Sziasztok!
Megbízható lány rendel a kórház környékén?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Megbízható lány rendel a kórház környékén?
Köszi előre is!
Heléna: Egyszerűen nagyszerű, és ami jo az jó, a legkorrektebb nő nyíregyházán minden úgy volt ahogy és amit igért. Köszönöm a mai napot és az élményt és jó volt veled beszélgetni is :) puszi -zola-
Sziasztok, hasonló jókat még Lindáról tudok elmondani, akit múlthét pénteken látogattam meg. Nagyon
kedves és odaadó volt. Izgultam, mert még soha nem voltam ilyen helyen és "helyzetben", de nagyon nem bántam meg. Köszönök neki mindent.
szia, korrekt leírás de kezdőként hagy kérdezzem már meg, hogy mit jelent a TP?
köszi, üdv.
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez az első beszámoló Helénáról, de megosztom Veletek az élményemet.
Helyszín: a belvárosból akár gyalogosan is könnyen megközelíthető lakás, ha autóval indul érkezel parkolás a ház előtt ingyenes.(10/10)
Kommunikáció: Telefonon könnyen elérhető volt, a megbeszélt időpont előtt kért egy visszahívást, fixálni a randit.(10/9)
Heléna: Barátságos, kedves molyosgós lány. A fényképek alapján pontosan tudod, hogy mire számíthatsz. Nos...élőben ugyanolyan csinos. Aki kedveli a vékonyabb,csinos lányokat az le lesz nyűgözve.(10/10)
A alap*rban benne van minden amire szükséged lehet ahhoz, hogy maradéktalan élményben részesülj, természetesen ezt célszerű előtte telefonban is tisztázni.
Az akció :) Látszott, hogy felkészülten vár (friss, tiszta törölközők a fürdőszobában, illatos, simogatnivaló test, kikészített kellékek, hogy ne kelljen megszakítani az action-t, ha már elkezdtük etc.). Érzékien simogat, a franciája élvezetes. Finom, nőies visszajelzések érkeznek arról, hogy amit teszel, az tetszik-e Neki, vagy sem. Szeretkezés közben izgalmas volt nézni a testét és a szép kis pofiját is. A poziciók váltásakor rugalmas, látszik, hogy a kedvedben szeretne járni.(10/10)
Mindent összevetve egy nagyon kellemes, izgalmas kis kaland volt, biztos hogy ismét fel fogom keresni.
Zavaró tényező, TP nem volt, csak Rám figyelt. (10/10)
A dolog *ny*gi részéről nem írok, azt mindenki tisztázza előtte telefonban, de szerintem ezért a szolgáltatásért korrekt az *rszabás.
Köszönöm Heléna!
ez a Lola túl szép, hogy igaz legyen :) Valaki esetleg tapasztalat? Már Debrecenbe rendel?
Én tavaly próbáltam ki egy ilyen felállást az akkor még hírdető Rózsa és Éva párossal és nagyon élveztem. Jól dolgoztak! Sajna már egyikük se érhető el mostanság :(
Sziasztok kedves fórumozók!
Még új vagyok itt és a tanácsotokat szeretném kérni kiket érdemes meglátogatni itt a városban, esetleg a város körzetében.
Megköszönném ha küldenétek egy belső levelet és egy kb *sszeget, hogy mennyire kell zsebbe nyúlni ha jól szeretné érezni magát az ember. :)
Köszi előre is! :)
Lola 20-ról Infó??
Egy ilyen 3-as felállás engem is érdekelne. Van valakinek ezirányú tapasztalata a most hirdető hölgyek esetében?
csá mindenkinek Zu 32 nével hirdetet a hölgy a kert kózben régeben de elvesztetem a számát ha valakinek megvan elküldené elöreis köszi
Sziasztok Urak!
Aki tényleg igényes barátságos aranyos odafigyelő nőt keres Melinda 23 at nagyon tudom ajánlani!
Tényleg olyan Gyönyörű mint a képeken.
Sziasztok olyan lányt keresnék aki a barátnőjével együtt tudna kényeztetni? Tudnátok olyat aki megbizható és jó is. Köszi a segitséget.
Anett(30): Víztorony melletti társasházban dolgozik együtt Virág (38)-al. Tökéletes telefonons egyeztetést követően jutottam el hozzá. Telefonban is nagyon szexi és közvetlen volt. Lakás átlagos, szoba nagyon egyszerűen, de a célnak maximálisan elegendően van berendezve. Hangulatvilágitás, zene, minden van. A akció gyorsan kezdődik, Ő cibálja le a gyatyádat, és azonnal kezelésbe vesz. Bármilyen póz tetszik neki. Korra nekem olyan 35-nek tűnik, bőre fiatalos, nagyon ápolt. Szexi cuccban fogad.
Nagyon mohón csinálja, nyal-fal. Nincs probléma, nincs nyafogás, oda élvezel, ahová akarsz. Végén is nagyon odaadó, nem menekülhetsz, letisztít a nyelvével-szájával. :-D
Elszámolás korrekt, átlagos. Kedves, mondta, hogy szeretne jó megítélést, amiért meg is dolgozik. Ajánlott kategória.
Köszönöm az infót. :)
Nagyon ajánlott! :)
Üdv.kit tudnátok nekem ajánlani a fiatalabb(30 max) lányok közül??? kit érdemes meglátogatni??fontos lenne mert hétvégén el látogatnék valamelyik lányhoz de nem nagyon van tapasztalatom a fiatalabbakkal kapcsolatban.. előre is köszönöm segítségeteket..
Sziasztok! Fruzsi 20 -nál volt már valaki? Milyen szolgáltató a csaj? Nagyon jól néz ki!
Sziasztok!
Heléna (27) ajánlott lány?
Volt már valaki nála?
Tapasztalatok?
Már Miskolcon dolgozik:-)