A hétvégi versenyzők közül kit érdemes meglátogatni?
Mióta ennyi lány van,azóta elvesztettem a fonalat.
A hétvégi versenyzők közül kit érdemes meglátogatni?
Mióta ennyi lány van,azóta elvesztettem a fonalat.
Sziasztok
Zsany(25)-ről valami infó?
Köszönöm!
Igazából kamu a csaj , nem 33 éves úgy 40körül van, nem nagy eresztés
gyerekek a zsuzsa 37 a nevü versenyző az ömv kuttal szembe van?
mert ha igen, régi nagy kedvencem volt vagy 2 éve eltünt, de ha tévedek elnézést a hölgytől, akkor is megyek hozzá mert popsira nállam mindent vissz most........DDDDDDD
Ha jól tudom ő már csak masszírt vállal. Anett jobb élőben mint a képeken és nagyon odaadó. Érdemes meglátogatni.
Köszönöm. Kata 37 milyen vele a szex?? Ő jobban tetszik kép alapján mint Anett.
Ha ez a korosztály akkor véleményem szerint Anett 33 és Kata 37.
Itt kocsikázok a városban, Vivien 33 néztem ki magamnak,mert még a tárgyalásig van egy kis idő. Milyen szolgáltató?? Érdemes meglátogatni?? Volt már nála valaki??
***kérjük az önreklám mellőzését***
Egy ügyes lány 3 hónap alatt megkeresi a szilikon didi ***moderálva***.
Szóval a levezetés.
A masszaázs fehérneműben történik, de a levevetés előtt még lekerül a melltartó is. Simogatni lehet, nem nyafog, hogy ez nem fér bele. Én egy francia levezetést kértem a végére amit meg is kaptam.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Javaslom a keresőbe Lola-ként keress rá.Szerintem nem túl bizalomgerjesztő.
Egy kollega nővel nem lehet ekkora szilikon cicit csinálni. Ki adja le a többi hasznot. Nagyobb forgalmad volt M*d*m ként,mint némelyik határátkelő helyen..:)
Sziasztok.
Mélytorkos csajt keresek.Tippeket kérnék privátba :)
Sziasztok a Vanda 19 tudnátok adni róla infót? Köszi mindenkinek.
Hello Picúr! Korrekt beszámoló. Nekem is nagyon fájt Gina39 elvesztése. Az országban nincs még egy ilyen,mint ő. Külsőleg hibátlan,hozzáállása szuper,nekem azt mondta,hogy elfogadta,hogy ezt csinálja és nem érti azokat a lányokat,akik nem szeretik ezt csinálni és ennek ellenére ezt teszik. Igazából volt már róla anno szó itt,sokunknak fáj,hogy nincs itt. Nekem azt mondta tavaly,hogy februárban visszatér,de nem így történt. Remélem még egyszer együtt lehetek vele ebben a fránya életben... :) De ha jelenleg is aktív leányzót kell mondani,akkor nekem egyértelműen Heléna és Linda,ők jelenleg kiemelkednek a mezőnyből. Illetve nem jelenleg,hanem már időtlen idők óta. :)
Remek összegzés! Köszi!
Jó,tudnom. köszi,hogy felvilágositottál!!! :) :) :)
Ne zavarjon,hogy évekóta EGY lány KOLLEGANŐVEL rendelek együtt!
Ha nem hagyná a pasijuk nem igen sok p*na lenne. Az áldozat mindig a f*z*tő vendég. Mert hogy f*z*t azért amit othol kellene megkapni. Sok veréb beadja a dumát ha az én nőm lennél.... Közben csak a tisztelet d*j*t akarják megúszni.
Csenge24 Timi28 hajdan Ada28 nem olyan vének azok gyula
Írnék pár lányról egy-két szót. Előljáróban leszögezném, hogy nálam eddig Gina39 volt a csúcs, mióta elment a városból azóta űr tátong a helyén, még a közelébe sem ért egyetlen lány sem! Persze ez csak az én magánvéleményem.
A lakásokról nem írok véleményt, mert nekem nem igazán az számít. Ha egy csaj jó, akkor akár a pincében a falnak támasztva is szívesen megcsinálom!
