Sziasztok!
A kert közben rendelő Zsuzsa számát nem tudja valak????
Amennyiben igen privátban írja már meg. Kösz.
Sziasztok!
A kert közben rendelő Zsuzsa számát nem tudja valak????
Amennyiben igen privátban írja már meg. Kösz.
Egyébként feltünt valakinek hogy a Linda és a Krisztina22 néven hírdető hölgyeknek van olyan képük amin ugyan az a mell tartó van rajtuk?Ezzel nem a hölgyeket támadom mielőtt félre értés keletkezne mert Lindánál már voltam és jól is éreztem magam!Amit művelt az meg egyenesen oktatni kellene!Ez csak egy ártatlan észre vétel volt tőlem!
Sajnos ma reggelre már el is tünt a hírdetése és így teló szám nélkül nehézkes lesz meglátogatni őt sajnos!Egyébként abból gondoltam hogy ő az a Dia mert az utolsó képe az régen is fent volt mikor nyír1en hírdetett!Ha holnapig nem jelenik meg ismét a hírdetése akkor Réka22 lesz a választott leányzó!Hátna nekem nagyobb szerencsém lesz mint picúr kolegának és akkor tudok róla írni infót!
Szia picúr!
Privát üzenetet írtam, majd olvasd már el!!!
Szia!
Régebben én is jártam a Diához. Debrecenben hirdetett még nemrégen, a nyíregyházi képei voltak fent. Ez a Dia nem az a Dia képek alapján szerintem :(
Amennyiben tévedtem, akkor írd meg!
Vadász társak!Egy fontos kérdés!A jelenleg hírdető Dia20 az a Dia20 aki régebben Rebivel volt együtt csak át költöztek debrecenbe?Mert ha igen akkor vasárnap tuti jó napom lesz ha el tudom majd érni!
Egy valamire való szilikondidi 800nál kezdődik. 5 nap alatt nehéz lenne. Annyira nincs eleresztve ez a koszos város.
Hát Gina az más kategória,ő ha igazán akarja és elérhetővé teszi magát tényleg megoldja 5 nap alatt. :) És az 5. nap utolsó pasijával sem fog unottan szeretkezni. Hihetetlen nő... Gina gyere vissza kérünk!!! :))
:)))))))
Khmm.. Jópár napos uptimenál a 30+ megnyitott böngészőoldal között ott ül csendben a VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szóval ha rákattintok a Liza (20) nevű hölgyre, majd feljön, hogy 'Szia! Nina vagyok', akkor vajon az jut-e emberfia eszébe, hogy
a: no lám, megdőlt a relaltivitás elmélet, megnyílt a tér-idő kontinium, és egy évet fiatalodva, új nickname-el tért vissza az említett hölgyemény (Nina 19)
b: valaki k****ra át akarja b***ni a kuncsaft fejét, különösen, hogy nem sokkal a nagy átalakulás után a semmiből hirtelen előbukkan egy álomszép magyarsággal fogalmazott, tökéletesen központozott szösszenet egy egy-hozzászólásos, rutinos kollégától - magasztalva a hölgy munkásságát.
Csak úgy jelzem, hogyha netán egészen véletlenül a b verzió az igaz, akkor ez ám eléggé konktraproduktív.
(Előmoderáltam magam, remélem, így ok.)
***Kérjük az önreklám mellőzését*** (Nina)
Sziasztok kedves Férfi társaim Párnapja meglátogattam Ninát új lány itt a Vidékin nagyon édes hangja volt a telefonban úgy gondoltam meglátogatom egy félorára és nem ért csalódás :) kedves aranyos pici jótársaság
Gina még itt Nyíregyen is ***moderálva*** 5 nap alatt!
A hétvégi versenyzők közül kit érdemes meglátogatni?
Mióta ennyi lány van,azóta elvesztettem a fonalat.
Sziasztok
Zsany(25)-ről valami infó?
Köszönöm!
Igazából kamu a csaj , nem 33 éves úgy 40körül van, nem nagy eresztés
gyerekek a zsuzsa 37 a nevü versenyző az ömv kuttal szembe van?
mert ha igen, régi nagy kedvencem volt vagy 2 éve eltünt, de ha tévedek elnézést a hölgytől, akkor is megyek hozzá mert popsira nállam mindent vissz most........DDDDDDD
Ha jól tudom ő már csak masszírt vállal. Anett jobb élőben mint a képeken és nagyon odaadó. Érdemes meglátogatni.
Köszönöm. Kata 37 milyen vele a szex?? Ő jobban tetszik kép alapján mint Anett.
Ha ez a korosztály akkor véleményem szerint Anett 33 és Kata 37.
Itt kocsikázok a városban, Vivien 33 néztem ki magamnak,mert még a tárgyalásig van egy kis idő. Milyen szolgáltató?? Érdemes meglátogatni?? Volt már nála valaki??