Sziasztok!
Tegnap meglátogattam Anettet. Hát gyerekek, nem semmi a NŐ:-). Szuper családi ház, eszméletlen jó csaj élőben, formás popsi, csinos barna test. Az ***moderálva*** korrektek. Nálam most benne van az 1-3-ban.
Sziasztok!
Tegnap meglátogattam Anettet. Hát gyerekek, nem semmi a NŐ:-). Szuper családi ház, eszméletlen jó csaj élőben, formás popsi, csinos barna test. Az ***moderálva*** korrektek. Nálam most benne van az 1-3-ban.
Sziasztok.
A p*psiszexet vállaló hölgyre én is kiváncsi lennék nem *l*pszolgáltatásos is jöhet. Akár privibe lányoktól is. :)
Sziasztok Makktársaim!
Kedves városukban tudtok olyan lányt, lányokat, akik szeretik a popsiszexet és alap sz*lgáltatás náluk. Priviben várom a válaszokat
Réka 22 volt már valaki nála? Megbízható-e, illetve ajánlott kategória! Akinek van személyes tapasztalata leírhatná, akár privátba is!
Az elmúlt hónapban voltam Csenge nevezetű leányzónál, akit én régebbről is ismerek, Virágként. Korábban mást is vállalt, de most már csak masszázst, de ez nem igazán az ő profilja, összecsapja, jobb volt, mikor másban mutatta meg tudását, mert ez a maszázs, amit ő végez, mindennek lehet mondani, cska éppen nem masszázsnak. Elmondása szerint nem egyedül rendel, hanem egy tőle idősebb hölgyel. A masszázs végén az ovszeres franciája valami förtelem. Nálam ő nem az ajánlott kategória és erről az oldalról senkit sem tudnék mondani, akit ajánlani tudnék. Valakinek esetleg más tapasztalata? Szívesen várom, akár privátban is. Esetleg tud e vala,ki Szöszi38ról valami infót?
Mázlista! :))
Amúgy vannak kifejezetten szép lányok a városunkban,de én várok már valami egészen nagy durranást,egy bombanőt valahonnan. :) Még ha nem is maradna sokáig,csak pár hétig,már akkor is jó lenne. Zavaró,hogy a "csúcskategóriáért" Pestig kell utazni. :))
Szia Petra! Teljesen egyetértek a hozzászólásoddal. Valóban van jobb dolgunk is. :) Az elérhetőségről meg annyit,hogy én kétszer szoktam hívni egy lányt és ha nem veszi fel másodjára sem és vissza sem csörget,akkor hagyom a kitartóbbaknak. :) Egy kivétel volt nekem a Gina,mert őt itt ajánlott egy haver és mondta,hogy eleinte lehet nem fogom tudni elérni,de ha eszembe jut néha hívjam. :) És egyszer felvette,megérte. ;)
Köszi Gyöngyszem! ;)
Sziasztok. Zsuzsa 37-ről tud valaki infóval szolgálni ? Érdemes meglátogatni ?
Gyenge önreklám... Ugye, más is járt így?! Aufpass!!!
.....és nem tanulnak :D Ennyi agyuk sincs, hogy 3 hozzászólással lentebb bebuktak lányok, erre megint egy önreklám!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Kedves Vidéki úgy gondoltam énis meglátogatom Ninát és igen fantasztikusan éreztem magam a társaságában a Szeretkezés egy igazi élményvolt. Szeretném ezt a 3hetemet csalódás mentesen eltölteni kiket érdemes meglátogatni? INFOKAT LÁNYOKROL
:)Nekem is pont ez jutott eszembe,h olyanokat ír fel amit egy v.ndeg nem is figyel,meg nem is gondolkodik rajta,de majd a képeket lesik ki mikor cserél:)van szerintem jobb dolguk is az embereknek.a másik meg az hogy ha elérhetetlen valaki rács*sz*k,mivel elöbb utóbb uncsi ha valaki sosem veszi fel,belefárad az ember a hívogatasba.
meg sok lany napközben kimegy ide oda,tehat ha valaki nem veszi fel az nem azt jelenti h f.glalt.:)
Sok dolog ami le van írva, egy vendégnek eszébe sem jut, meg rálátása sincs.
A két hölgyet csak sajnálni tudom, ha olyan tapasztalataik vannak, hogy a s**igójuk beléjük v*rte! ;)
Az IP cím és a gép a hirdető(k)höz tartozik!
Látom az oldal önreklámnak vette Fuvaros hozzászólását,ami persze lehet így is van,csak azt nem értem,hogy derült az ki számukra,hogy a kitty és az Andy önreklámja? Ha valaki esetleg tudja a választ írja már meg ide! :)
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** /Kitty, Andy/
Sziasztok lyuktársaim!
Az elmúlt pár év tapasztalatát szeretném veletek megosztani,amit,ha megfogadtok sokkal kissebb lesz a csalódás,***moderálva*** esélye.
