Semmi gond. Épp ezért jöttem újra a fedélzetre mert szabad lettem hirtelen :P Nem sajna. De hát amíg élünk remélünk :)))
Semmi gond. Épp ezért jöttem újra a fedélzetre mert szabad lettem hirtelen :P Nem sajna. De hát amíg élünk remélünk :)))
Au.. :( Hát sajnálom,de amúgy én is már elég régen töröltem. Nem tudjuk rábeszélni úgy látszik az "ember lányát" :))
Amúgy amit Kitsi ír,az sem lehetséges? Hogy esetleg nem 2-3 hétre,hanem mondjuk 1 évre eljönnél ide? Mindezt úgy kérdezem,hogy ehhez a részéhez nem értek a témának.
Az szép de én most egy darabig kitöröltem a szótáramból :(
Akkor gyere végleg ne pár hétre :)))
Nem is gondoltam arra, hogy ti nevelők lennétek, de ha az ember lánya 2-3 hetekre ki akar libbenni, akkor az csak menedzserrel működik! Nem fog senki 2-3 hétre albit kivenni és utána menni tovább!
Ja hát én sem vagyok manager Rubint. :)) A szerelem meg szép dolog Kitsi. :)))
Nekem is ez jött le :))
Mondjuk én csak a magam nevében tudok beszélni de én nem vagyok strigo és nem tartozom egy lány menedzsmentjéhez se. Tehát mint egy jövőbeli vendéged szerettelek volna meginvitálni városunkba. Nem baj vannak barátim Szombathely mellett és lesz még dolgom arra :))
Na mindegy akkor,egyszer majd meglátogatunk. :)
Hogy pár hétre leugorjak valahova az teljesen kizárt! Magamnak dolgozom! Meg sem fordul a fejembe, hogy valakihez hozzácsapódjak. (menedzser meg stb.)
Több albit meg fenntartani nonszensz.
És az "eleresztett egy gyenge pukit a hurrikánban" hasonlatod,egy igazi gyöngyszem,megmosolyogtatott. :)))
Szia Rubint! Gondoltuk,hogy nem megfutamodásból,nem tűnsz egy ijedős nőnek. :) Ha egyszer Szombathelyen járok eskü meglátogatlak és mesélek arról,hogy miylen szép is Nyíregyháza. Nem olyan veszélyes,mint ahogy azt beállítják máshol az országban. Meg kell tanulni itt lakni és kész. Egy-két területet elkerülni és kész. :))
Hát úgy látom nem fog sajna... :)
Kitsi! Egy kérdésem volna. Szombathelyen így olvasva kinek adsz igazat? Gyöngyszem vagy Joezef? Szerinted is szerelmes lett Joezef? :)
Sziasztok!
Kedves az invitálás, de nálam semmi stressz meg gőz! :) Nagyobb támadásokba nem tört bele a bicskám, nem egy egyszerű Joezef fogja alólam kirúgni a sámlit. :D
Ő csak eleresztett egy gyenge pukit a hurrikánba. Ha mennék is máshova (ami nincs tervben) akkor az nem megfutamodásból történne!
Szép napot nektek!
Naná hogy írtam. Hátha meglátogat pár hétre minket. :))))
És látom te is írtál Szombathelyre. :) Helyes! :) Ha gondolja még valaki,nyugodtan írjon oda Gyöngyszemnek! Megkezdtük a kampányt... :)))
Én is erre gonolok,itt levezethetné a feszültséget. :) Meg sztem itt Nyíregyen már változott sokat a fórum,talán a vendégkör is részben. Arra gondolok ezzel,hogy a többség itt normális. Persze vannak kivételek,de nem ez a jellemző. :)
Igen kiváncsiságból beleolvastam és tényleg szórkoztató :) Hívjuk át Nyíregyre kicsit engedje itt ki a gőzt itt nálunk :P