Boldog Új Évet Kívánok Minden Hölgynek 2014 ben is :) Sziasztok :)
Boldog Új Évet Kívánok Minden Hölgynek 2014 ben is :) Sziasztok :)
Sziasztok! Dóri (24) nem kis mértékben felkeltette az érdeklődésem. Ha esetleg van olyan férfitársam, akinek van tapasztalata az említett Hölggyel kapcsolatban, és megosztaná velem (akár privátban is) azt megköszönném. Üdv.
Virág 21 A kiscsaj alacsony, de nagyon szuper teste van. Szép arc! a popsija pedig eszméletlen. Hátrány: nemhogy NFVSz nincs nála de sima natúr fr*ncia sem.
Gréti 25 jó a csaj, jó a kéró, a képen tényleg ő van. Ami számomra negatívum, nincs kölcsönöm fr*ncia. Gumi nélkül +***moderálva***franciázik. Nyalni abszolult nem lehet.
Sziasztok.
Egy kis segítség kéne, mégpedig abban h aki volt ezeknél a lányoknál: Ivett(28), Gréti(25), Virág(21)-nél az leírná nekem a tapasztalatait.
Köszönöm!
Üdv
Sziasztok!
Egy lány sem elérhető ma vagy holnap?
Üdv: Thomika
Jah és nem vagyok kancsi,hamár szemkontaktus fel nem vétele. :)) Nem megbántva ezzel a kancsikat természetesen.
Jah és naponta kétszer mosok fogat,nem egy fogam van és természetesen egy látogatás előtt is szoktam fogat mosni. :)) Tehát még mielőtt valakinek esetleg az jutna az eszébe,hogy biztos nincs fogam csak egy,amit tombolán nyertem,hát megnyugtatásul közlöm nem így van és a szájhigiéniám is rendben van. :)))
Nem tudom skacok,hogy csak engem zavar-e egyre jobban vagy esetleg titeket is ez a "nincs csók" téma. Addig amíg ez a jelenség csak egy-egy helyen fordult elő,igazság szerint nem zavart annyira. De gyakorlatilag ez,hogy nincs csók,már egyre elterjedtebb. Utóbbi időben bárhova mentem vagy nem volt csók vagy extraként volt megjelölve,ami egyenesen nonszensz. Na most nekem ezzel az a problémám,hogy nekem ahhoz,hogy szexuális izgalomba jöjjek,megmondom őszintén kell egy kis simogatás,egy kis csókolózás. Nem 10 perces csókcsatára gondolok,hanem egy minimális előjátékra. Tegnap voltam egy hölgynél,direkt nem mondok nevet. Bemegyek köszönök neki ő is nekem és már a folyosón,miközben vettem le a cipőmet,már elkezdett öltözni lefele,amire a csukám lekerült már ő pucér volt a ruháit gyorsan lerakta a kanapéra,monta üljek le és egyből bekapta. Természetesen csók nem volt,ugyebár előjáték semmi,hát egy ideig harcolnia kellett,hogy felálljon rendesen. Aztán jött a szex,halk nyögdécseléssel és alig vártam menjek elfele valahogy,mert ez kb nekem annyit ért,mintha otthon kivertem volna. Tehát szeretném kérni az itt hirdető hölgyeket,hogy ne legyen már ennyire mostmár elterjedt ez a csókhisztéria. Budapesten és Győrben ez gyakorlatilag ismeretlen fogalom. Győrben két hölgynél voltam eddig és volt csók. Pesten szintúgy. Na a lényeg,hogy én megértem,ha egy testéből élő nő is elutasít bizonyos dolgokat,például popó vagy kölcsönös francia vagy valamilyen extrém,bizar kérés,de könyörgöm,a csók ne tartozzon már ezek közé... Amúgy meg sztem a hölgynek is kell,ahhoz hogy ne legyen "állatias" az egész szolgáltatás egy kis csókolózás,simogatás. Gina39 szenvedélyesen csókolózótt velem és annyira felizgatott ezzel,hogy bevallom nem sokáig bírtam utána vele a szexet. :) Na mindegy,nem akarok én megbántani senkit,de azt eldöntöttem,hogy legközelebb már a telefonban letisztázom ezt,hogy van csók szex előtt vagy sem. Amúgy sztem maga a kérdés is nonszensz,dehát jobb ha megkérdezem. :) Még egy apróság,erre természetesen nem kérek senkit,de az sem túl vágyfokozó,amikor a hölgy még csak véletlenül sem néz a szemedbe szex közben. (Természetesen Gina39 végig a szemembe nézett) És van még pár hölgy,aki így tesz,de mondom ezt is megfigyeltem,hogy bizonyos hölgyeknél a szemkontaktus is tabu. Lehet öregszem és ezáltal kezdek vágyni korrekt,igényes,élvezhető szexre,ha már f*z*tek érte,ezért kezdenek bosszantani ezek a dolgok. Nem akarom sztárolni a pesti lányokat,de alaposan le tudnak rendezni és meg tudják adni az illúzióját,hogy a barátnőd vagy hogy ő is élvezi,ami vagy igaz vagy nem de te elhiszed. *rban pedig gyakorlatilag ugyanott vannak,ahol a nyíregyi csajok. Furi nekem,hogy az *rak szép lassan felfele kúsznak,a szolgáltatások színvonala pedig lefele. És nagyon egyetértek egy nemrégiben általam olvasott hozzászólással,miszerint "Heléna és Linda jelenleg a két legjobb szolgáltatást nyújtó hölgy,de én sem adnék nekik maximális osztályzatot,méghozzá azért mert náluk sincs csók." Ettől függetlenül ők ketten a legjobbak jelenleg a városban,mert ezt leszámítva meg tudják teremteni a barátnős feelinget,ha normálisan viselkedsz velük. Ezzel arra akartam kilyukadni,hogy attól,hogy esetleg nincs csók,még lehet kifejezetten jó egy szolgáltatás,ha ennek hiányát tudja kompenzálni. De nem lehet csók nélkül tökéletes. Ha van véleményetek ezzel kapcsolatban szívesen olvasom srácok,hölgyek egyaránt. Jah és bocsesz,hogy ilyen hosszú lett ezuttal. :)
Hello Vasilo! Lakás egyszerű,árak átlagos. Szolgáltatás minősége is átlagos. Kifejezetten kedves,de nincs se csók,se popó,se kölcsönös francia.
Sziasztok Mindenki!
Ma és holnap melyik lány elérhető?
Üdv: Thomika
Nemtalálszróla infót,beszámolót!
Sziasztok! Margo29 ről kérnrék egy kis infot. Körülmények, árak stb. Előre is köszi
Csá! Nem ma kezdte.Aranyos ,normális hely.Q-va jó francia ,nem beszél sokat dolgozik.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket a lányoknak :) és a MT-nak is.
Kellemes és Boldog Karácsonyt Kivánok Mindenkinek!!
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!
Nektek is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Lányok! ;)
Kellemes és békés karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!
A héten elérhető vagyok:).Puszi Kriszta
Kellemes Ünnepeket kívánok! Puszi Dóri
Békés , boldog ünnepeket és sikerekben, élvezetekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!