Üdv!
Ada 28 és Csilla 25-ről kellene info!Jöhet privátban is.
Üdv!
Ada 28 és Csilla 25-ről kellene info!Jöhet privátban is.
Szia Olddog!
Dóra vagyok :)
Jelenleg nem dolgozom,ugy néz ki áprilisban leszek újra elérhető.Amint dolgozni fogok,a hirdetésem ismét aktiv lesz.
Puszi:Dóra (25)
Hello Mindenki
Ma voltam Kendránál. Nos, hol is kezdjem. A hely. Az Északin dolgozgat, s nincs egyedül. Egy másik lányt láttam a konyhában, aki éppen főzőcskézett. A lakás nem rossz, de kisebb felújítás lehet nem ártana, főleg a fűrdőszobára. Nem voltam kolis, de felújítás előtti fősulis koli fűrdője jutott eszembe zuhanyzás közben. Csak azért tudom milyen, mert voltam ott csoporttársnőknél. :)
A zuhanyt azonnal ajánlja, sőt, elvárja. A szolgáltatás ellen*rt*két előre kéri, nem elszállt összeg, de az állam leesett amikor kiderült, hogy a kf fel*ras!
A hölgy kedves, és próbál figyelmes lenni, de aki barátnő érzést keres az csalódni fog. Az alakját mindenki döntse el magában, azért vannak képek. Finom, puha, fehér bőr, ápolt, bár egy csöppet sok volt nekem a smink. Ez személyes vélemény, valakinek az jön be. Magammal is tisztában vagyok, tudom, hogy nem vagyok egy Alain Delon. Zuhi után irány a szoba. Tipikus albi szoba, csak a legszükségesebbek. Az akció az vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, ugyanis imádom kényeztetni a nőket. De annyira csiklandós volt oda lent. Kérdeztem, hogy zavarja-e, de azt mondta nem. Újabb próba, de még jobban ugrándozott, s ez engem nagyon zavart, úgy, hogy hagytam a pihébe. Sajna ez van, pedig állítólag jól csinálom, több szolgáltató és más hölgy partner szerint is.
Majd rövid beszélgetés, amiben elmondta, hogy a szolgáltatás nem az ő hibájából hiúsult meg, s ennyi.
Nem vitázom, igaza van. Felajánlotta, hogy ő folytatja, de inkább hagytam.
Lehet, hogy hülye vagyok, de én a nő miatt megyek el oda, s szeretem tudni, hogy a másik is élvezi, vagy legalább jól esik neki.
Kedves Bodycare!
Van ott,csak vissza kell kissé lapozni :D
Ha nem moderálják ki,akkor közlöm veled is,hogy a héten már nem leszek elérhető,csak jövőhét hétfőtől.
Kedves Linda!
Lehet félreértettél, azt szerettem volna kihozni, hogy nem igazán van Rólad beszámoló. De hamarosan telefonálok és egyeztetünk. Oks? :-D
*** moderálva ***-n hirdet és 7480 a szám vége. Így rá tudsz keresni a telefonszám keresőbe. De nem sok esély van rá, hogy fogad.
06-70-******* kert utca. Hol elérhető hol nem.
Üdv!
Nyíregyháza:
Mostaniak:
Kamilla: előttem Bodycare ártal leírtak tökéletesen fedik a valóságot!
Anita: Ó**ő**ő utca, erősen telt, lehúzás nem volt, ***moderálva***, de feledhető
Dóri/Milla (nem tudom lehet hogy a mostaniak vagy régebbiek) még a szintén Ó**ő**ő utcán, telt csaj, kicsit gyenge francia, de egyébként rendben volt, nincs ***moderálva***
Maya: Stadionhoz közel, régi motoros de megbízható, bár feledhető élmény
Viki: ha jól emlékszem szintén a Stadionhoz közel, szintén megbízható, régebben nekem bejött, de mostanában hallottam a hozzaallasa mar gyenge
Mollika: ha jól emlékszem régebben F**n*c körúton volt, (de lehet nem ő volt) sztem nem is volt egyedül, ***moderálva*** éppen nem volt, de nagyon gyenge
(nem tudom a nevét) fekete hosszú hajú vékony roma csaj, óvakodni tőle, egyszerű műsor, simán ***moderálva***! (A*a**y és ***moderálva*** utca környékén voltak)
(nem tudom a nevüket, nagyon régen Sóstón): egy lepukkant családi házban, bárkik is voltam, simán felejthető
Edit: V**á**i *á* utca, idősebb erősen molett, de nagyon megbízható, franciája tanítandó!
Léna: K**ó***i út környékén, megbízható, új kégli, szilikon cicik, nem ma kezdte a szakmát látszik, de nekem mégis felejthető..
