Egy kis segítég kellene! Nemrég volt egy másik hirdető oldalon egy Kisvárdai lány hirdetése és most már nincs fent. Sajnos a telefonszámát nem mentettem el. Nincs meg valakinek véletlen. Esetleg tud valaki Kisvárdán szolgáltató hölgyet?
Egy kis segítég kellene! Nemrég volt egy másik hirdető oldalon egy Kisvárdai lány hirdetése és most már nincs fent. Sajnos a telefonszámát nem mentettem el. Nincs meg valakinek véletlen. Esetleg tud valaki Kisvárdán szolgáltató hölgyet?
Hát igen Oszi,ha minden nő olyan szolgáltatást nyújtana,mint Gina39 nyújtott,akkor nem lenne szükség erre a fórumra. :)) Azt hiszem valóban jól mondod,ő egy legenda lett ebben a városban.. :) Nekem anno azt mondta,hogy Pesten fogja ezt csinálni egy ideig,aztán még visszatér. Ha jól emlékszem márciusra ígérte visszatérését,nos ha a jobb alsó sarokba nézek úgy látom ez nem jött össze. :) Lehet túl jól megy Pesten neki vagy valami más is köti most oda. (Bár nem hiszem,hogy itt Nyíregyen halálra unta volna magát) :)
Sziasztok!
Pár lányról szertnék írni, ahol már jártam. Régebben már jártam itt más névvel, csak elbuheráltam az adatokat és nem sikrült a régivel belépnem. Csak a teljesség kedvéért.
Az eddigi kedvencem Heléna volt, csak volt, mert már abbahagyta úgy látom. Nekem karakterben és hozzáállásban Ő volt a csúcs. Hozzá úgy mentem, mint egy szeretőhöz. Szexben igyekezett, volt Nála jobb, de mivel nagyon kedveltem, és a hozzáállása miatt tiszteltem, ami hiányzott az nem is számított!
Csenge külsőre nekem is bejön, de ha már masszíroz, akkor csinálja rendesen, sajnos nem tud masszírozni, akit ez nem zavar és csak bámészkodik plusz fogdos egy kicsit miközben kielégítik, annak jó lehet.
Dóri(24), aki két hasonló hírdetéssel van fent, állítólag két személyt is takar, nem tudom, a szőlős utcán rendel, nekem szintén kedvencem. Mindig is úgy gondoltam, hogy a leghálásabb szeretők a molett csajok, ők mindig tudják hova kell nyúlni egy férfinak, és persze hogyan! És elég jól is masszíroz, bár e téren van Nála jobb is! Én annak ellenére szeretek hozzá menni, hogy amúgy a vékony csajok tetszenek, mint mondjuk Norci.
Norci, aki a külsején kívül sajnos teljesítményben semmit nem ad. Ledob mindent, akcióba szenveszt, rápattan, vergődik rajta, mert azt hiszi így hamarabb letudja (végülis igen, mert alig vártam, h vége legyen), és ennyi. Ha tudná mi fán terem a jó szerető még akár jó is lehetne, de így csak akkor ok, ha mindegy mit csinál, csak egy vékony, formás, fiatal, egyébként szép lány legyen!
Daniellát nem értem, gyakorlatilag elérhetetlen, pedig fotó alapján szívesen mennék hozzá.
A legdurvább élményem Gina volt, aki most ki tudja merre van, Ő egy legenda, Hozzá az ember nem szerelmeskedni ment, hanem b..ni, és ettől volt hihetetlenül szó szerint lehengerlő!
Összességében egy nagyon nagy n*lla a jelenlegi felhozatal (tisztelet az elenyésző kivételnek!)mind megjelenésben, mind hozzáállásban! Érthetetlen, hogy ha már valaki erre adja a fejét, akkor miért nem tud normálisan viszonyulni???
Inkább ritkábban, de lehet érdemesebb átjárni Db-be!
Üdv
Sziasztok!
Tisztázni szeretnék egy zavaros részletet:
Norci 21 nem is olyan rég még Nóra 19 néven hirdetett (képek tetkók nem hazudnak) nincs is ezzel gond voltam nála többször is nekem bejött a sz*lg*lt*tás, viszont Gabica 20 aki láthatóan most Norci 21 -el egy helyen hirdet és a képei erősen mozgatják a fantáziámat, a régi Nóra 19 telefonszámát használja.
Kérem aki tud erről valamit vagy akár az érintettek, hogy jól gonolom-e hogy Gabica az egy másik lány, csak a telefonszámot kapta kölcsön Norci-tól vagy Nórátol az most teljesen mind1 ????
