köszi a segítséget :)
köszi a segítséget :)
Amugy ez èrtemes tanàcs volt!! Most senkit nem nevesítek a lànyok közül,de igen is sok làny van a hirdetők között, aki megbízható és korrekt! Akihez ha elmész nem ér meglepetés,aki a képeken van azt làtod vissza amikor ajtót nyít neked!! Jó,tudom àlltalàba a lànyok (nők) fiatalabbnak tüntetik fel magukat,de azért sok hirdető megbizható! Bàrcsak nekem lenne az a legnagyobb gondom most,hogy melyik làny vegyel el a szűzességemet!! :D
Főleg így a 4X felé. Senki nem szorja a ***moderálva*** a semmiért.
Már lassan,bejárod egész Magyarországot ezzel az áll masszázzsal,elhiszem,hogy nehéz megélned..Kedves..:)
sziasztok kit ajánlanátok szüzesség elvételre??18 vagyok
Helló.Olvastam több kommentet ,ami Heni 20-ról szólt.Nem értetem miért nem engedi be a férfiakat,miért szívatya Őket.Első nap mikor megjelent a hirdetése,nagyon hasonlított egy régebben hirdető lányra.Nem tettem szóvá,mert nem voltam biztos ,hogy Ő e akire gondolok és nem akartam vádaskodni.A napokban ,viszont kaptattam egy információt(nem hirdető ,de ismeri a lányt) Az információ igazolta a sejtésemet,hogy Ő az.Biztos vagyok benne a lány azért nem akarja a férfiakat be engedni mert azt gondolja hogy én ,vagy valamelyik barátom szeretné meglátogatni.Soha nem kerestem,és nem kértem senkit arra hogy keresse fel.Ami kettőnk között történt,én azt már lezártam. Amennyiben Heni 20 nem az akinek gondolom,abban az esetben kizárólag csak neki kiadom az informátorom nevét,és tegyen belátása szerint. Most hívtam Heni 20 -at, a hangpostája jelentkezik.
Igen,jól mondod,hogy ezekből a látogarókbòl élek,
DE NEM AZ ILYENEKBÕL MINT TE ....!!!!!!! "kedves" :)
Na ez volt a nap vicce,hisz ezekből a látogatók bol élsz..:)
ÁÀÁ,végem van az ilyen tudâlékoss LÁTOGATÓKTÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Ha,ha,ha!!!!
Ez,volt a nap vicce!!! :)
Talán azért,mert ott még belehet palizni az embereket..:)
Szia,Kedves!
Nem tüntem el,újra itt vagyok!!! :))))
Milla valoszínűleg azért ment el mert itt nem fut a szekér se neki sem annak akivel "együtt m*l*zik".
Nati26:Széna téren voltam nálla. Képek erőssen csalnak csaj kb 40 fele. Valószínű barnasága is természetes pár tetoválása és kirivó természete tükrözi sz*rmazását. Szervize nem rossz de képeihez képpest sokkal gyengébb.
Milla miért ment el Sopronba?
sziasztok!
Esetleg tudtok ajanlani olyan holgyet megbizhatot aki popo kenyeztetest vallal?
Mónika (30): Na hozzá legalább sikerült eljutni. :) Telefonban is baromi kedves, vidám leányzó. Ő sem 30, de legalább nem a 40-hez van közel. Nagyon csinos, magas menyecske, de bomba testet ne várjon tőle senki, ám a hozzáállás az mindent kárpótol!
Ahogy szoktam, semmi aktus, csak bf + nfvsz- ezeket szépen megbeszéltük még az elején. Aztán úgy hasravágta magát, hogy masszírozzam meg, hogy nem lehetett ellenállni. Ahogy élvezte a masszázst (legalábbis úgy tűnt, nem bírtam rájönni a trükkre), úgy lettem egyre keményebb, amikor meg hirtelen megfordult, és szájba kapta a lényeget..
Ebből kíváncsi vagyok mit moderál ki az automata, de engem ilyen érzékien, hosszan, odafigyelve, hogy ne menjek el korán, még senki nem szopott le a ^2 excsajomon kívül.
Jahh, és masszírozásra nehogy a mézes trutyit válaszd, masszázsra mocskosul jó, de leöblíteni két nap masszív zuhanyzás. :)
Weekly report, ahol nem voltam:
Nórika (20): Telefonban nagyon szimpatikus, kedvesen adta elő a repertoárt. Sajnos kiderült, hogy nem egyezik a kereslet a kínálattal (ergo nfvsz-t nem vállal) - viszont akkoris tök aranyosan ajánlotta a barátnőjét (hubassz, most meg nem mondom, tán Szilvi (23), de nem vagyok benn biztos). Én érdemesnek tartom meglátogatni azon makktársak részéről, akik nem ragaszkodnak az nfvsz-hez - legalábbis első telefonos benyomás alapján.
Fanni (19) && Szamira (19): Kellőképpen auditív vagyok, ám ezekben a telefonbeszélgetésekben sosem a hangokra szoktam figyelni. Viszont mivel kísérteiesen hasonló benyomásokat keltettek, valahogy egy kalap alá húzom őket - holott elég valószínű, hogy két külön lányról van szó.
Szóval: Mindkét leányzó amolyan nagyon kezdő. Ezt nem én mondom, ők mondták telefonban - szó szerint. Mindketten!
7/10-es mindkettő az ajándéklistán, rengeteg extrával, mint nfvsz, csók, stb. És egyikőjük sem tudta kitalálni, hogy hány rózsával tudnám meglátogatni őket az adott kondíciókkal: semmi aktus, barátnőfíling, smaci, nyalakodás, nfvsz.
Mindkettőnél annyi volt, hogy - majd megbeszéljük.
Asszem rutinos makktársaknak nem kell magyarázni, hogy az ilyen helyekre miért készül elő az emberfia a megbeszélt mennyiségű rózsaszállal.
Jobb oldalt kereső, beírod, hogy Dorina, és cc 30 találatból kiválasztod ami stimmmel legalább korban. Nyilván 2008-as hozzásszólásra nem kell adni. Amit mondjuk nem értek, hogy az enyém hogy maradt ki az indexből: VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Akire kérdeztél, ő aztán tényleg nem33, inkább közelebb a 40-hez, de veszedelmes. Előttem szólóval ellentétben a szerintem a fotók valósak, bár tény, hogy azóta eltelt pár év.
Szóval összesítve: Kb 38 éves lehet, ennek ellenére jól tartja magát, nagyon jó a hozzáállása, francia még jobb, szóval uccuneki.
***Kérjük az Önreklám mellőzését*** Szamira
ˇˇ Zsoloka te kész Hirado vagy :D
ˇˇFa darabnak még nem hivtak......
Inkább az volt bajj hogy kicsit zavarba voltáll meg pijás is szerintem.....
Szerintem ha legközelebb találkozunk kicsit oldodj fell és ( Nem pijásan jösz)
akkor minden okés lesz.....
Puszilllaaakkkkk
(Szamira)
Köszönöm!