Réka 22 : Telefonon fix időpontot beszéltem meg vele 1 órával későbbre, délután 15.45-re. 15.40-kor hívtam a ház elől, hogy itt lennék. A barátnője vette fel azzal, hogy Réka nem ér rá mert kuncsafttal van! Kérdem, hogy lehet, amikor fix időpontot beszéltem meg vele? Sajnos nem tud mit mondani, de ő szabad, ha gondolom. Mivel őt is kinéztem a képei alapján, gondoltam mindegy, de Réka itt elásta magát nálam.
Melinda : Ha jól emlékszem így hívták Réka barátnőjét. A képeken sokkal jobban néz ki mint élőben! Kezdtük NF-el, nem volt rossz, csak rövid mert kb.1.5perc múlva úgy gondolta, hogy elkezd gumit keresni és szexeljünk. Nekikezdtünk misszionárius pózban, de ez sem tartott sokáig mert közölte, hogy inkább csináljuk hátulról. Szeretem, ha egy ő irányít de ez azért már túlzás volt, el is ment a kedvem az egésztől, úgyhogy megfordítottam és doggy style-ba végeztünk. Előnyére szolgál, hogy hátulról lehet adni neki rendesen. Nem megyek hozzá többet.
Kriszta 26 : Jó messze a várostól. Vékony lány nekem arcra nagyon nem jött be, de a Nf-ja fantasztikus, és imádja csinálni, úgy belefeledkezett a dologba, hogy alig akarta abbahagyni. A szex átlagos, semmi különös, de lehet adni neki rendesen. Nem megyek hozzá többet.
Detty 40: A mekivel szemben. Még a télen voltam. A képei sokkal jobbak mint élőben. Nem csinos, nem mutatós! Az NF plussz f*z*tős extra. Francia átlagos, szex gyenge, nyafogott, hogy óvatosan! Tuti nem megyek még a közelébe sem.
Léna: Nála többször is voltam. Alacson, húsosabb lány szilikon cicikkel. Mindent megtesz amit mondasz neki, nem nyafog, nem finnyáskodik, oda élvezel ahova akarsz. Nem rossz, megyek még hozzá!
Heléna: Aranyos, inteligens, csinos lány. Ő is mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad. Nem nyafog nem finnyázik. Tuti megyek még hozzá!
Tímea 28: Aranyos, csinos lány. Sajnos nem tudtam úgy dugni ahogy szerettem volna, mert fájt neki, de így sem volt rossz. Viszont csendben kell lenni, mert meghalják a szomszédok. Franci átlagos, szex átlagos. Nem hiszem, hogy megyek mégegyszer.
Amina 19: Az egyik legnagyobb csalódás! Francia gyenge, szex szinte nulla, nyafog, finnyázik! Tuti elkerülöm!
Linda 24: Ha nem értem egy Ginát, felmentem hozzá 3-4 alkalommal. Alacsony, csinos lány. Franciája nagyon finom, jól csinálja, néhány pózt nem szeret, nem is szívesen csinálja úgy. Nem nyafog, nem finnyázik, lehet neki adni rendesen. Jó volt vele. Egyik beszélgetésünk alkalmával elmondtam a véleményem a pasijáról, és általánosságban azokról a pasikról akik hagyják a barátnőjüket kurválkodni, azóta nem áll szóba velem, pedig szívesen meglátogatnám néha.
Mostani kedvencem Zsuzsa a Kert-közből. Igazi MILF! Úgy dugod ahogy akarod, nem nyafog, nem finnyázik, oda élvezel ahova akarsz! Nálam mindig kezdeményező, ráveti magát a farkamra és nagyon jól szopik!
Volt még pár lány akik már elmentek a városból, Gina 39(MIÉRT??? MIÉRT MENTÉL EL???), Gréti-Dóra a Korzóval szemben(jók voltak), Gina a Moszkva utcáról és Jázmin a posta mellől. Utóbbi kettőt sajnálom, hogy elmentek, nekem nagyon bejöttek! Többször is voltam náluk és még most is járnék ha itt lennének.
A fent említett hölgyek mindegyike megbízható, nem lehúzos, emiatt nem kell aggódni!