Kedves Mindenki!
Akinek kérdése van,az íron privátba....
Köszönöm :)
Kedves Mindenki!
Akinek kérdése van,az íron privátba....
Köszönöm :)
Köszi ronnie! Nagyon sokat segítettél mert én megbízható kedves szolgáltatót keresek jövőhéten elmegyek valamelyik lányhoz és írok élménybeszámolót :) üdv
Szia! Szívesen segítek ha tudok. Nem tudom ugyna milyen az ízlésed , de a jelenleg hirdetők közül akiket tudok ajánlani : Heléna , Kitty , Kriszta , Dóri , Zsófi - Gréti - Dóra triumvirátus, Lauráról is jókat hallani (bár nekem telefonbeszélgetésből nem jött be) , Perla , Léna , Erika , Málna. Kitty-t hetek óta nem tudom soha elérni , Krisztánál még nem voltam de rengeteg pozitívat hallottam róla . Illetve most nem hirdet , de Linda jó választás lehet nagyon . Többször voltam nála , nekem eddig bejött mindig. Erika csak 30 felett fogad , de mindenben megfelelő. Léna Lindához hasonló *rakon dolgozik , lakás fullos , ő maga jó fajta igaz kicsit husisabb , mint a felsoroltak. Nála is voltam többször , nekem bejött. De ki hogy van ezekkel. Akiket felsoroltam mindenesetre megbízhatóak lenyúlás nem lesz.
Én is beszéltem Szimikével, tényleg panzióba vinne és nem a leg*lcs*bb kategória ***moderálva***. Hogy a panziót kinek kell f*z*tni azt nem tudom, mert nálam tárgytalanná vált a dolog már a panziós résznél.
Köszi az infot ronnie :) és ki az ajánlott kategória ?? előre is köszi a válaszod.
Igen. Amina = Mona = régi Liana.
Megbízható, szerintem ajánlott.
Írtam róla nemrég beszámolót.
Helló,
a múltkor azt írta valaki, hogy panzióban rendel, mert a lakását felújítják, vagy valami ilyesmit hablatyolt.
Üdv.
Sziasztok!
Szimikét még senki nem látogatta meg?
Jó lenne egy pár soros beszámoló, mert nekem nagyon bejön a képek alapján.
Üdv: Thomika
Szia!
Aminaról valamikor régebben írták, hogy talán Monaval azonos személy.
Én nem voltam még egyiknél sem, csak olvasgattam Róluk.
Amina19-ról van valakinek infója?
Thomika és kakamatyi ! Barby nem mai motoros , már én legalább 2 éve látom ott , hol felbukkan , hol eltűnik 1-2-3 hónapra. Mindig arcképpel hirdet. Jót én még nem olvastam róla soha . Voltak beszámolók , hogy lehúzós , nem korrekt. Régebben felhívtam én is. Akkoriban Toldi környékén rendelt. Többet nem tudok sajnos ,de a névváltoztatás ill. adatkamuzások után ill. az előéletét nézve itt fórumon én nem igazán merném bevállalni :)
Pusztan kivancsisagbol teszem fel a kerdest: Kim regebben teljeskoru szolgaltatast nyujtott?
/mobilrol irok,nem fogadja el az ekezetet/
Barby 20 rol mit lehet tudni. ugy látom szép nagy mellei vannak :) valakinek élménybeszámolo?? :)
Üdvözlet!
Nórás sztorit osztom. Bár nállam a francia sem volt valami hűde. A szex hát...... sztem az évet nem húzza ki ebben a szakmában. Masszirozós szolgáltatók: Nem is tudom. Szimpi vagyok dugok vele alapon müködik egy-két helyen. Harminc perces szakszerű masszázsért szoktam f*z*tni ***moderálva***. Igaz nem mesztelenül végzik. De nem ez benne a lényeg. Nem tudom mennyire menő ez a pasiknál én 1szer megkóstoltam sztem nem kifizetődő. Nevet azért nem írok mert nem áll szándékomban lejárati senkit.
HÚÚÚ!4
Azt nézem, hogy névváltoztatás közben nőtt majd 8 cm-t és felszedett 5 kg-ot. Valaki segítsen esetleg egay beszámolóval!!! Légyszilégyszilégyszi!!!
Bocs!
Tina már Barby lett! Ez gyirsan ment!
Thomika
U.i.: lehet, hogy mire ezt leírom már Gina lesz!:-)))
Sziasztok!
Volt már valaki TINA nevű leányzónál? Ennél erotikusabb nézést már régen látam! :-))))
Szia!
Én voltam Nóránál.
Elég vegyes érzésekkel távoztam.
A környék jó, lehúzás nincs. Tényleg Nóra van a képeken. Egy fiatal vékony, mosolygós lány. A s-ska előre játszik.
Eddig minden klappolt. A f.r.a.n.c.i.a jó, de utána a s.e.x az valami borzasztó volt. Ekkora passzivitást már régen láttam ( éreztem ). Olyan mint egy fadarab.
Szóval összességében, ha fiatal csajt akarsz látni, de indegy, hogy mennyire aktív, akkor menjél nyugodtan. Egyébként nem javaslom.
Sziasztok Nórinál a Ferenc krt.-on járt már vki? Tapasztalat? Tényleg lehúzós az a környék és miben nyílvánul ez meg?
Minap felhivtam valami csajt, ***moderálva*** masziroz meg esetleg kézi levezetés..
Tisztel hölgyem egy óra maxir ***moderálva*** a városban,de olyan p*na döngöl hogy beszarás ,kiverni meg magamnak is tudom......
Emberek ez a legtrendib pézlehuzási módszer,ugye mekárositani nem mernek ,mert hire megy oszt csókolom redőny lehuzás....
A pancserok meg mennek ,hogy esetleg ma megkaphatom a forró nyilást, de már 6 todjára voltam és semmi ,duzzadó felrobbanni akaró brokival esetleg bemutat a barinőnek persze plusz ***moderálva***....
Persze ez a jobbik eset mert ha nincs barinő,akkor keresehet a kuncsaft egy gödröt a felturt kerületben és sutyiba hokizhat valami vezetékre amibe 380 van......DDDDDDDDD
Ez egy aljas módszer rosszabb mint gyula,gyulánál két szabályt kel betartani a halottak alapján ,p*nzt ne vigyél fel és olyan gyorsan kurd meg amilyen gyorsan csak tudod de legalább üritesz.....
mert a kis geca kijelenti hogy szex lejárt onnatól kezdve jön a pitbull muhahahahahahah
ne de a lejebb szólóva eggyet értek ,az ilyen ***moderálva***meg szolgáltatás okos embernek max 30 forinba kerül.....