Ancsa ? (talán): M**z** utca, tényleg nem 20 éves, nem is vékony, de rendben van
Dundika: O*I-val szemben, erősen telt, de megbízható, bár franciája nem egetverő, de aki szereti a molett nőket lehet pakolni rendesen
Volt még pár hely, de sztem azok megszűntek, nevekre sem emléxem már.
Ha valaki igazi kikapcsolódást és kínálatot akar,sajnos át kell menni Debrecenbe. Sok helyen voltam, nincs időm leirni, meg a nevekre sem nagyon emlékszem már, de egyszer fogtam csak bele egy csajba aki kissé felejtős volt, a tövvi az mint rendben volt, többhözz vissza is jártam.
Budapest: na itt aztán van kínálat, de amennyivel nagyobb a akínálat annyival több gynegébb teljesítménybe is bele lehet futni, de ***moderálva*** nem találkoztam.
Kedves Bodycare!
Linda volnék.
Csak szeretném megjegyezni neked,hogy nem hírdetgetek,hanem hírdetek elég régóta és folyamatosan.
Én ha hírdetek elérhető vagyok.Az más persze,ha sokadik hívásodat sem tudom fogadni,de azt gondolom tudod,hogy azért van,mert épp elfoglalt vagyok....
Másrészt pedig ha közbejön nekem is valami dolog,és épp nem vagyok elérhető,akkor megpróbálok szólni itt,de már többször is kimoderálták,nem tudom miért,pedig nem reklámoztam magam meg semmi hasonló.Csak próbáltam közölni,hogy közbejött valami,és csak ekkor leszek elérhető...de mindegy.
Nem lehet kiszámítani mikor van sok szabadidőm,amikor bárkit aki hív tudom rögtön fogadni....
Én egyedül rendelek.
És mégegyszer bocsánat,azoktól,akik nem tudnak,csak nehezen elérni!
Hi!
Kriszta: Még mindig ajánlott kategória. Könnyű a bejutás. Telefonos egyeztetést követően egy borbányai családia házban találod magad. Diszkrét, garázson belül lehet parkolni. A lány vékony, szép feneke van. Hozzáállása csillagos ötös. Sokat mosolyog, ha először mész, akkor oldja a hangulatot, hogy ne legyél parázva. Ha többször voltál nála ***moderálva*** is. A fürdő jó nagy, sarokkád, sok tusfürdő. A baszoba kényelmes, berendezett, ágy kényelmes. Van egy nagy nappali is, legközelebb ott sz*patom le. Nagyon jó reagál az érintésekre, kedveli a anyalakodást, bújik hozzás, barátnő feeling. Oboa szuper! Jól használja a száját, nyelvét, kezét. Jól bírja, nem nyafog.
Kamilla: Panelházban rendel a vasútállomáshoz közel. Bejutás, egyeztetés egyszerűen ment. A hölgy tömzsi, alacsony, de nagy didkói vannak. M*lytorkos fr*nciára mentem. Fürdő elég lepukant, de a célra megfelel. Fürdés közben odajött és egy laza mozdulattal tövig kapta a farkam. Elégedetten szopogatta pár másodpercig, mire elégedett volt, hogy be tudta kapni. Érdekes volt. Na szóval baszobában folytatta bár elég aggresszívan mélytorkozik. Nem volt semmi bújás, semmi barátnő feeling, csak arra ment, hogy kielégítsen. Végülis ez elég volt. Kérte, hogy b*sszam szét a s*ggét, ha van erre kedvem. Naná. Könnyen tolható volt, kérte, hogy felváltva a p*ncit és a s*ggét b*sszam. Érdekes volt. ***moderálva*** korrekt, zavaró tényező nem volt.
Szöszi: Panelház a F*renc körút ***moderálva*** a volt ***moderálva***. Egyeztetés, bejutás könnyen ment. A hölgy közel sem 38 inkább 48, de alakja jó, mellei lógnak. Sz*pása gyengéd, jól irányítható, de nem szeret nyálazni, egy zsepibe állandóan törölget. Ez egy darabig zavart, de megszoktam. Fogtam a fejét és egyszerűen sz*jb*b*sztam. Beleküldtem az utódokat. Nem rosz volt a műsor, de sajnos csak egy laza délutánra ajánlom. ***moderálva*** korrekt, zavaró tényező nem volt, de talán az egyik szobábam volt egy másik csaj, de semmit nem hallottam.
Margó: Tetszik a fényképein a teste, úgy olvastam másoktól, hogy *nált is vállal. Kipróbálnám, de lehúzzák a hozzáállását. Telefonon próbáltam egyeztetni, de nagyon kellemetlen volt a hozzáállása.
