Szia. Viki 30 nem mai motoros már. Nagyon aranyos kedves lány. A franciája nagyon ott van,szép cicikkel és kemény feszes fenékkel rendelkezik. Jó választás szerintem.
Szia. Viki 30 nem mai motoros már. Nagyon aranyos kedves lány. A franciája nagyon ott van,szép cicikkel és kemény feszes fenékkel rendelkezik. Jó választás szerintem.
Én voltam Izabellánál. Testalkatra nem rossz,nagy cicik kicsi úszógumi,jó fenék. De a franciája az gyenge nagyon. 10es listán egy 5öst érdemel tőlem csak. Nincs semmi vész,tiszta lakás,jó környék.
izabellárol23 infot tud valaki?
Én se találtam semmit ezért kérdeztem, de lehet holnap felkeresem és elmondom mizu! :)
Ja és csak hogy ti is velem együtt örüljetek lehetséges hogy mennem kell Szombathelyre :) Emékeztek még Gyöngyszemre azaz Rubintra? Muszáj lesz meglátogatnom ha már ott leszek :D
Viki 30 képével én is szemezek már régen de annyira fehér volt itt a fórumon. Nem nagyon tláltam róla még említést se mostanság.
Ez a problémám nekem is hogy csak késő este érek rá én is sajnos így elég korlátozott a lehetőségek száma. Én eddig Detty 40-nél tudtam bejutni annyira későn. Illetve még 2 lány vállalta hogy fogad később is de miután már voltam náluk többször is és így ismertek ezért engedték meg hogy fogadási időn túl is hívhatom őket.
Mikor voltál ? köszi az infókat amúgy :)
Igen személyesen voltam a szegfün Timea hírdetönél. Hogy lelépett e nem tudom. De ha igen jól tette.
Sziasztok szöszi 38-ról van valakinek valami infója??
Sziasztok!
Viki 30 ról tud valaki valamit?
Karinuskánál volt valaki?
illetve tudtok olyat aki nem haragszik ha éjszaka mennék??
Izabellát kihagytam :)
Vagy Dia 20-at vagy ezt az új lányt Karinuskát. Meglátjuk hogy melyiket tudom utólérni. Ha már Kamillát nem tudom elérni :(
Na akkor ha senki nem vállal addig egy tesztrepülést akkor legkésőbb pénteken meglátogatom Tímeát :)
Sziasztok!
Tudtok olyan lányt, aki hétvégén is rendel, jól masszíroz és vállal szexet is?
Detty31 fellelhető a hírdetése külföldi oldalon és ott csak 24.
"" Hozzászólás helye: VÁROSOK › NYÍREGYHÁZA
Ugrás a hozzászóláshoz MILLA... - Hirdető (26 hozzászólás) írta 2013. augusztus 22. 17:50
Kedves Zénó!
A Tímea velem dolgozik együtt!!! ""
De lehet azóta lelépett.
Tímea 28 Debrecenben hírdetett eddig. Ottani fórumon nem találtam róla infót. Először én is azt hittem , hogy Milla-Ada-Tímea trió a felállás , de elméletileg Tímea Gyógyfürdőn rendel egyedül. Putyin te személyesen voltá nála a szegfűn ? Én is kipróbálnám. *rai amiket mondott korrektek és nem finnyás típusnak tűnik. Hangja kedves. Üdv mindenkinek.
Izabelláról, Lauráról, Dóriról tudtok valami infót adni, köszi!