Sziasztok! Mint ebben a témában kevésbé jártas ürge arra gondoltam, hogy kezdésnek egy masszázsra mennék el. Kit ajánlanátok a mostani lányok közül?
Sziasztok! Mint ebben a témában kevésbé jártas ürge arra gondoltam, hogy kezdésnek egy masszázsra mennék el. Kit ajánlanátok a mostani lányok közül?
Igen kicsit bosszantó tudom én is mikor írjuk itt a beszámolókat és utána még mi kapunk ki. :)))
:))
Igen Ilko,ráférne az egész fórumra egy alapos "rendszerfrissítés",de nem adom fel,úgy döntöttem. :)) És köszi a bíztatást neked is! :)
Igen elvileg tényleg nem kell foglakozni ilyenekkel,ez tény,de egy-egy ilyen hozzászólás után,amit kaptam felteszem magamnak a kérdést,hogy mi a fenét keresek én itt? Na mindegy,hallgatok rátok és nem veszem annyira a szívemre. :))
Kitsi ez nagyon tetszett! :))))))) És amúgy igen. :))
Nekem is ez volt az első tippem hogy ő Rózsa. Ha igen akkor meg kell látogatnom mert mikor nála voltam teljesen elégedett voltam a szlgáltatásukkal. Akkor együtt rendelt egy másik lánnyal és hármasban hancúroztunk pár alkalmat. :)
Ha ilyen hozzászólásokat olvasok,mindig öregedek pár évet. Már alakul,de még mindig szörnyű a helyesírás!Hja,a 8 évet nehéz pótolni. Apropó:Virág 38 nem a Rózsa? (Karmen?) Fotó alapján rá emlékeztet.
Sziasztok!
Kingáról (23) tud e valaki némi infóval szolgálni?
Köszi előre is
Helló!
Szerintem ne add fel!:) Ha megnézed pl a kaposvári fórumot, a Szerkesztőségnek is kezd nagyon elege lenni, úh remélem hamarosan miondenki eltűnik (akár hirdető, akár vendég), aki nem ide való! Én azt mondom végre, már éppen ideje volt!
Úgy látom elvagytok egymással.
Tehát ezek szerint még nem kell koszorúra gyűjtenünk.Vagy mégis gyűjtsük,és ha túl éled ezt a lelki terrort,legfeljebb meglátogatsz valakit belőle! Én azt hittem Te vagy itt a legnagyobb kúr.gép,most meg kiderül hogy csak az újjacskád volt az? :) Nem kell foglalkozni ilyennel és kész. Na,mehetek moderálásra gondolom. Szép napot!
Én azért remélem a bélműködésed is renben van és szar ezekre a hülyeségekre :)))
Vitézlászló ur igazad van (a fotó és tel.szám mellé a nyolc általános is legyen kötelező!) de ha ojan okos vagy te miért nem jártad ki a sulit?helyedbe szégyelném magamat!tik csak másokat megaláztok,véleményt irtok olyan dolgokról ,amiröl csak az ujságokba olvastok, vagy láttok!te csak azért vagy fent hogy a szemeidet legeltesed,másnak az irásából olvasva véleményt irjál!te egy öreg ur vagy már ! SAJNOS EZ FÁJ NEKED!!!!!!
Úgy érzem lassan eljutok arra a szintre,hogy nem fogok a közös fórumra írni többet semmit,ugyanis erre a szintre nem vagyok hajlandó lesüllyedni,ami itt most felütötte a fejét. Az imént nekem címzett mondatot még olvasni is fájdalmas volt,de természetesen csak a helyesírási hibák miatt. Csak néhány ezek közül: Nem "semi",hanem "semmi". Nem "irkálgatól",hanem "írkálgatsz". Nem "ujacskáid",hanem "ujjacskáid". Mondjuk az haladás,hogy van benne írásjel,ismervén az előzményeket. Pár percig gondolkoztam,hogy a helyesírási hibákat nem figyelembe véve,rájövök-e,hogy végülis mi az értelme eme nekem címzett költői magaslatokban szárnyaló mondatnak,de sajnos nem sikerült. A gordiuszi csomót az okozta számomra,hogy mire gondolhatott az úriember,azzal,hogy nekem csak az ujjacskáim mozognak és semmi más. Hmm ezt nem értem. Most itt tapogatom magam és tökre mozog a szívem érzem,pár perce voltam az étkezőben és úgy éreztem a lábaim is mozogtak az odaúton,sőt a visszaúton is,valamint körülbelül 10 másodpercenként pislogok egyet,szóval tényleg úgy érzem,hogy nem kizárólag az ujjacskáim vannak mozgásban. :) Na jó,elég volt ebből a bohózatból mára azt hiszem,megyek csucsulni. :)
Lindát már előző hét pénteken sem tudtam elérni.Akkor is ki volt kapcsolva.
Na,ezt legalább nem nekem írták! :) (a fotó és tel.szám mellé a nyolc általános is legyen kötelező!)
wjdks:Ezt neked irom te csak irkálgatól, semi máshoz nem értesz,csak az a baj neked az ujacskáid mozognak ,de semmi más!
Tévedtek de nagyott !!!!!!Elöbb a tükörbe kellene nézni azután irkálni!!!!!Én ugy engedném meg a fórumon az irást fényképel teló számal hamar kibuknátok!!!!!!!!
A múltkor Hannnácska akart megölni,most meg Tibike kilencduplanulla.Hát merek írni valamit?Igaz,nem is volt miről,még nem hevertem ki. :) De érdekes,azonnal lettek írásjelek. Sőt,Beácska is egybe ír mindent. Tibikének meg:igen,már csak enyire volt erőm,úgyanis napközben dolgoztam,kerestem egy kis puskaport.Nem pedig egy nővel kerestetem meg ,ami szánalmas.Remélem ezzel nem bántok meg senkit,nem ez a szándékom.De legalább javul a helyesírási statisztika!!!