Ugy látom tele van egy csomó ***moderálva*** kisf*rk* pöccsel ez az oldal. Tudjátok mit? Menjetek a sok ***moderálva*** picsához a városban. Amúgy meg ha nem tetszenek a városi lányok, menjetek haza a feleségeitekhez!
Ugy látom tele van egy csomó ***moderálva*** kisf*rk* pöccsel ez az oldal. Tudjátok mit? Menjetek a sok ***moderálva*** picsához a városban. Amúgy meg ha nem tetszenek a városi lányok, menjetek haza a feleségeitekhez!
szereny emlekeim szerint Tokajban is
Mindenki döntse el,hogy hová viszi a ***moderálva***. Csak nem kell az embereket hülyének nézni.
Igazad van. Köszönöm!!!! :)
Szerintem egy kicsit unalmas ez a "Millázás" :) Amugy is ki a f...s..om az a Milla és másodszor meg van bőven sok csaj irjatok normális dolgokat :) mett már unalmas hogy milla b......szik -e vagy sem :D
:)
:) Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyot lesnél a kis csalfa szemeddel,ha be tudnám neked bízonyítani az elenkezőjét..:)
Tévedni emberi dolog. nem jól tudod,te nagy*k*s!!!!!!
Alma és Milla egy és ugyan az a személy nem de. Régebben igy hirdetted magad Milla Nyíregyházán,legalább is mikor én arra jártam,nekem így mutatkoztál be. És még így is vannak meg a képek rolad itt a neten.Akkor viszont nem csak massziroztál..
Már is egy ön hozzá szolás..Ez maga a vicccc. ez Nyíregyháza
Egy tény,sokáig nem lehet titkolni,hogy ki mit is válal be azért a kis ***moderálva***.Lehet az illető Milla,Alma,vagy akárki más..azért van ez az oldal,hogy véleménye legyen valakinek valakiről. Sok csaj jobban járna szerintem,ha nem Millával közösködnének. Több vendége lenne.
:) :) :)
Ugy gondolom hogy Milla masszazsa tokeletes. En nem jarok egyebkent senkihez csak hozza. Egy kiados masszazzsal tobbet nyujt allitom mint az osszes tobbi lany. Pont igy jo hogy o nem vetkozik le. A keze fenomenalis es mindig amikor gorcsos a hatam annyira jol kimasszirozza.
Tudod mi a baj,hogy vannak olyan emberek itt Millánál akik járnak más szolgáltatóhoz is,és nem igazán tudják tartani a szájukat. Ha érted mire gondolok. Kiadnak magukból mindent,csak hogy egy kis pluszt kapjanak. Ugy modják magukrol ők a kivételes Vip vendégek..
A felvetésemre senkinek nincs ötlete? Kimondottan a fiatalok közül ajánlanátok valakit?
Egyszerűen hihetetlen hogy mennyi primitiv ember társalog ezen az oldalon. Én Millának régi állandó látogatója vagyok, de az biztos hogy egy éve semmit nem cs*kkent a szolgáltatás minősége. Továbbra is masszázs van, semmi egyéb. Senki ne próbálozzon vele, mert egy ujjal sem fog többet adni. Ez igy jó ahogy van. Nem is várom el Tőle, egy normális lányról van szó. Akinek nem elég ennyi szolgáltatás, az találhat magának az oldalon bőven.
Üdv
Ha Réka 22 még a temető ***moderálva*** van, akkor a kéró legalalábbis biztonságos. A szolgáltatásáról nem nagyon tudok mit mondani, másik lánynál voltam ugyanott pár hete.
Jah és Fruzsi21 is eléggé érdekelne!Tehát ismételten kérném a kedves fórumozókat hogy ha van infó róluk akkor azt osszátok meg velünk!
Kedves Kamuképellenes!!
Ha már ilyen okos vagy és ennyi időd van ,hogy az én magánélettemel foglalkozol ,akkor miért nem vállalod fel ,hogy kis is vagy valójában!!!
Semmi közöd hozzá,hogy hol hirdetek és kivel dolgozom együtt!! Ugy gondolom ,hogy én döntöm el ,hogy mennyit dolgozom vagy éppen mire van időm ahhoz sincs senkinek köze ha éppen egy másik városban akarom (akartam) kiprobálni magam! Belőled süt az irigység mert minden hirdetőről csak a negatív véleményeket tudod irni!!
További szép napot neked !! puszi :))