:))
:))
Na, majd nemsokára megint jön, hogy "én ismerlek téged a való életből", a "lány a konkurensed", "már beszéltünk telefonon, de ott nem mszoktam fenyegetni senkit"...
POPCORN!
Hát ha tényleg olyan erővel szívja,hogy el lehet nála érni a "maximális f*roknagyságot",akkor ki ne hagyjuk ezt a leányzót barátaim! :)))
Sziasztok.Paula 23.Vissza olvastam a róla írt beszámolókat.Nem sok jót írtatok róla.Én 4-5 hete találkoztam,vele.Azért csak most írok róla,mert levette a hirdetését,de ma ismét láttam,hogy aktív a hölgy. 2 órát töltöttünk együtt.A teste átlagos,viszont a haja és az arca szép.Gyakran rajta is felejtettem a szemem.Nagyon,jót beszélgetünk.Olyan érzésem volt mintha már régebbről ismernénk egymást. Őszinte, tetszett, hogy olyan dolgokat is elmond amit más lány titkol,vagy le tagad.Nem színészkedik, felvállalja magát.
*rális szexe,nem szokványos.Nagyon sok technikát ismer.Egyet kiemelnék. Az ajkai közé veszi, és a nyelvével lassú körkörös mozdulatokat végez. Közben olyan erővel szívja aminek segítségével,a férfi eléri a maximális farok nagyságot.10-ből 11. Hihetetlen,de nem kérte előre,pénz.Én szóltam neki ,hogy várjál már ki sem f**etlek ,miért nem kérted?A lány válasza valami ilyesmi volt:Nem akartam a beszélgetésünket megszakítani azzal, hogy tartom a markom.Bár milyen szemszögből,nézzük a lányt, szex,kommunikáció,szépség ,bátran merem ajánlani.
Hát igen,ha ezidőtájt akartál menni Latikához,akkor valóban miattam nem sikerült,sorry! :)
Newbie! Igen a lányok kb 90%-ánál teljesen igaz,hogy amilyen a mosdó,olyan a törölköző. Tehát,ha normálisan állunk hozzájuk,akkor megpróbálnak ők is úgy viselkedni irányunkban. Persze előfordulnak pályatévesztők néha. Nálam a pályatévesztő az,aki egy "normális",kedves vendéghez sem képes "normális" arcot vágni. Volt már pálytévesztő az én "pályafutásom" során is,de szerencsére idejét sem tudom már,hogy mikor találkoztam ilyen csajjal utoljára.
Kérdés ws furcsaság:
Klaudia (21): Bő egy éve volt már itt egy hölgy ugyanilyen korral, névvel hirdető. Csinos, szeplős, kórház környéki, relatív keveset vállaló tünemény. Alkatilag/hajilag total stimmelt a mostanival, mintha némi terhesség utáni hasat vélnél felfedezni a képein, de nem biztos, hogy igazam van. Tud valaki megerősíteni/cáfolni?
Kabbe, ezért nem tudtam elérni.. :P :D
Nagyon +1!
Én hálás vagyok, és megköszönöm a hölgyeknek, hogy velük tölthetem azt a fél-órát. És ha valami nem úgy sül el, ahogy kell, inkább én kérdezek rá, hogy merre, meddig, hány méter. Szerencsére időérzékemmel nincsen gond, viszont az néhányszor előfodult, hogy az élmény hatása alatt elfelejtettem kiegyenlíteni a cehhet, és rám kellett szólni. Ezúton is bocsi, hölgyeim, ti voltatok túl jók! :)
A lényeg az, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölköző.
Ma este 8-tól fél 9-ig meglátogattam LATIKÁT. Immár másodjára voltam nála és bizony ma sem csalódtam! Ugyanolyan szép és kedves volt,mint elsőre. Mindössze annyi változott,hogy lett hangulatvilágítás a szobában,nekem nagyon tetszett,stílusosabb lett a helyiség. Sok apró,színes fénypont volt a plafonon,de az estém igazi fénypontja Latika volt. ;) Köszönöm!