Rebeka: Telefonon egyezkedtem volna, de elég összevissza beszél. Egyedül dolgozik, de mégse, de nem tudja. Butuska. P*psi érdekelt volna, de elég óvatos vagyok, hátha valaki megerősíti, hogy rendes csaj, akkor majd kipróbálom.
Detty 40: Belvárosi mekivel ***moderálva*** rendel. Bejutás elég körülményes volt. Egy csinoska 40-es csajt vártam, mire egy 18-19 éves kiscsaj fogadott elég zavarban volt. Hát még én. Mondom mi ez? Aszongya rosszul adták fel a hírdetést. Azóta is rosszul adják fel. Röhej. Kiscsaj hozzáállása rettentő sz*r. Alig tudtam elmenni, csaj feszegtem. Lakás átlagos, de a fürdő elég pukkant. Idétlenkedve szaladgál, nyálát törölgeti, ne nyúlkáj sehova, élvezz gyorsan és menj el. Sz*rság, nagyon nem ajánlott.
Ancsesz 40 (pl) : nem friss a nőci. Jó 50 körüli, de kedves. Oroson egy új családi házban rendel. Csak azért jártam nála párszor, mert nagyon adja a háziasszony szerepét. Jól sz*pik, elég perverz dolgokat is vállal. An*l nála nem téma, ***moderálva*** benne van. Szőrös a p*nci és a s*ggluk. Elég testes, zömök alakja van. Nagyon igyekszik, órát nem nézi. Jól pakolható nagyon tud hangosan élvezni, s*ggbe pakolva szinte jajgat, ami nagyon betegesen hat a hozzáállásomra. :-D ***moderálva*** csak hosszú időre maradva ****moderálva***, de fél órára ***moderálva***. Mint mondtam időt nem nézi 1- vagy 2 óra neki mind1.
Szöszi Kert u. : Van egy csajszik pl-en hírdet régebbről. Fehér randibugyiban van a képen. Nah sza Ő a titkos csajom. Rendszeresen visszajárok hozzá. 40 körüli, de nagyon aranyos. Egyedül rendel a kert utcán. Csinos, szexis. P*psit is vállal, de nekem is csak többszöri taláka után. Úgy mndogatja, hogy sok visszajárója van, így nem biztos, hogy fogad még újakat. Manuel Ferrara vagyok vele.
Nézegetem, telefonálgatom a sok fiatal csirkét akik hírdetnek, de olyan sz*r a hozzáállásuk, hogy el se hiszem, hogy bevállalják amiket ígérgetnek. Beszámoló szinte semmi sincs róluk. Mindenki csak kérdezget. Hol hírdetnek hol nem. Vannak még tudom, akik hirdetgetnek, mint pl Linda, Tímea28, Klaudia, Ada, stb. De pl nehéz velük egyeztetni. Telefonban se túl meggyőzők. Az se tetszik, ha többen vannak egy lakásban, mert akkor már nem is megyek. Egyedül pedig kevesen rendelnek. Régebben szinte az összes favoritnál jártam, de ők már eltüntek. Hát mára ennyi. Remélem segítettem.
***kérjük az önreklámozás mellőzését***
Nyugi,B18 mell,valós!orgazmus valós!hHa szerencséd van legalább elötte egy napal szóljál neki!megéri!
Először kipróbáljuk, hogy a belső linkek is szűrve vannak-e: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Ha nem látszik a fenti sorban, írd be ezt a videkilany.hu után: forum/post/55998#55998
Rebekáról írhatnál kicsit bővebben, semmilyen beszámoló nincs róla a találatokban.
Azokat a lányokat nem ismerem. De ha megbízható lányokat keresel jó *rakkal akkor Linda 24, Kriszta 26, Rebekka 19, Dóri 24 és ha utóléred Kitty 23. Szolgáltatásuk és *ruk is a jók közé tartozik.
:)
Sziasztok fiuk! Három lányt szeretnék meglátogatni, Léra 32,Csenge 24, Lina 20 kellene egy kiss infó róluk ha van valakinek! Vagy ajánlat valakikre, aki csinos megbízható, és az árak is a főldön járnak! Vannak olyan lányok akik ***** szállóban érzik magukat az *rakkal! Köszi előre is!
Sziasztok! Dóri (24) -ről valaki tudna infót írni? Milyen a franciája? Milyen az egész lány?
Lehet csúnyán néztetek a montiorra mikor írtatok :)))
Az enyémben sem értem :)
Valaki, nálam okosabb tájékoztasson már, mi volt a hozzászólásomban olyan tartalom ami vétett a fórumszabályzat ellen, és moderálni kellett? :-)