Helló.
Tudnátok ajánlani megbízható szolgáltatókat ahol nem kell lehúzástól félni és éri is a dolgát a hölgy?
Előre is köszönöm
Helló.
Tudnátok ajánlani megbízható szolgáltatókat ahol nem kell lehúzástól félni és éri is a dolgát a hölgy?
Előre is köszönöm
Van benne valami RHZW1! :) Bár azért vannak kivételek a fiatalabb csajok között is,akik értik a dolgukat.
Szerintem most korrekt, régen olyan tulakarok lenni rajta volt,amit szóvá is tettunk itt.....
Most meg barátnös filling, na de kinek mi!!!!!
Jártam már ugy hogy a hölgyet ugy ki fényezték, na mellélöni se lehet, aztán teljesitménye 0.......
Sokat érek ha vele a csinos szexbomba a nö, 20 éves élet tapasztalat semmi, igyekszik az szegény de mindegy ha magamnak verem.....
Szombat esti dizsi elötti partyra jöhet a 20 éves, mindegyik bepucsit verheted neki, de ha azt akarod hogy ugy legyél megrendezve mint esetleg otthol 30as korosztály szigoruan...
Ez csak az én véleményem.
Ezek a fránya korok.. :D
Sziasztok!
Adriennről van valakinek korrekt infója?
Kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm.
DaddyCool
Jó lenne eldönteni kedves Lilla, hogy most 34 vagy 36 éves vagy, de ha a valós korodat írod le akkor sem lesz sértődés :)
Sziasztok!Szeretném megosztani veletek az élményemet! :) Ma késő délután meglátogattam Dorina(33) hölgyet! Telefonos egyeztetés során fél órára, de végül 1 óra hosszára maradtam! A hölgy nagyon csodálatos bájos teremtés. Vele eltöltött időnek minden percét/pillanatát élveztem! 12 óra munka után,délután folyamán fáradtan érkeztem hozzá,melyett könnyen orvosolt,a masszázsától új erőkre kaptam, pillanatok alatt felfrissültem! :) Remélem találkozok még vele, örülök ,hogy megismerhettem! Kiemelten ajánlott kategóriába tartozik! Összegezve: a hölgy a külsője mellett, olyan belső tulajdonságokkal rendelkezik, hogy szinte már is hiányzik,öszinte beszélgetései elgondolkodtatóak! Dorina(33) volt a 4. hölgy akit meglátogattam, de az ő színvonalas magatartása példaértékű! Dorinán(33) kívül hasonló pozitív élményem van Dóra(25), illetve Lénáról. A kakukktojás az Beatrix(19) volt számomra, akinek *** moderálva *** volt a bugyija,a feneke annyira mini,hogy belefér a tenyerembe,legszívessebben *** moderálva *** volna neki! :( A közmondásban is benne foglaltatik: három a magyar igazság, de negyedik a ráadás! :) További szép estét kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
A Jósavárosban keresek valakit, tudtok ajánlani?
Valószínűleg akadnak értetlenkedők, hogy miért nem jó Örökösföld vagy vaéami más, de a kérdésem a Jósára vonatkozik.
Előre is köszönöm.
Osztom a véleményt!
Koszonom de Jazminrol vagy Veronokarol irtal?
Nagyon régen voltam nála,de akkor korrekt volt. Barátnőfeeling-et nem tapasztaltam,de flegma sem volt,szóval én jól éreztem magam nála. Kecó fullos volt arra emlékszem. Nem tudom,hogy azóta mennyire égett ki,de az akkori tapasztalatom alapján bevállalhatod.