Sziasztok. Nem tudom írtam -e a Csengéről , de én is voltam nála. Nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt vele kapcsolatban. Amikor én voltam nála (kb 1,5 hónapja) akkor csak bugyi maradt rajta. Az elején azzal kezdett ,hogy nyugodtan lehet tapogatni , gondolom látta rajtam , hogy kicsit feszült vagyok. Igaz nem első lány volt akit meglátogattam , de általában udvariasan állok a lányokhoz és mindent megkérdezek ill. ha először vagyok az adott lánynál olyan mintha először lennék sz*lg*lt*t*nál :) Ezért is voltam kicsit visszafogottabb vele is az elején. Ezt ő észrevette és mondta , hogy nyugodtan fogdoshatom. Ha már másodjára vagy x-edjére vagyok egy lánynál akkor nyilván kiismertem már és tudom mit szabad és mit nem ... A lényeg , hogy pár perc után megkérdeztem , hogy levehetjük - e a melltartót ? Mondta , hogy persze , de segítsek neki. Megtettem és így lekerült. Cicije nem nagy , de formás , jól lehet vele játszani. A feneke az tényleg eszméletlen. Ahogy többen írták nem magas , de nekem ez nem is számít :) Arcra nekem nagyon bejön. Fiatal , lakás rendben. Én picit nehezen is tudtam elmenni , szerintem az időn túl is léptünk valamennyire. Finoman szólt , hogy lassan el kellene menni , amit megértettem és tényleg normálisan közölte. Nekem a stílusa is bejött. Én valószínüleg fogok még menni hozzá. A Maximus beszámolójára annyit tudok mondani , hogy ízlések és pofonok. Mindenkinek nem jöhet be ugyanaz. Illetve lehet a Csenge is rosszabb hangulatban volt vagy éppen a kölcsönös szimpátia hiányzott. Ezzel persze nem akarlak leszólni téged Maximus , de a lányok ízlése is más. Például Milláról is hallani , hogy több vendéggel vállal mást is , de én nem tudtam rávenni pedig voltam nála 2-3szor. A g*miban való fr*nciázást pedig én egyenesen gyűlölöm. Szerintem vagy ne vállalja sehogy vagy akkor g*mi n*lk*l , de ez nem az én dolgom , hogy eldöntsem. Csengével is mikor felvettem a kapcsolatot közölte , hogy g*miban van így nem is kértem. További szép estét mindenkinek.
Engedi de csak a nyelved és az ujjad.
Sziasztok nem tudja valaki alexa 40 popóba engedi?
keresek nyiregyházán megbizható hölgyeket ha tudtok tuttit akkor irjatok
köszi
Szeretőt alkalmi szexpartnert keresek.
18-44 éves nők lányok személyében, nyíregyháza és környékéről.
Persze mindet csak kölcsönös szimpátia esetén.
***moderálva***
Üdv mindenkinek!
Ma meglátogattam 2 hölgyet egyszerre!Anett33 és Szöszi 38!Az agancsos állatról elnevezett utcán vannak egy családi házban!A két hölgy szolgáltatásait egyszerre vettem igénybe!Egy franciára jelentkeztem be!Hát mit ne mondjak maradandó élmény volt!Nagyon kedvesek és odaadóak voltak!Szöszi finom érzéki Anett pedig vad és szenvedélyes!egyszer Anett aztán meg Szöszi kényeztetett majd egyszerre!Anett valóban mélytorkos hölgy!Minden kívánságomat teljesítették!Számukra szerintem nincs lehetetlen!Külön bejött hogy Anett szemüveges és kicsit olyan titkár nénis fieelingje volt a dolognak!Nekem mindkét lány bejött!Semmi olyan dolgot nem tapasztaltam ami miatt feszült lettem volna!Az ott töltött ideőért pedig annyit fizettem mint ha egy fiatalabb lányhoz mentem volna 30percre!Tisztára olyan mint az egyet fizet kettőt vihet akcióRészemről ajánlott kategória mind két szolgáltató!Én tuti hogy megyek még mert az hogy 2 nő lesse minden kívánságom és ilyen minőségben az nagyon ritka!
Sziasztok!
Milláról milyen tapasztalatok vannak? Elsősorban az ***moderálva*** érdekelnének, és az, hogy milyen öltözékbe van masszázs alatt, netán levetkőzik teljesen, vagy az választható opció?
na akkor legalább van egy helybéli beszámoló innen is, (még ha nálad nem volt aktus) aki megerősíti azt amit Laráról (42) írtam privátban egy itteninek néhány napja amikor a győriek vs. nyíregyi kapcsolatok kerültek szóba :D
mi a gond vele?
Jaja első blikkre ez a Gyula féle lehúzós csaj..
Hello
Regina 22-őt krüljétek!!!
Én voltam de szivatás az egész.
Hali
aki volt Regina 22-nél ossza már meg velünk-élményeit.)
kössz
üdv.
Sziasztok
Meglatogattam Gabicat szolgaltatasa ***moderálva***
Reszleteket adok privatba
Üdv Mindenkinek. Sikerült meglátogatnom Csengét,annyira szemeztem a képeivel,hogy nem bírtam tovább. A belváros környékén rendel. A lakás nem nagy szám,de arra a célra megfelel. Maga a lány nagyon szép,formás p*psi,szép arc. A sz*lg*lt*tás amit nyújt,az viszont sajna egy nagy nulla. A masszázs gyenge,nem igazán lehet hozzá érni. Amikor már annyira álltam,hogy nem birtam magammal,kértem,hogy térjünk a lényegre. A fr*ncia az minden csak nem az,főleg g*mival. Minden kedvem elment az egésztől. Szerintem aki őt vállassza,azt csak a ***moderálva*** dobja ki az ablakon. Nekem nagyon nem ajánlott. Látszik,hogy adni kell a fórum írásaira néha.
Tudom én ajánlottam fel a privátban való kérdéseket,de nagyon sokan írtok,így ha valakinek esetleg nem tudok válaszolni,ne haragudjon. :) Sokan,sokfélét kérdeztek,de visszatérő kérdés az *r*i és a helyszín. Helyszín: hmm gyakorlatilag mondhatjuk belváros,*r*i pedig abszolút a földön járnak,a nyíregyházi átlagnak megfelelő. Sziasztok!!
Hát nem gondoltam,hogy privátban ennyien fogtok kérdezni ilyen rövid idő alatt DÓRA25-ről,úgy látom felkeltettem az érdeklődéseteket a beszámolómmal. ;) Elvileg munkaidőben vagyok,akinek nem tudok válaszolni most,annak majd megteszem az este folyamán,ha otthon leszek.