Üdv vadászok! Múlt héten végre sikerült bejutnom Anikó26-hoz. Telefonos egyeztetés könnyen ment, mindent tisztáztunk előtte hívtam 1 nappal. A rendelő az Éviszhez közel, lakás célnak megfelelő, képek 100%-ban valósak. Gyors zuhany után jöhetett a csókcsata majd natúr fr, amit igen jól csinál. Ezután én kényeztettem őt, majd jöhetett az action. Doggyba kezdtünk, a barlang számomra kiváló volt, fenék szép, formás, mell nem túl nagy de szintén formás. Lovaglás is rendben volt, majd lekerült a sapka, újabb nf aztán az action végén teljes kielégülés (cum in mouth). Összességében nagyon ajánlott kategória, higiénia kifogástalan, lehúzás nincs, egyedüli minusz legfeljebb a jattolás, az néhány ***moderűlva***az általam eddig megszokotthoz képest, de ezzel sincs nagy gond mert telón előre megbeszéltük hogy mennyi az annyi. Én biztos hogy megyek még hozzá mert eddig még ez a barlang szorított a legjobban.
További jó vadászatot mndenkinek!
na, azért ne ostorozd magad. Tévedni emberi dolog, de isteni érzés...:)
Sziasztok.Bugajakab.Igazad van,jobban oda kell figyelni a helyesírásunkra.Velem ellentétben, Te ebből következettel,magára az embere.Ajánlom ismerd meg jobban magad,a saját képességeidet,utána kritizálj másokat.A nyelvtannácit különírjuk,helyesen nyelvtan náci,de engem ez nem izgat.Mind a tied,és Wjdks véleményével,egyetértek. Főleg azzal ,hogy egy lány megéhezik, szomjas lesz az már az Én hibám.Magam,védelmében,annyit fűznék hozzá Én nem fél vagy egy órát fizetek,a lánynak. Több órát (4-5) f**etek,hetente 2 -szer.(Hotelban találkozunk).Ennyi idő alatt nem csoda ,hogy jelentkeznek a lány szükségletei.Az előző levelemet neki szántam,róla szolt.Értelmetlen pazarlás amit csinálok,és a lány sem érdemli meg,már nagyon unalmas lett minden téren,főleg a szex , ami,már részemről is munka. Itt az idő hogy váltsak. Ezentúl,Én is 30 perc,vagy 1 órát fogok f**etni nem neki ,másoknak.Akikhez elszeretnénk menni még az éven, a kinézetük,és a vélemények alapján.Anikó 26.Latika 24.és Linda 25. vele már beszélgetem,rokonszenves volt,azért nem jött össze a találkozó mert kérte,hogy délután 3-ra érjek oda,igen idő korlátokon belül dolgozik, a hölgy ,de megoltható. Ezért mentem Erika 20-hoz, amit nem bántam meg,bátran ajánlom a hölgyet. Heni 20 illetve Adrienn 24 náluk is meg van részemről a kémia.Viszont igen,csak negatív kritikákat kaptak, így részemről sztornó.Még egyszer szeretném hangsúlyozni ,Bugajakab,és Wjdks igazatok van,vannak itt normális lányok,Én nem jót választottam. Még nincs elég tapasztalatom, és ezért hibázok sokat.
Igen Bugajakab,egyetértek. ;)
jaja, valahogy így. Szerintem az időben simán benne van a ráhangolódás, vagy nevezheted aminek akarod. Egy kis beszélgetés bele kell, hogy férjen. És amilyen az adjon Isten olyan lesz a fogadj Isten is. Ha meg nem, megírod ide, és nem megy senki a hölgyhöz.
