Sziasztok.Bugajakab.Igazad van,jobban oda kell figyelni a helyesírásunkra.Velem ellentétben, Te ebből következettel,magára az embere.Ajánlom ismerd meg jobban magad,a saját képességeidet,utána kritizálj másokat.A nyelvtannácit különírjuk,helyesen nyelvtan náci,de engem ez nem izgat.Mind a tied,és Wjdks véleményével,egyetértek. Főleg azzal ,hogy egy lány megéhezik, szomjas lesz az már az Én hibám.Magam,védelmében,annyit fűznék hozzá Én nem fél vagy egy órát fizetek,a lánynak. Több órát (4-5) f**etek,hetente 2 -szer.(Hotelban találkozunk).Ennyi idő alatt nem csoda ,hogy jelentkeznek a lány szükségletei.Az előző levelemet neki szántam,róla szolt.Értelmetlen pazarlás amit csinálok,és a lány sem érdemli meg,már nagyon unalmas lett minden téren,főleg a szex , ami,már részemről is munka. Itt az idő hogy váltsak. Ezentúl,Én is 30 perc,vagy 1 órát fogok f**etni nem neki ,másoknak.Akikhez elszeretnénk menni még az éven, a kinézetük,és a vélemények alapján.Anikó 26.Latika 24.és Linda 25. vele már beszélgetem,rokonszenves volt,azért nem jött össze a találkozó mert kérte,hogy délután 3-ra érjek oda,igen idő korlátokon belül dolgozik, a hölgy ,de megoltható. Ezért mentem Erika 20-hoz, amit nem bántam meg,bátran ajánlom a hölgyet. Heni 20 illetve Adrienn 24 náluk is meg van részemről a kémia.Viszont igen,csak negatív kritikákat kaptak, így részemről sztornó.Még egyszer szeretném hangsúlyozni ,Bugajakab,és Wjdks igazatok van,vannak itt normális lányok,Én nem jót választottam. Még nincs elég tapasztalatom, és ezért hibázok sokat.