Kedves bagajakab!
Szabadnapom van, de az előfordul,hogy igen rossz olyankor nem vagyok elérhető. Légyszíves mond már el nekem ki az a rendes lány akit betaláltam??
Kedves bagajakab!
Szabadnapom van, de az előfordul,hogy igen rossz olyankor nem vagyok elérhető. Légyszíves mond már el nekem ki az a rendes lány akit betaláltam??
szevasztok!érkert környékén tudtok leányzót?
:)))
Szia Enzo! Igen valóban öregedett 3 évet,de amúgy korrekt nő. A héten voltam nála először,jól éreztem magam nála. Ápolt,szexi és rendes volt. Igaz voltam már kicsit nagyobb átéléssel szexelő hölgynél,de mondom,összességében nem bántam meg,nem lehúzós. Sztem picit fiatalított magán azzal először,de aztán rájött,hogy megírhat egy valósághoz közelebb álló adatot. :) Amúgy véleményem szerint harmincon felül van,de csak pár évvel max.
Nem akarok most itt hadakozni,nincs hozzá hangulatom,ezért csak egyszerű tényeket írok le. :) Heléna benne van a 3 legjobb szolgáltatóban. Mondjuk,ha az értelmességet vesszük alapul,akkor azt hiszem ő az első. Én egyszer még régen voltam nála és távozásomkor említettem is neki,hogy nem is értem,hogy hogy itt találkoztunk,ilyen körülmények közt. Ahogy kivettem a szavaiból,vannak komolyabb tervei,remélem sikerül neki majd a jövőben. Amúgy tervezem,hogy a közeljövőben újra meglátogatom. Aki volt nála,az tudja,hogy egy megbecsülendő gyöngyszem,szóval felesleges a sározása,mert úgyis megvédjük. :)
Volt egy ilyen régi sláger: " Rohan az idő..." :)
egy kis érdekesség Jázmint tegnap még 27 volt mára 30 lett xd
Rossz napod van? Előfordul mindenkivel, de miért pont az egyik legrendesebb csajt kellett betalálnod...
Az igazság nemcsak néha fáj!! Hanem mindig!! A" hivatásos" után én más szót használnék ami igaz,"" zéró tapasztalat" lányok terén valóban nincs nem is lessssz, de a másik oldalról és ember ismeretből tökéletes!!!! Nemértem miért támadszt ha valóban pasi vagy!?? Ha én is az lennék akkor egy hasznos információként könyvelnéd le az észrevételeimet?! Regizzek látogatóként ahogyan más lány teszi??? Soha nem kívánok senkinek semmi rosszat mert az élet úgy is mindent elrendez, de azért ezek után szeretném ha belefutnál valakinek a csapdájába és lógó orral távoznál.Boldog Ünnepeket! Ha már kihoztad belőlem.
Miután te vagy az ügyeletes trolll, akár magadra is veheted, bár kurvára nem rólad szól.. Hivatásos fikázda, zéró tapsztalat. Congratulation!!í
Nálad feleslegesebb majmot nem láttam még e fórumon.
Most mi van?? Ez nekem akart szólni???
Á dehogy tettetek hozzá, vállaljátok fel amitek van :) Nem kell szerénykedni.
Ez nagyon egyszerű drága "barátom". Nem ez az első eset hogy ellopják a képeimet (Nyilván nem klónoztattam magam :) ). Ha egy kicsit is figyelnél és nyomon követnéd a fórumot, akkor rájöhetnél magadtól is hogy nem csak ezzel lőttél nagyon mellé, de még a kamuképellenes dolgot is benézted. Te is ahelyett hogy azt lesed unalmadban kin milyen fogást találsz, inkább kötnéd le a figyelmed valami értelmesebb dologgal, látogass meg pl. egy lányt és írj róla beszámolót, mindenki jobban járna. További szép napot Mindenkinek! :)
Én meg Mel Gibson-é voltam a Rettenthetetlenben. :) Szóval lányok,mint látjátok van itt felhozatal,bár gyanítom én is és Bugajakab kolegám is tettünk azért hozzá egy picikét. :)))
igen, nem engednek be. Mondjuk ez még velem sem fordult elő, igaz én voltam Brad Pitt testdublőre a Trójában :)))
Ja és ez a bizonyos veszprémi Enikő göndör barna-melírozott hajúnak írja magát, Helénának pedig sima barna egyenes, persze ez azóta változhatott, de nemhiszem, ráadásul a kép amit feltett Helénának egy régebbi képe, ahol szintén egyenes a haja. Csak azt nem értem ha már valaki olyan geinctelen a másik képeivel él vissza, és ezzel rontja is annak üzletét mivel elbizonytalanítja a lehetséges látogatóit, legalább arra venné a fáradtságot, hogy egy a leírásához hasonló fényképet próbál keresni. Mindenesetre aki volt Helénánál az tudja hogy a képei valósak, és rendes lány, elég csak visszaolvasni a korábbi hozzászólásokat.
Szia
Enikő néven van egyhírdetés Heléna képével, egyetlenegy képpel, nemtudom hogy át akar-e menni Veszprémbe, vagy csak valaki lenyúlta a képét, szerintem az utóbbi. De a nyíregyi Helénánál biztos hogy ő van a képen, és ő megbizhatő, voltam nála.
Kamuképellenes Heléna
Most te is 2 neven futsz vagy hogy tudsz Nyiregyen is lenni és Erika neven Veszprémbe????
Kicsit fura..
Hali. Jart mar valaki az alabbi lanyoknal? Esetleg valami info roluk?! Koszi!
Gitta, Erika(19), Jazmin, Izabella, Fanni?
Na szóval én is csak egyet akartam érteni bugajakab kollégámmal az utolsó hozzászólásomban. Nem írtam benne semmi mást ami miatt ilyen hosszú ideje elbírálás alatt kellen állnia. Az biztos hogy mindkét oldalon van jó és rossz tapasztalat. Én csak annyit tudok mondani ahol engem körbe küldözgetnek a városba hogy erra meg arra menjek azt én nem szoktam befejezni mert arra ott van a gps-em hogy megmondja nekem az útirányt. Hál isten azért több a jobb tapasztalatom mint a rossz a szolgáltatások terén. De meg tudom értni a lányok oldalát is hogy előtte mondjuk messzebről is szeretnének lecsekkolni hogy esetleg nehogy a rosszabb fajtából legyek és olyan egyént engedjen fel magához akire esetleg a kutyámat se bíznám rá.