Ma vagy holnap akarom meglátogatni. Ha vársz egy kicsit érkezik a beszámoló. Mindenesetre a telóban bejött a hangja és a hozzáállása :)
Ma vagy holnap akarom meglátogatni. Ha vársz egy kicsit érkezik a beszámoló. Mindenesetre a telóban bejött a hangja és a hozzáállása :)
Sziasztok, tudnátok infót adni Viki 43rol? vélemény, élmény, stb. Azok a mellek megigéztek . Köszi előre is.
NA akkor én is egy kis beszámolót tartok:
Felkeresem Szöszit ( látom nincs fent most a hírdetés a hétvégén lekerült)! Nem reklámozok de nekem nagyon bejött! Nem sokat beszél ( de nem is beszélgetni mentem) Gróf Kurátor szavaival élve a "frencsájz" nagyon ott van, Teste oké!
Tehát nálam 9 pontot kapott! :D ha hirdet érdemes keresni!
Akkor ha ilyen jókat hallok róla megpróbálom felkeresni! :D Köszi az infókat!
Timea 28-ról van valakinek infója? Köszönöm!!
Sziasztok, Kinga23-ról van valakinek infója? Valóságos?
Köszi
Szasztok Daniella tel számát elküldenétek ell köszönöm szép napot.
Gittánál járt már valaki?
Tiszavasváriban van egy nő aki az étterm mellett, valaki tudna elérhetőséget adni róla persze privátban.
Jó neked! Én már jó ideje nem tudom elérni sajna. Valószínű kimarad az életemből a vele való élmény.
Megbízható korrekt csaj. Nincs lehúzás, nyugodtan mehetsz hozzá. Kicsit idősebb mint a hírdetésben de jól végzi a dolgát.
Sziasztok!
Detty 40-ről valakinek vmi. infó?
Köszönöm!
üdv!! Egy haverom ajánlotta Kamillát, aki volt nála! Nagyon dícsérte, a mélytorkos f.anciáját, és hát úgy voltam vele, miért is ne, mível a gyengém ez, főleg, ha valaki élvezettel csinálja.Ezért tegnap meglátogattam egy f.anciára. Hát...... Nem akarok nektek kisregényt írni, csak annyit, hogy eszéméletlenül érzi!!!!! Komolyan, mintha belelátna az agyamba, hogy hol és hogy jó, minnél tovább tartson az érzés..... Szóval, aki szeretne egy mélytorkos, feledhetetlen élménnyel gazdagodni az látogassa meg!!!!
Tegnap meglátogattam Erika 38-at.
Mivel sok jót olvastam itt róla, kiváncsi voltam rá. El kell mondanom, hogy valóban nagyon kellemesen távoztam tőle.
A lakás rendben van, a parkolás ingyenes. Erika pedig egy nagyon kellemes jelenség. Mind testileg, mind emberileg.
Nem kell tartani nála lehúsástól. Azt gondolom visszajáró vendége leszek.
Szia. Virágról csak annyit tudok hogy megbízható csendes lakás és nincs lehúzás. Azt hogy hogy dolgozik nem tudom mert én a másik lánynál voltam akivel együtt dolgozik.
amúgy miért vagyok hirdető mikor nem vagyok... :S
Örömmel látom az egyre több beszámolót... még egy hetem van magyar lányok között úgyhogy kérlek csak folytassátok a tesztelgetést :)... Kellemes m..ömlést mindenkinek!!
Végre segítünk egymásnak! Jó ezeket olvasgatni és nem az anyázásokat és egyéb dolgokat :)
Semmiképp ne hagyd ki sztem. :)) Egy igazi MILF-nek tűnik,értelmes,szerintem nagyon lerendezne. :) Ha esetleg sikerrel jársz várjuk az élménybeszámolót. :)
Köszönöm az infót! Akkor Go ha elérem! :)