Rebi 26-ról tud valaki valamit, még nem nagyon olvastam róla semmit, de nagyon kívánatosak a képei
Rebi 26-ról tud valaki valamit, még nem nagyon olvastam róla semmit, de nagyon kívánatosak a képei
Bianca eddig hol voltál???
Sziasztok!
3 lánynál voltam eddig az oldalról Kriszta, Heléna, és Linda. Csak ajánlani tudom őket, nagyon megbízhatóak, és egyáltalán nincs lehúzás.
Kriszta (26) : Nála még nyáron jártam, város széli kecóban egyedül fogad, lakás tiszta fürdőszoba nagyon jól felszerelt, autósoknak garázs is van, én is onnan mentem be. Hangja vidám és érzéki volt a telóba is. Igaz amit írtak róla a franciája tényleg eszméletlen, kedves és bőbeszédű belevaló csaj, összebújós tipus. Nagyon jó *rakkal dolgozik.
Heléna (27) : Vagy 1 hónapja jártam nála, nagyon csinos lány,popsi formás, a mellei kicsik de nagyon formásak és feszesek, a képeken törékenyebbnek tűnik mint valójában, lehet neki lökni rendesen, igazi ütemes csaj, franciája monoton de nagyon kellemes középszerű ütemben csinálja, ahogy a lovaglást is, és hátulról is ebben az ütemben folytattuk, puncija nagyon kívánatos, érdemes belekóstólni. *rai magasabbak, sajnos ahogy hívogattam a többi lányt, már lassan tényleg átlagosak. Barátnőjével dolgozik , de diszkrétek és nem is találkoztam vele.
Linda (24) : Nála ma jártam és fantasztikus volt. Mindig alaposan megválogatom kihez megyek, a másik két lányról szinte csak jókat írtak, Linda kapott hideget-meleget, meg a környék is ahol lakik (az állomáshoz közel), meg mások is voltak Linda néven lehet össze is keverték őket, de többségében róla is jókat írtak. Most szeretném eloszlatni rossz híreket, és alátámasztani a jókat. Igaz hogy nem tudtam elérni a megbeszélt időpontban, de küldött egy sms-t hogy elfoglalt és adott egy másik időpontot, amit örülök hogy elfogattam és nem mentem másik lányhoz. Lindának is fantasztikus teste van, muszály volt végigcsókolgatnom, a popsija nagyon szép formás, nekem a lába is nagyon tetszett nagyon jól ál neki az a tetkó :) A mellei picik, de olyan igazi jó picicici hegyes, nyalogatni való mellbimbókkal. Aztán kényeztettem egy kicsit amit úgy tűnt élvezett is, a franciája csodás, azt engedtem is hogy végigcsinálja. A második menetnél sajnos aktust nem bírtam sokáig. Szünetben nagyon sokat beszélgettünk és érdemes is vele, nagyon értelmes lány és mindamellett hogy csinos nagyon kellemes és erős, határozott kisugárzása van ami nekem nagyon bejött, és egyébként a határozott nőiessége a telóba is érződik a hangján, szóval igaz amit írt tényleg nem nézi az időt, már majdnem én kezdtem kellemetlenül érezni magam hogy milyen sokat beszélünk, meghogy biztos feltartom, még az ajtóban felöltözve is beszéltgettünk kifele menet. Ja és a környék olyan amilyen, azt se tudom más is rendel-e pillanatnyilag abban az utcában, de az ő lakása nagyon szép és tiszta és nála se fogsz találkozni senki mással. Ja és egészen jó *rai vannak.
Még Virághoz és Daniellához szeretnék eljutni valamikor, bár Daniella eddig soha nem volt elérhető, mégcsak ki se csöng. Ennek a 3 lánynak pedig sok-sok puszi. :)
Örülök, hogy megemberelted magad, mert akkoriban tényleg erősen kritizálható volt a szolgáltatásod.
Elsőre úgy tűnik, Milla Debrecenbe költözött. A fotók újak, eléggé hasonlók az itteniekhez, a szöveg viszont teljesen a régi. Ja, a vl account is új, legalábbis a hirdetés.
De amúgy igazad van és viccesen megfogalmaztad a problémád. :))
Bugajakab! A tornatermi foci sem rossz ötlet ezek után,mondjuk akár ott Szombathelyen. :)) Csak kapus nem szeret lenni általában senki. Jaa nem baj,majd beáll a mi kis Milf-ünk védeni. :)))
Nah kisbusz akkor már lesz. :)) Lassan összeáll a túra. :))
No csak összevakartam magam, íme az idei év (nem túl bőséges) tapasztalata:
Milla (31): Első bátortalan próbálkozás. Bejelentkezés után kb fél órával fogadott, akkor még Pláza környékén, tudtommal ez azóta sem változott. Kéró ötös, mivel általában közvetlenül előtte intézem a tusolást, ilyen jellengű infoim nincsenek. Többen vannak, ha épp lehetőség van rá, szívesen bemutatja a lakótársat is. A logisztikára nagyon kényesen ügyel, kifelé/befelé menet egyaránt. A képeken ő van, a szilikon cicik nagyon szépek. A masszázs nagyon jól esett, egy kicsit lehetett volna erősebb, de mivel épp eléggé meg voltam szeppenve, nem szóltam, néma gyereknek meg ugye.. Kézi levezetés nekem tökéletes, egyéb opciókról nem szólt. Masszázs alatt laza melegítős öltözet, a végjáték során már csak egy tanga maradt. Baromi jól eldumáltunk, kb a legjobb hangulatú társalgás volt a 'pályafutásom' során. Az ajándék talán nüánsznyit több, mint az itteni átlag, bár még nem is biztos hogy tudom, hogy mi az itteni átlag.
