Akkor lehet neki az volt. :) Vagy valami hihetetlen genetika. :))
Akkor lehet neki az volt. :) Vagy valami hihetetlen genetika. :))
Üdv!
Nos, én a saját véleményemet írtam le, nem bántásból tettem. Ahogyan írtam, a csaj jól néz ki, de velem nem volt egy hullámhosszon, az biztos. A szomszéd szobában strigó megint tény, mellesleg ez rá is nyomta a bélyegét az én "hangulatomra". Mindannyian tudjuk, hogy van valamilyen védelme minden lánynak, de részemről nem elfogadható, ha az a másik szomszéd szobában csücsül (sőt, még az sem túl kellemes, ha akár csak kolleganő járkál még pluszban a lakásban).
Az, hogy velem nem volt kedves, nem azt jelenti, hogy mással sem lesz (bár én így vélem). A kétkedőknek azt javaslom, keresse fel saját maga és osszon meg velünk egy harmadik véleményt is (bár az én véleményem akkor sem fog megváltozni, én tuti nem megyek többet)! :)
ui: Jah, és tuti nincs 170 centi.
Sziasztok. Szöszinél járt már valaki? Véleményt tudtok mondani róla? Köszi
már miért ne lenne? ugyanúgy belerakható egy implant mint egy cicibe
Hát Tomi nem tudom,de nekem is Kékszem a tippem,mint a valósághoz közelebb álló beszámoló. :) Bár kitudja lehet valamelyikőjük még régebben volt nála vagy pont hogy később és emiatt tér el a két vélemény gyökeresen. Mindenesetre,mikor telón beszéltem vele pár szót,elég unott hangja volt.
Egyeltalán van olyan,hogy műpopó? :) De ezt most komolyan kérdezem. :)
Megmondó! Én is úgy jöttem el,hidd el. :) De szerintem tőle mindenki úgy jött el,hogy hazafele úton azt mondta magában,hogy: "Van ilyen!?" :)) Szokták mondani,hogy erre a pályára is születni kell. Ahhoz,hogy ezt ilyen színvonalon tudja csinálni egy nő,mint Gina,ahhoz veleszületett érzék,képesség kell és egy bizonyos szintű szexmánia,plusz eszméletlen színészi képesség. Bevallom nagyon hamar elmentem,amikor nála voltam,de azalatt a pár percecske alatt elhittem,hogy kegyetlenül kielégítettem. :) Szóval ő egy Istennő nekem,ennek a szakmának a csúcsa! És mint azt nemrég írtam is,voltam jónéhány úgymond "luxuscsajnál" Pesten,de max külsőleg érték el a szintjét,de semmi másban sem. De amúgy ha már külsőről ejettem szót: Emlékeztek még a fenekére? :)) Kegyetlen mi? :)) Lehet hülye kérdés lesz,de ha újra itt lesz és bejutok hozzá,mert azért tudjuk ez nem könnyű,na szóval megkérdezem majd tőle,hogy igazi-e ez a popsi!? :))
Igen én is úgy tudtam,hogy decemberben visszatér,de sajnos ez eddig még nem történt meg. :) Mindegy,várjuk szeretettel! Amúgy lehet jobb is,ha nem jön Gina karácsony előtt,mert szegény öcsém karácsonyi ajándéka ebben az esetben ugrik. :)))) Vagy csak valami pici dolgot kap. :))
Jól látod a dolgokat wjdks én is jobban hiszek Kékszem barátunknak a beszámolóval kapcsolatban. És lehet ,hogy Kunte f*tt*tó netán ?? :))
Sziasztok!
Gina-val kapcsolatban csak annyit mondnék, hogy minden alkalommal remegő lábakkal távoztam :)
Tökéletesen összefoglaltad..
Gina amúgy régebben azt mondta hogy december körül megint erre lesz kár hogy nem jött.
Valahogy Linda mellett még Helénát kellene rábeszélni a bulira. :) Amúgy nem gondolkoztatok még azon,hogy miylen lehet a szex hármasban,mármint úgy hogy TE,Linda és Heléna? :) Azt hiszem elég ütős lenne.. A legbátrabbaknak pedig ajánlanék egy TE,Linda,Heléna,Gina39 kombót. :))) Na azt hiszem egy ilyenben a szemünk felakadna. :)))
:)))
Hát igen Tomi,ezt most nehéz eldönteni. :) De Kékszem,abban a hozzászólásában több lányról is írt,ha visszanézed és a többi lányról,amit írt egyetértek. Legalábbis akiknél voltam azok közül. Ezért én hitelesnek vettem,amit Nellykéről írt. De tényleg nagyon érdekes,hogy térhet el ennyire két beszámoló,mert Kunte Kinte meg áradozott róla. Amúgy vagy 2 hete felhívtam egy fél perc erejéig,gondoltam meghallgatom telefonban miylen és elég unott hangja volt,szinte bizonyos szavakat akig értettem meg,olyan halkan mondta. :) Szóval nem tudom el kellene menni hozzá valakinek,csak azért a pénzemet nem szívesen dobom ki a nulláért. :)
Ronnie! Igen Gina39 volt az a szolgáltató,akihez ha be tudtál jutni,akkor szinte tök mindegy,hogy mennyit kért volna,úgyis kif*z*tjük,mert a szolgáltatás,amit nyújtott szerintem Magyarországon is a legjobbak közt van,ha nem a legjobb. Mondom ezt úgy,hogy voltam már Pesten is pár igencsak dekoratív hölgynél,de Gina39-nek a közelébe sem értek ők sem teljesítményben. Na ez az a bizonyos *r-érték arány. Kérhet többet egy lány valamivel,mint mondjuk az átlag,de akkor a szolgáltatás,hozzáállás,külső stb legyen magasan az átlag felett. És akkor nem fog nyavajogni senki. De ez hogy belök egy átlag feletti *rat,aztán odémész és olyan mint aki kb öngyilkosságra készül,annyira kedvtelen,na ez nonszensz.
A bulin eddig röhögtem,de kezdem azt hinni,hogy még a végén tényleg lesz belőle vmi. :))) Ha lenne és te is mennél Linda,az azért igencsak sokat lendítene a csapaton. :)
Csao Linda! Örülök,hogy egyetértünk az "extra" témában. :) Rég volt ilyen nagy egyetértés itt fórumon mindenki közt. :)
Mármint nézd meg a saját szemeddel :)
Újonctóll meg remélem valaki elvette az újoncságát :D
Látogasd meg saját szemeddel és utána kérjük a beszámolót :)
Hello Örülök hogy felkeltetem az érdeklödést nektek külön megtisztelés Lindátol hogy lehet hogy jön de ám lehet hogy meglátogatlak persze ha fogadol :) de várom még a töbi lányok viszajelzését a helyet meg megoldanánk sok jó ember kishelyen is elfér