Világifiú! Nagyon szépen kérlek távozz már erről az oldalról, mert amióta itt vagy egy normális kommentet nem lehet olvasni, mert a Te rinyálásoddal van tele az egész oldal. Lépj ki és ne fáraszd magad tovább se ezzel az oldallal, se ezekkel a lányokkal. Hidd el, hogy meg fogsz könnyebbülni. Meg mi is.
sziasztok Mayáról vélemények?
sziasztok lénárol van informáciotok érdemes hozá meni
Világifiú! Örülök,hogy megértettük egymást! Azért beszélünk itt sokszor virágnyelven,mert bizonyos szavakat moderál a rendszer. Én ezért szoktam használni a lecsó vagy a lőszer kifejezést. De olvasom amiket írsz és szerintem ez a harc amit folytatsz felesleges. Ez az egész nem erről szól! Ha nem jártál sikerrel az itt hirdető lányokkal,hagyd őket a fenébe. Ki merem jelenteni,hogy sztem az itt kommentelők többsége nem fegyverrel látszó tárggyal jár a lányokhoz,ahogyan te írod. És azt is ki merem jelenteni,hogy az itt hirdető hölgyek 90%-a teljesen korrekt,ha mi is korrektek vagyunk velük. Szerintem srácok térjünk vissza lassan a vélemények megosztására,mert itt ez a cél. Az,hogy ki milyen fegyverrel megy,az magánügy,nem ide tartozik. A virágnyelves félreértés tisztázódott,ez a lényeg. :)
Azt a büdös mindenit... érdekes dolgokat írsz. Szerintred a rendőrség figyeli az oldalt, mégis megemlítesz olyanokat, hogy - idézem: "Én egyet már megtanítottam,tőle kaptam már nem is egy könyörgő hangvételű levelet.A másik hölgy halott a történtekről őt már nem kell tanítani.Már lassan ingyen is szopik."
Érzed, hogy mekkora öngól ez?
Persze az esetben, ha egyáltalán valós dolgokat írsz...
Wjdks.,mielőtt irt én az előtt folytattam egy telefon beszélgetést,egy ural.Az úr egy menedzsel ex hirdető hölgy,érdekeit próbálja több de inkább kevesebb sikerrel védeni . Fegyverekről és löszszerekről tartott ,nekem előadást.Majd kaptam egy töltényes levelet.Úgy gondoltam hogy itt szeretné folytatni, amit én már egy picit unok.Már azt a lányt is fenyegetik akihez most járok,le kelet hogy vegye a hirdetését.Én nem tudok virág nyelven beszélni.Azt a lányok szokták .Az én véleményem az a dolgokat ,nevezzük a nevén.Szerintetek ha a hatóság figyeli jelenleg az oldalt nem tudja mi az 6 szál vörös rózsát vittem a lánynak hogy az mit jelent?.Olyanok vagytok ilyenkor mint Karádi Katalin színművésznő,mikor a rózsákról énekel.Wjdks már tudom hogy te nem az vagy akinek gondoltalak.Köszönöm a tanácsot. Szerintem nem kevés pénzel kell menni lányokhoz,hanem megkel őket tanítani arra ,hogy meg se forduljon a fejébe az hogy a pénz tárcába nyúljon.Én egyet már megtanítottam,tőle kaptam már nem is egy könyörgő hangvételű levelet.A másik hölgy halott a történtekről őt már nem kell tanítani.Már lassan ingyen is szopik.
Köszi az infót Nick!Gréti iszonyat jó nő, akár barátnőnek is elfogadnám, de nekem mint szolgálatató akkor nagyon nem jött be.Szinte minden plusszos volt, de ami a legjobban szíven ütött, az a kölcsönös francia hiánya.
Hello Staffi! Nagyon megnevettettél a hozzászólásoddal! :) Főleg a vége,hogy "fegyver minden férfinek a lába közt van,kinek kisebb,kinek nagyobb,valakinek korán sül el,vkinek később" :)))) És ezek szerint mindeki értette itt,hogy a lőszer alatt mit értettem,csak Világifiú nem. Remélem mostmár tiszta a dolog. :)
Szia Bugajakab! Világifú csak félreértette,mert a lőszert ő valós lőszerként értelmezte,nem virágszálként vagy Mátyás királyként,ahogy én gondoltam. :) Amúgy jól vagy,minden okés Bugajakab? Rég láttalak errefelé. :)