Raffi, akkor te
kinél jártál?
Raffi, akkor te
kinél jártál?
Mikor jött divatba ezek a facebook fotók feltöltése?Nem tudom más hogy van vele de azért szerintem ez csak egy szexpartner keresö oldal,én szeretném azért látni mivel is álok szembe.
Mély alázattal kérek bocsánatot a szöszi néven hirdető hölgytől , nemvolt szép dolog sem korrekt amit írtam de félre érthettem vagy nézhettem a dolgokat ami nem szólhat mentségemre hisz ilyet senki nem tehet! Így én sem ! Nincs vér a pucámban így csak itt és így tudok bocsánatot kérni amit remélem hogy elfogad!
Ha esetleg van Nyíregyházán olyan hirdető,aki képes spriccelős orgazmusra (SQUIRT),kérem írjon üzit privátban! Bár tuti nem lesz ilyen,erre csak pesti lányok képesek ezek szerint. :)) De azért reménykedem. ;)
Hy
Még mindig jol m*lytorkozó csajt keresek.
Valaki tipp privátba?
Szia!Bocsi,mész vagy voltál esetleg Regihez?Mert én is kiváncsi lennék a véleményedre.Köszi előre is,a mihamarabbi választ.
Regina22 hoz senki nem mert meg elmenni? vagy velemenyt irni ? :)
Sziasztok
Virág22-ről tud valaki valamit?
Köszönöm
Kamilla tényleg rámenős, és a lakás se túl jó. Virággal együtt valódi fotókkal hirdetnek, ez alapján mindenki eldöntheti, el akar-e menni hozzájuk. A hozzáállásuk és a technikájuk nekem nagyon bejött, lehúzás se volt.
Van egy sokéves lány barátom most 28 éves. Vele régen beszéltünk erről és azt mondta,hogy ne legyen kicsi,de egy átlag mérettel már tökéletes lehet a szex,ha az illető tudja használni,meg megértik egymást az ágyban. És azt is mondta,hogy életében a legjobb szex egy olyan sráccal volt még évekkel ezelőtt,akinek kifejezetten kicsi volt. Kérdeztem mégis mekkora,de mivel nem mérte meg így nem tudta megmondani ugyebár. :) Na ezzel csak azt akartam szemléltetni,hogy tényleg nem a méret a minden. Ettől függetlenül,ha találnék nagyapám padlásán egy csodalámpát és kiszállna belőle egy dzsin és lehetne három kívánságom az egyik egy jó nagy f*rok lenne. :)) És még mielőtt elterjed itt hogy kínai f*rkam van,nem erről van szó. :))))
Valóban! Ezzel nyugtatjuk magunkat! :D Viszont ha játékos, akkor valamit kompenzál!
Sziasztok! Új vagyok e szolgáltatás igénybevételének a terén, s egy kis infót szeretnék kérni a tapasztaltabbaktól. Kihez érdemes menni, melyik szolgáltató megbizható es miket vállal? Részleteket lehet privatban is. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok! Vanda19, Viktória23 valamint az apróban hirdető Kitti ès Tanja szolgàltatókról mit lehet tudni? Köszi
Kedves VincentVega!
Szöszi38 néven csak én hírdetek. Tiszanagyfaluhoz mint korábban irtam semmi közöm. Nem tudom a Raffi kiröl beszélt, kérdezz rá priváltban hátha valós vendég és nem konkurens hírdető. :-))
Igen Kitsi! :))
Hát tudod nem a méret a lényeg. :)))
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Kamilla40: Tompa M utcán dolgozik. Inkább 50 mint 40. Lakás elég gyenge. A nő maga egy erőszakos pénzhajhász picsa. Mindent akar a vendég meg f*z*sse meg. A seggét is kinálgatta én beértem a franciával. Volt vele egy virág nevü nő. Ő is elég gáz. Szerintem nem éri meg a befektetést.
He-he! Ezt így bevállalod? :D Bátor vagy!
Üdv mindenkinek. Nekem Roxy fotói bejönnek,viszont észrevettem hogy a hely ugyanaz mint Lauránál és Andykánál. Nem tudom,ez most jó vagy rossz? Na és egy régi történet: Jó két éve voltam a régi Lianánál.Ó.sz.(eltünt) Masszázs,stb,kb 1 óra. Végeztünk,jól éreztem magam.Lejöttem. Hoppá,az erszény fentmaradt.Övtáska volt.Pénz,jogsi,minden. Jó hogy a telefon nálam maradt,zsebbe,pedig azt is ott tartottam.Hívtam,de remegett mindenem.Minden iratom ott maradt.Felhívtam. Újra elmondta a kapukódot,felengedett,be engedett,ott volt ahol hagytam.Hiánytalanul. Azt mondta,nem is figyelte.Többször is megköszöntem neki. Később még voltam épp ezért Nála,de már idővel más fogadott. Benne megbíztam,de ismétlem,a régi Liana volt,nem reklám miatt írom.Ha a teló nem marad nálam,bajban lettem volna. Hasonló történet valakinek?Szép estét.
Sziasztok!
A szöszi akiről Raffi írt és Tiszanagyfalusi, az kamu? Vki találkozott már vele? Nem találok ilyen hirdetést.