Nóra 25: Igazat megvalva a ZOÉ 34 készülődtem csak nem tudtunk pontos időpontot egyeztettni, technikai okok miatt, igy a Zsoloka felhivta a figyelmemet ,hogy a Nóra 25 képei alapján hujjujujjj..... Gondoltam na akkor üsse kő, meglesem a csajszit :) hívtam eggyeztettünk, és a megbeszélt időbe (egy pár perc csuszással mert eltévedtem ) az állomás környékén fogadott! Beléptem ,bemutatkozott és lehet megvolt a kémia köztünk de onanntól kezdve úgy domcsiztunk mintha régóta ismerne már! Mondtam neki, olvasva az adatlapját maradhatok -e mivel nem vagyok egy nádszál vékony emberke :) maradhattam !! Lakás rendben, fürdő tiszta, minden okés ! Arcra nekem bejövős nagyon, test okés, képek rendbe vannak, amit megbeszéltünk minden adva volt, franciát finoman csinálja, nekem pont ez kellett most!! Értelmes a lány, kifejezetten olyan nő akihez ha normálisan viszonyulsz ő is ugy áll hozzád! Én simán elfogadnám barátnőmnek :) nem tudom de felém volt egyfajta kisugárzása ami első perctől megfogott! Ez az én véleményem... nekem bejött a müsor :)