***Kérjük az önreklám mellőzését!***
igen igazad van van Bea 18 as akkora mellei van mint egy ház nagyon feszes nem lefele log ajánlom mindenkinek fantasztikus csaj.
igen igazad van van Bea 18 as akkora mellei van mint egy ház nagyon feszes nem lefele log ajánlom mindenkinek fantasztikus csaj.
mit sajnalsz fogalmazd meg normalisan mert igy zagyvasag! draga viki43 vissza kellett menned h.szobira tegnap,hogy megtudd irni ezt a reakciot veletlenul tegnap! atlatok rajtatok eros tulzasokba estek mikor magatokrol irtok szazszor formasabb nagy mellu csajok vannak kamillatol extrakkal akar!nekik megsincs szukseguk erre a felhajtasra!
Lillánál én is voltam régebben de már tavaly ősszel nem élt a száma ami megvolt nekem mikor kerestem.
Sziasztok! Ada 28, Tímea 28 párosról van valakinek tapasztalata? Képek alapján jónak tűnnek? Valószínűleg egy helyen rendelnek! Várom a tapasztalatokat!
Még régen hirdetett itt egy hölgy Lilla néven 40-es korosztály, de isteni a franciája, valaki tud róla infót? Elérhetősége? Szolgáltat még?
jöhetnek az infók privátba is!
Nem rég újra Krisztánál jártam! Ajánlott szolgáltató! Beszédes jókedvű csaj! Zárt parkoló is van!
köszi előre is!
Sziasztok igaza van egy pár embernek elkellene menni a lányokhoz nem kamuzni meg bejelenkezni és nem megy el sok pasi becsapják a lányokat sok lány panaszkodik hogy bejelenkeznek és nem mennek el és lemondanak mást mindenki nézen a lelkébe és ne irogason olyan aki csak a gép elött ül és a telefont nyomkodja az életébe nem volt egy lánynál sem csak játszadozik meg meg játsza a fejét akinek nem inge ne vegye magára.
Sziasztok!
A Milla - Tünde párosnál volt már vki? Priviben beszámolót várok:-)
"kedves" Kamuképellenes!! Én igazán sajnálom, hogy neked a lányok látogatására, és ezáltal a fórumra való írogatására van csak időd!! :) Az, hogy én csak Kammilláról írtam az azért van, mert 3 csaj volt eddig akinél voltam, és itt kaptam olyat, ami nekem extra! A többire sem mondom(Virág,Korina) azt, hogy rossz volt, de nem éreztem semmi különlegeset, ezért nem írtam meg! A többieket meg nem tudom miért írtak! Amúgy, ezt ha elhiszed, ha nem, hidegen hagy!! Inkább látogasd meg te is, és úgy alkoss véleményt!! :)
Szia roy78!
Az a bizonyos Zsuzsa engem is érdekelne, de szerintem abba hagyta. Ha esetleg valakinek van róla infója ossza már meg akár privátban is jöhe az infó.
Nekem annó nagyon bejött a hölgy, volt benne valami plusz, ami nem minden lányban van meg.
Várom az információt a hölgyről, ha valahol fellelhető.
ma voltam Bea18 nál aki kihagyja ezt a csajt soha nem fog igazán örömet lelni ajánlom mindenkinek
***kérjük az Önreklám mellőzését***
Üdv!
Lera32:Megnéztem medugtam. Jó dumás csaj. De a szexben sem gyenge. Aki igazi k*félésre vágyik annak ajánlom. Képeihez képest pàr kilóval picit több. ***moderálva*** Kár h a gumi nélküli f plusz.
Sziasztok
Információ kellene, dolgozott a Kert közben egy Zsuzsa nevű hölgy akihez jártam, de elvesztettem a tel.számát, akinek meg van, az kérem küldje el vagy adja meg, előre is köszi.
Más olyan szolgáltató kellene, aki p*pót is vállal.
Sziasztok a Léra 32 néven hirdető lányról tud valaki infót? Köszi a válaszokat előre is.
Ez nem lejáratás, ez az Én személyes tapasztalatom, és véleményem! Lehet hogy szar napja volt, nem tudom, de nekem nagyon nem jött be!
ez is mit jelent akkor érdeklődsz amikor most van fenn az apróban sose volt itt a csaj
Mi ez már lejáratás?? Ne írj olyat ami hazugság!!!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket meglelni az aproba a bea18 at mindenkinek ajánlom fantasztikus lány
Dóri 24ről: Tegnap látogattam meg, testre nem rossz, de az ágyban nagyon gyenge volt, mégegyszer biztos nem megyek hozzá, felesleges .... kidobás volt!
Kire gondolsz? Írj róla bővebben!
Üdv!
Lera32 nevü puncirol vmi info?
Sziasztok!
Kiráról (19), vagy Kingáról (23) valaki tud nekem felvilágosítást adni?
Köszi!