:)
:)
Ez nekem is feltűnt,kicsit sem átlátszó.. :) Lompos,Tibike900,Pitkin,mind frissen regisztráltak,mind az apróban nemrég hirdető Beácskát Istenítik és egyikőjük sem használ írásjeleket. Most vagy ekkora véletlenek vannak vagy pedig ez a három frissen regisztrált Beácska Istenítő,gyakorlatilag ugyanaz a személy. Gyanítom utóbbi az igazság. :))
Üdv!
Tudja valaki (esetleg ő maga :-)), hogy Linda csak ideiglenes nem érhető el?
A hírdetése fenn van, de a szám ki van kapcsolva.
Vitézlászlónak nem tetszik a hozászólásotok! Csak a telefont tudja nyomkodni?másra már nincsen energiája?Meg másokat lenézni? Kibuknak itt is a kamusok!
Sziasztok. Na de az is fura hogy mindenki alapvető helyesírási hibákkal küzd! Vagy csak egy valaki az,de különböző nevekkel? Se pont,se vessző,mindent egybe,félelmetes.Elég kihámozni mit akar írni a szerencsétlen.Ezeket nem lehetne azonnal kimoderálni? Nagyon gyanúsak.Csak nem gyuszi? Némelyik hozzászólás meg valóban olyan mint a fing: jobb lett volna ha bent tartja. TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Milyen fura hogy sok az iker lány kis városunkban. Ha az ember elkezd kalandozgatni itt a melletünk lévő megyében,hamar észreveszi a sok hasonlóságot. De hogy tudnak a lányok egyszerre két helyen is lenni? En számomra rejtéj!!! És akkor hamar el lehet dönteni,hogy kik a kamú szolgáltatók!!!!!!!! Üdv:mindenkinek
***Kérjük Önreklámozás mellőzését, amit onnantól írt, hogy " A kis Bea18-at...***
Sziasztok olvasgattam a fórumot és arra döbentem rá menyi firkász van itten,és menyire rá érnek irkálni én azt javaslom elkellene menni a lányokhoz azután kellene véleményeket irni nekem is sok lány panaszkodik menyi bunkó pasi van aki bejeletkezik és nem megy el ezeket lányok szürjétek ki ne fogadjátok soha, ez a javaslatom.A kis Bea18 at ajánlom neked már régebb ota járok hozzá tündér lány aranyos nagyon kedves bájos teremtés.lányok pusztuljanak a telefon betyárok hajrá szurkolok nektek.
Ja és hogy tud vendégeket fogadni? Milyen időpontban?
:)))))))))))))
És hogy dolgozik és milyen *rakkal? Miket vállal? Ha lehet ezeket inkább privibe légyszi.
***kérjük az Önreklámozás mellőzését***
Nagyon dögös a csaj kár lenne kihagyni üdv Tibor
eszméletlen a csajszi sorozatos orgazmusa van hatalmas mellekel
ktsi nek üzenem nem fogja megbánni nagyon kellemes együttlétet kivánok a lány olyat tesz hogy ilyet én nem tapasztaltam soha 3percenkénti orgazmusa van kihagyhatatlan hajrá
Több éve így csinálom..........bevállt!;) Aznapi dátumot rendelek hozzá, s mikor kérdezi, hogy mikor volt, mert szerinte nem volt ilyen, akkor mondom az időt is! :D Van lesegetés!
szia,az ilyen szamokat el kell menteni aki csak szórakozik.
egyes emberek azt hiszik bármit megtehetnek.
nekem is volt olyan aki nem jött el,elmentettem a szamat,aztan két hét múlva mintha mi sem törtent volna érdeklödött,én meg mondtam h nincs lehetöséged jönni,mivel átcs.sztel,aztan egy hetig hivogatott hogy jöhessen,de nem fogadtam.majd elöbb-utóbb megtanuljak hogy ne szórakozzanak a lanyokkal.
Hétvégére programot szervezek, már van pár kiszemelt de most egy új célpont után érdeklődnék: Beácska18 az apróból. Valakinek van valami infója?
Sziasztok fiuk ezt nektek irom már régota nem veszem fel a telefont ha nincsen szám,ha valaki bejeletkezik és nem szol mentem a számot és többet neki sem veszem fel én ajánlom minden lánynak tegye ezt és végül teljesen kiesnek a kamusok, amiböl sok van
vikike szerintem olvasd at mit irtal! egyebkent meg boldog ember lenne az akinek csak a lanyok latogatasara es forumra valo irasra lenne csak ideje! dolgoznia meg soha nem kellene! hidd el nincsennek szoveg ertesi problemaim, inkabb nektek van onismereti! neha nezetek t*korbe! en a helyedben ujra felraknam az arckepes fenykepet,nagyon nagy sikere lenne!!
Értő olvasás!!!!!!!! Nézz utána ennek a szónak, mit is takar! Bár lehet, hogy az ott leirtakkal is leszel bajba :) Egyébként örülök ,hogy ilyen nagy látnok vagy, és átlátsz mindenen, mert akkor most ezt is látod amit küldök neked, nagy "szeretettel"!!!! :)
ki,az a Tünde?