Kezdem a jó nők jellemzőivel:- átlag 100.000/év a látogatottságuk,
- ennek arányában átlag 100 kedvencük van(persze ez az arány kevesebb,ha mundjuk hétvégén nem dolgozik és így lemegy 80kedvencre és 80.000 látogatóra),
- nem látsz olyat az adatlapján,hogy non-stop(egy ilyen csaj legtöbbször olyan,mint a mosott sz*r,sosincs kipihenve stb.),
- nehezebb őket elérni,mint általában a többi lányt(ezért érdemes is rájuk várni),
- ritkán változtatnak a fotóikon,mert a forgalom stabil(ez azon is érződik,mert nehéz őket elérni),
- képgaranciásak és nem ritka,hogy élőben nemhogy csak meglepő módon azt találod aki a képeken van,de még élőben jobb nőt is megcsinálhatsz,
- nem mászkálnak városról városra,hogy hátha Nyíregyháza jobb lesz,henem tartósan egy helyen,egy városban vannak,(hisz nincs értelme otthagyni a törzsvendégeket akik akár órákra,napokra is igénybe veszik őket)
- amikor bemész nincs füst szag a cigiző s**igótól,tiszatság mindenhol és olyan tiszta rendezett csajjal lehetsz akinek akár ki is ny*lhatod p*nciját de még a s*ggét is,mert nincs s*rigó aki naponta beleveri a f*rk*t,
- ezek a lányok ***moderálva*** 30/50% de ***moderálva***.
- valóban jobb s.*lgáltatást adnak,mint a többiek és ezt meg is ***moderálva*** és,ha jól bánsz velük és ápolt inteligens vagy akkor mehetsz legközelebb is,mert itt már van rosta és,ha ezeket nem tartod be akkor tiltón leszel és nem jutsz be legközelebb,
- Ők okosabbak minta az átlag itt dolgozó lányok és nincs kinek ***moderálva*** a ***moderálva*** nagy részét,mert maguknak dolgoznak,
- nincsennek bevédve de,ha rosszat csinálsz akkor nagyobb a baj,mint a s**igóknál,mert vannak magasabb kapcsolataik.....
Igyekeztem gondolatban összeszedni és leírni a gondolataimat,amivel sokat tudok segíteni a keresgélésben és abban,hogy ne kifosztva,megverve térj haza a csajodhoz és hazudni valamit neki,hogy miért is vagy ingerült vagy éppen rossz kedvű,hanem élményekkel térjetek haza,minimális rizikóval!
Azoknál a lányoknál akiknél problémákat véltek felfedezni azokat tényszerűen írjátok meg hazugságok nélkül és had h*lljon a ***moderálva***,hisz ezzel véded magad és ly*kt*rsaidat is.
Kösz a beszámolóért!
Ha időm engedi akkor én is medlátogatom.
Üdv vadász társak!Ma nagyon jó napom volt!Örömmel értesítek mindenkit hogy a Dia20 az a Dia20 aki kb fél éve eltávozott tőlünk de most sokunk örömére visszatért köreinkbe!Én ma meg is látogattam!Hát mit ne mondjak egy élmény volt!Amikor beléptem a lakásba egy törölköző volt rajta!Ez nálam egy jó pont mert csak huss ledobja és máris minden látható!Kellmes a hangja szép az arca és nagyon csinos de mivel ez relatív dolog mindenki döntse el saját maga!Gyönyörű barna bőre és csodálatos hosszú haja van!A mellei pont frankók kézbe illőek!A feneke az meg valami eszméletlen jó!Személy szerint a lapos seggű gebe nőket nem kamázom úgyhogy Dia pont az a kategória kűlsőleg és pont úgy néz ki ahogy egy igazi klassz nőnek ki kell nézni de ez megint csak személyes vélemény!Száz szónak is egy a vége Dia külsőleg egy Isten nő!Fél órát tartózkodtam nála!Tusolás megvolt otthon!A szoba kellemes nagy francia ágy kellemes illat!Kényelembe helyeztem magam aztán kezdődött is a francia óra!Kellemesen csinálja nem kapkodva halkan szuszog közben és ahogy a fekete haja rálibben az ember hasára ez az összhatás felejthetetlen!Nem sokáig bírtam mert nagyon rá kattantam Diára!Munka ruha fel és jöhet az akció!Én szeretem ha a nő van felül!Nem is ellenkeztett!Nagyon jól csinálja!Idő közben 2-3 alkalommal megkérdeztem azért hogy esetleg nem e fáradt el mert ha igen akkor váltsunk de nem!Bírja a hölgy a dolgot!Lovaglás közben finoman csókolgatta a nyakam halkan szuszogott!Már már majdnem ott tartottam hogy megcsókolom de ezt valami oknál fogva nem mertem megkérdezni hogy szabad e vagy sem!Az ok talán az volt hogy ha nemet mond akkor elronthatta volna az aktus varázsát!Ez a nő maga a gyönyör!A külsőségekről még annyit hogy az a rész a lába között pedig nagyon gyönyörű!Tipikus mandula formájú!Nem lógnak ki belőle a felesleges alkatrészek meg saláta levelek mint egyes agyon használt nőknél!
Szóval a lényeg hogy Dia a leg leg leg kategóriába tartozik!
Elmondása szerint a Beatrix(Régebben Rebi) és a Krisztina van még a lakásban vele de semmit sem észleltem belőlük!
Dia ajánlott kategória részemről se lehúzás se nyafogás se semmi ellentmondó körülmény ami miatt nem éreztem volna magam biztonságban!
Szerintem mindhárom lány megbízható!
Én tuti hogy megyek még hozzá!
Remélem sokáig maradsz még kedves Dia!