Sziasztok. Anita35 Maya40 nevü hölgyekről van esetleg infótok?
Sziasztok. Anita35 Maya40 nevü hölgyekről van esetleg infótok?
Zsoloka! Ülj le fiam ötös! :) Nagyon korrekt beszámolót adtál,tetszett! Azoknál a lányoknál,akiknél én is voltam az általad felsoroltak közül,egyetértek.
ez igen, köszi
BJ
Sztem hajfestés volt.Eddig fekete hajjal hirdetett.Viszont egy bászomolót már én is nagyon várnék rola. :)
Dorina26 egyébként 41 éves, régebben Alexa40 néven futott. Most is fentvan Dorina41 névvel is ;)
Gina visszatért Nyíregyházára?
:))
Annak én is örülnék! :)
Sziasztok!!
Valakinek Lia 20 nevű hirdetőröl használható infója????
A képei alapján jónak tűnik.
Hát Tomi05 szerintem senkinek nem jön be,ha valakinek kellemetlen a lehellete,legalábbis én még ilyen fétissel nem találkoztam. :)) Mondjuk azt nem értem,hogy ha már tudja,hogy együtt lesz vkivel,akkor előtte miért nem mos gyorsban 1 perc alatt fogat. Én nem vagyok hirdető,szóval nem ebből élek,de ha kiválasztok innen egy hölgyet,automatikusan zuhanyzás,egy kis parfüm,fogmosás egy rágó és kb így indulok el,mert így illik sztem. Most az mindegy,hogy nem az aktuális barátnőnkhöz megyünk,de ettől függetlenül is ennyi tisztelet jár az itteni csajoknak,de ez fordítva is igaz,nekünk is jár tőlük.
Szia, hacsak niincs egyedi igényed ezzel kapcsolatban, ne vigyél. A másik kérdésre meg megleled a választ, ne legyél rest olvasgatni :)
BJ
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami jó bevállalós Nyíregyi lányt?
Üdv mindenkinek! Ma meglátogattam Anett 34-et aki kapott már itt hideget meleget. A lakás igényes tiszta.
Anett inkább 40 körüli amivel nem is lenne igazán gond. Nekem ami negatívum, hogy túljátssza a szerepét kapkod, siet ,legyünk már túl rajta érzés. Még egy észrevétel, Anett szájszaga kicsit kellemetlen de lehet valakinek ez jön be. :)
Sziasztok!
Ti szoktatok vinni óvszert ha elmentek valamelyik lányhoz vagy nem kötelező vinni??
Első szexre kit ajánlanátok??
Sziasztok!
Nórika 20-ról valaki tudna nekem írni egy kis beszámolót?! Privibe,itt teljesen mindegy,de nagyon értékelném! ;)
Előre is köszönet érte ha valaki megszán!
Tank
Dehát írja is, hogy nála nincsenek tabuk. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy én a mosógépen pakolom meg! RRRrrrrr :D
Fütyülős! Latika jól írja,a tisztaság megvolt és ez a lényeg. :) Szerintem egy kis átlagos kecó,ahogyan te is írtad,de szerintem a fürdő is átlagos,azért nem "borzalmas". :) Ott is tisztaság volt,attól függetlenül,hogy pici.
Akkor jó Latika! ;)
MisterX! Én ezt nem tapasztaltam,de persze lehet,hogy rossz napja volt és emiatt érezted így.
Szia Latika. A lakásról nem is írtam semmit, csak hogy átlagos. A fűrdő ami hagy maga után némi kivánni valót. De minden csak viszonyítás kéerdése. Szóval nem kell egyből farkast kiálltani... :D