis egész más programokért hagynak ott busás összegeket. Bizony ott is a normális,vállalkozó vagy egyéb- nem nélkülöző életmódú- férfiemberek kerestek meg,ahogy szerencsére itt is így van.Még nem volt alkalmam az általad felvázolt népcsoport egyetlen tagjával sem akcióba lendülni,de tudod engem az sem érdekel ha valaki barna bőrű,FELTÉVE hogy tiszta,pedáns és rendesen viselkedik. Mert bizony akad a magyarszkij emberek közt is olyan,akit bottal sem... :D Gondolom ez nem lep meg?
Az pedig hogy ki mit vállal az itt hirdetők közül,és mit kér érte cserébe,legyen a saját dolga mindenkinek. Nem kell fújtatni,acsarkodni csak mert soknak találják az urak. Vagy egyeseknek savanyú a szőlő ? :)) Hogy Kim úgy döntött,nem képes tovább idegen cerkákkal rajzolgatni,ezt illenék szó nélkül elfogadni,és ennek megfelelően megkeresni őt,avagy sem. Ilyen egyszerű. Bár mostantól új vendégeket nem fogad,aki eddig járt hozzá azt szívesen látja még amíg itt van.
Azért írom én,mert Kim már megszüntette a regisztrációját itt - még mielőtt kombinálni kezdenének egyesek.
Tehát nem kell egyik lányt sem bántani azért,mert nem tesz meg olyasmit amit nem is vállalt a hirdetésében. Nem hiszem hogy ez átverés lenne,csak mert egyesek azt gondolták hogy majd ők többet kaphatnak mint amiben megállapodtak. Viszont ha ezen az elven működnek itt némelyek,akkor kezdem érteni miért fordult meg az ajtómban az a kettő darab emberke. Heuréka!!!:)) Megnézte a hirdetésemet,elolvasta hogy ki vagyok,DE :abban reménykedett hogy hátha mégis egy húsz éves,180 magas szőke topmodell nyit ajtót. Mert hiszen hátha többet kaphat mint amit látott. Na,így már értem a dolgot. De jó! :D
Akkor ezennel kívánok sok szép élményt és beszámolót mindenkinek!
puszi: MÁLNA :)