Pandi (33): Sóstóhegy eldugott sora, egy órás masszázs + kézi levezetés. A képei nagyon kívánatosak, valószínűleg ő van rajta. Ám mivel a műsor alatt nem volt hajlandó megszabadulni a pulcsi-melegítő kombótól, ebből nem sokat láttam. A masszázs során éreztem a profizmust, ám a levezetés hangulata csapnivaló volt, ott kb a minnél gyorsabban vége és szevasz fíling volt. Őt már évek óta követem, (szigorúan szerintem) egyszerűen kiégett. Ha kizárólag masszázsra fókuszálna, és a Kim féle 'nem érintek nemi szervet' jellegű szolgáltatás lenne előtérben, akkor akár vissza is járnék hozzá. Így viszont borsosnak érzem.
Egy pesti kaland: Ez némileg offtopic, csak érdekességképpen, név nélkül: Felzavarodtam Pestre, mondom, bevállalok a masszázsnál valami komolyabbat is: Na sikerült belenyúlnom a majdnem 400 (*** moderálva ***) hirdetőből egy olyanba, aki nemhogy földink, de még szegről-végről ismerjük is egymást.
Fanni (19): Vele is gyors egyeztetés, fél óra múlva a helyszínen. Na innentől kezdve úgy éreztem magam, mint James Bond, kvázi sarokról-sarokra navigált telefonon keresztül. Szerintem lehetett némi facecontrol is. Írtál korábban, hogy milyen érdekes, hogy érkezéskor épp egy társaság jött szembe a lépcsőházból, távozáskor meg vissza. Na ez itt is megvolt, szerintem csak simán leküldi a lakótársakat kutyát sétáltatni vagy ilyesmi. Amúgy sztk közelében van, nem túl igényes kéró, bár a célnak megfelel. A képei elég megosztóak, szerintem ő van rajtuk, amit azért is gondolok, mert ilyen marha jó testtel, mint neki van élőben elég komoly marketing fail lenne, ha nem ő reklámozna. Egy nagyon szép, fiatal, roma lány amúgy. A masszázs közepes, bár nem szakszerű. Kézi heppiend alap, extrák közt francia, és mintha csókot is emlegetett volna, ehhez képest helyszínen már csók nem, ám az aktust forszírozta. Szóval véltem felfedezni némi következetlenséget.
A franciát senkinek sem javaslom, nem láttam még senkit úgy undorodni testnedvektől, mint őt, többet használta Szilviát, mint a száját. Ráadásul percenként kérdezi, hogy mehet-e még, ami szintén nem egy motiváló élmény. A kézimunka is inkább monoton rángatás. Mondjuk a hangulat ettől függetlenül nem volt rossz, nem egy géniusz, de nem is buta. Ha valaki kicsit kikupálná, és megtanulná, hogy mi kell egy pasinak, valamint nem vállalna olyat, amit nem szeret, egy kincs lehetne, alakja, szépsége megvan hozzá.
Dóri (24): Józsaváros, átlagos panel, hárman vannak, logisztikai problémával nem találkoztam. Egy széparcú, nem túl vékony hölgy, de ez nyilván a fényképeken is látszik. A masszázs nagyon jó, bár itt is érezni, hogy nem képzett. Mehet francia és kézi levezetés (talán még aktus is van), nagyon odaadó, és látszik, hogy mindenben a kedvedet keresi. Sajnos én inkább a vékonyabb hölgyeket szeretem, csak ezért nem fogok visszamenni, de a hozzállása nálam ötös.
*** moderálva ***
Sziasztok!
Fanni (19)
Zsany (25)
Csilla (25)
Róluk szívesen olvasnék beszámolókat! :) Nagyon nagyon régen tervezem már, hogy meglátogassam őket, Főlleg Zsany-t! :)
Előre is köszi!
Üdv
Sziasztok!
Fanni (19) masszázsát még nem próbálta senki?
Ha igen kérem írjon privátban.
Köszi: Thomika
Bezzeg ha megkérdem, hogy XY (életkor) milyen, mindenki mélyen hallgat, a szombathelyi helytörténeti kiállítással és edénybemutatóval egybekötött Gang-bang party mindenkit érdekel...:)
Mi lesz legközelebb? Összejövünk focizni valami tornateremben? :)
Esetleg kisbuszt tudok keríteni :)
Sziasztok!
Hétvégére ( szombatra ) keresek Nyíregyházára, legénybúcsúba két lányt, akik táncolnak és ha van azon felül igény másra is hajlandóak. ( lehet, hogy a táncon kívül más nem lesz, mert addigra a csapat már "állóképtelen" lesz. )
Kérem, ha van jelentkező, akkor privátban írjon!
Köszi: Thomika
együtt
Úgy látom Mollykával eggyütt van Gitta 20.
szyasztok.detty 40 ről tud valaki valami infót?
Sziasztok srácok!
Gitta 20-hoz tényleg ne merjek elmenni? :O Pedig eléggé vonzó tekintete van.
Kit ajánlanátok akinek (viszonylag) szép arca van és semmi rizikó, vagyis megbízható?
Masszázs esetleg?
NFVSZ?
Köszönöm!
:)))
Jah amúgy van köztetek buszsofőr? :))))