Két teljesen ellentmondó vélemény ugyanazon nőről: Nellyke 19- ről.
kunta kinte írta December 7, 19:2
Ha eddig nem irt volna senki
Nellyke 19- ről
Akkor most pár mondatban leírom a tapasztalataimat.megérkezésem pillanatában tudtam hogy jól döntöttem.Egy szépség aki ajtót nyit és ez a bűvölet , kiséri végig az egész együtlétet. Alakja hibátlan, a bőre hamvas ,valóban 19 éves és mosolygós arca kezdeti feszültséget hamar képes feloldani.Odaadó nem óra figyelő bár esély sincs rá a fr*nciája esetén hogy az idő ellene dolgozna mert nagyon finom és vad egyben fiatalsága ellenére igen tapasztalt módon kényeztet.Én nem tudtam levenni róla a szemem mert a látvány is elég közben hogy eljuss a végére. A mellei ,na azok komolyak és feszesek és tökéletesek .Igaziak azoknak kik nem hinnék és szabad őket fentartások nélkül kényezetni .Extra dolgai nagyon mérsékelt plusszt jelent igy gyakorlatilag bevehető sok belőle.mint csók stb. Ez fel is villanyozza az együtlétet. Barátnő felling és a hangja Pfuuuu. Élvezi az biztos.Közben a szóritó követelő ölelése zavarba ejtően csodás. Igazi szeretőnek éreztem magam !!! Ez a lényeg hisz ezt keressük és most megvan. Birja a vadságot nem hisztizik a haja miatt vagy hogy a melleit markolászva gerjesztem magam közben ,egyszerüen pazar szexet nyujt. Csak ajánlani tudom. A helyről pár mondat. szerény de tiszta. Kis zene vagy komolyabb ágy beleférne ,de itt rövid ideje van gondolom ezeket a hiányosságokat majd pótolják. De nincs érkezéskor galeri szemből éppen távozóban le stirőlve ki vagyok és nincs elmenetelnél se. Ez azért ontos ugy gondolom Én biztosan visszamegyek még jó párszor -
A másik véleményt Kékszem írta 10 órája: Nellyke(19) Borzalom. A kecó lepukkant, szomszéd szobában str*gó. A csaj külsőre fullos egyébként, de kb. ennyi. Nyafogós, óranézős, ezt nem lehet, azt nem lehet, többet törli az orrát és a száját, mint amennyit a munkájával foglalkozik. Abszolút kerülendő, amíg nem változtat a körülményein, hozzáállásán.
Most akkor melyik mondott igazat ??? :)))