Én is értem,amit írsz,így nem is akarok vitatkozni veled! Így a magam nevében mondom,hogy nekem még nem fordult elő soha az életben olyan,hogy egy lánynak rám kellett szólnia,hogy na vége mostmár menned kell innen kifele. Nekem hála az égnek nem volt még ilyen sem,hogy f***tek fél órát és húsz perc után ki akar tenni. Vagy én csinálok valamit normálisan vagy nagyon "szerencsésen" választok leányzót. Szerintem mindkettő. Sőt volt már olyan is nekem,hogy fél órára mentem,de volt egy kis beszélgetés az action előtt és után is,így az időt egyértelműen túlléptem. (ez egyszer fordult elő) Sztem kb 50 percet voltam a lakásban. A végén azt mondtam a hölgynek,hogy jól elszaladt az idő,ha úgy érzi f***tek rá vmennyit. Erre a hölgy válasza valami ilyesmi volt,idézem: "ÁÁ dehogyis,nem kell f***tned plusszban,hisz csak beszélgettünk itt a végén 20 percet,ott is én csacsogtam többnyire,nem fogadom el,de aranyos vagy hogy felajánlottad." És mosolygott. Visszaraktam a zsebembe a p*nzt és eljöttem. Nos nekem ilyenek inkább az emlékeim,így érthető,hogy nem állítok fel a szoba sarkába minden egyes látogatásomkor egy atomórát. :)) Persze nem vagyok hülye,ismerem a "timepressing" fogalmát,csak én még nem találkoztam vele.
én megértelek csak nekem az volt a tapasztalatom az elején, hogy nem plussz 5p hanem mindig negatív volt az idő... így döntöttem az mellett, hogy akkor megnézzük és nem kell nekem se több se kevesebb csak amennyit f*z*tek az akkor járjon! mert az óra nem 40p ből áll... mert akkor mehetnék félórára is ennyi erővel stb.. stb...
Olvasom,amiket írtok és az imént átgondoltam,hogy mondjuk az elmúlt 6 hirdetőnél való látogatásom közül,hány volt pozitív és hány volt negatív élmény. Nálam 5-1 az arány az utolsó hat látogatást tekintve. 5 helyen jól éreztem magam,egy helyen pedig nem,de ott sem volt ilyen hogy közben cigizik,meg p*silni jár,hanem pusztán nem volt meg a szimpátia és így gyorsban letudtam a dolgot,de nem ért sokkal többet mint egy balkezes kiverés. :) Nos ezért is lep meg,hogy pár embernek totál negatívak a tapasztalatai,mintha nem egy városban járnánk a lányokhoz. Én pédául személy szerint sosem csinálnék olyat,mint amit az előbb is olvastam itt valakitől,hogy beérek a szobába és jól észrevehetően megnézem az órámat. Szerintem erre semmi szükség. Meg ha ezt meglátja egy lány,hogy erre megy ki a játék,már ne is számíts az ugynevezett "barátnőfeelingre." Lehet azt érezni,hogy mikor telt el a fél óra kb. se nekünk,se a hölgyeknek nem kell az órát nézegetni percenként,meg mutatni hogy most 18:37 van és indítom a startpisztolyt. Sokkal tovább maradni nem illik,mint amennyit f*z*tt*l. Szerintem max 5 perc fér bele plusszban. Ha tudod magadról,hogy neked zuhival együtt nem elég a fél óra,akkor f**es egy órát! Mert nem illik 45 percet maradni és a zuhanyzásra fogni és f*z*tni fél órát. De mégegyszer mondom nekem ezek a negatív dolgok ismeretlenek,telefonban le szoktam szűrni,hogy kihez érdemes elmenni és kihez nem.
Uraim, nem vagyok egy nyelvtannáci, de a stílus maga az ember.
az utóbbi néhány hozzászólásból:
ferr - fair
tessék, lásék - tessék-lássék, a jelentésről már nem is beszélve hogy a tessék-lássék jelentése szinte, épp hogy
az ilyen hibákat nem lehet a telefonra fogni, vagy hogy sietek.
A hirdető lányokkal kapcsolatban számos elvárásunk van, legyen akkor magunkkal szemben is.
"Aktus közbe,megéhezik,megszomjazik,nikotin hiánya lesz,majd p*silni is kell neki."
Ha ez így megtörtént, abban te is ludas vagy
Üdv,
BJ
25-8as .Erika 20