Igen talán ha most születnék elhinném neked,de olvass a sorok között!!
Igen talán ha most születnék elhinném neked,de olvass a sorok között!!
Nem azzal van a baj, hogy valaki fehér, nem fehér; roma, nem roma... ugyanúgy joga van használni a fórumot, hozzászólni, lányokat látogatni, stb.
Ami gáz az a stílus, valamint néhány korábbi reakció.
Kedves ismeretlen ez nágyon kígyósra sikerült olyan Győzikés .Miért nem veszed már észre ez a fehér gyerekek játszótere teljesen más normák szerint élünk.Miért akarod ránk erőltetni az akaratodat ??
A gyöngyszemet úgy írjuk, ahogy én most tettem.
A Karádyt meg így.
:)
Ui.: Akkor... ismersz a való életből?!?!?!?!
Én azért sajnállak mert nem te vagy a hibás! :))
Világifiú te meg egy akkora gy*k*r vagy hogy én még ilyet nem láttam! Össze-vissza írkálsz m*rhaságokat és baromira nem veszed észre, hogy mindenkinek tele van veled a t*ke és h*lyének néz!
apropó Szamiráról valakinek valami infoja van?
Milla úgy néz ki az új képein, hogy valahogy olyan "Stifler mamája" hangulatot vélek felfedezni :D
Popcornt kértek,adok Én nektek,nyeljétek jó bő nyállal.
Nekem is popcornt! :)
Sziasztok.Zsoloka,Nem szoktam kritizálni senkinek a műveltségi szintjét, de, ez már nekem is sok "meglássátok" Gondolom azt szereted volna írni,hogy meglátjátok.A szlogenedet,ülj le fiam 1-es ,biztos gyakran hallottad az iskolában.Paula témához,annyit. Se neki ,sem más lánynak nem mondtam soha,hogy kövér vagy,büdös a szád,csúnya,ápolatlan vagy. Terhesség után egy picike has,és már is bántjátok, szegény lányt.Néztem a hölgy fényképét,nagyon szexi.Én nem látom,nagynak a hasát,és ha még is szült, gratulálok a babához.Képzeljétek el,ha a lányok is elkezdenének minket,pontozni,véleményt alkotni rólunk.Gondolom, Ti ettől ,nem tartok.Okosak vagytok,izmosak,nem büdös a szátok,nem vagytok kövérek sukárok vagytok, és sok fogatok is van,addig még személyesen nem találkozunk.Paula,számomra szép,és csinos.Nektek más a véleményetek, hölgyről ,azt elfogadom. Viszont Ti is fogadjátok el az Én véleményemet. brema Néztem az hozászolásaidat ."Eltűnt a gyöngy szem, hol a gyöngy szem, meg van gyöngy szem.Pesten van a gyöngy szem."Tudom,hogy ki vagy.Karádi Katalin, színművésznő.
Ma voltam Linda 25-nél.Majd,írok róla.Gondolom ismét,lesz olyan ember aki,most Lindát fogja sározni.
Nem voltam terhes.Eléggé férre nézted a képet.Szerintem sok nő örülne ha ilyen hasa lenne mint nekem.
:))
Na, majd nemsokára megint jön, hogy "én ismerlek téged a való életből", a "lány a konkurensed", "már beszéltünk telefonon, de ott nem mszoktam fenyegetni senkit"...
POPCORN!
Hát ha tényleg olyan erővel szívja,hogy el lehet nála érni a "maximális f*roknagyságot",akkor ki ne hagyjuk ezt a leányzót barátaim! :)))
Sziasztok.Paula 23.Vissza olvastam a róla írt beszámolókat.Nem sok jót írtatok róla.Én 4-5 hete találkoztam,vele.Azért csak most írok róla,mert levette a hirdetését,de ma ismét láttam,hogy aktív a hölgy. 2 órát töltöttünk együtt.A teste átlagos,viszont a haja és az arca szép.Gyakran rajta is felejtettem a szemem.Nagyon,jót beszélgetünk.Olyan érzésem volt mintha már régebbről ismernénk egymást. Őszinte, tetszett, hogy olyan dolgokat is elmond amit más lány titkol,vagy le tagad.Nem színészkedik, felvállalja magát.
*rális szexe,nem szokványos.Nagyon sok technikát ismer.Egyet kiemelnék. Az ajkai közé veszi, és a nyelvével lassú körkörös mozdulatokat végez. Közben olyan erővel szívja aminek segítségével,a férfi eléri a maximális farok nagyságot.10-ből 11. Hihetetlen,de nem kérte előre,pénz.Én szóltam neki ,hogy várjál már ki sem f**etlek ,miért nem kérted?A lány válasza valami ilyesmi volt:Nem akartam a beszélgetésünket megszakítani azzal, hogy tartom a markom.Bár milyen szemszögből,nézzük a lányt, szex,kommunikáció,szépség ,bátran merem ajánlani.
Hát igen,ha ezidőtájt akartál menni Latikához,akkor valóban miattam nem sikerült,sorry! :)
Newbie! Igen a lányok kb 90%-ánál teljesen igaz,hogy amilyen a mosdó,olyan a törölköző. Tehát,ha normálisan állunk hozzájuk,akkor megpróbálnak ők is úgy viselkedni irányunkban. Persze előfordulnak pályatévesztők néha. Nálam a pályatévesztő az,aki egy "normális",kedves vendéghez sem képes "normális" arcot vágni. Volt már pálytévesztő az én "pályafutásom" során is,de szerencsére idejét sem tudom már,hogy mikor találkoztam ilyen csajjal utoljára.
Kérdés ws furcsaság:
Klaudia (21): Bő egy éve volt már itt egy hölgy ugyanilyen korral, névvel hirdető. Csinos, szeplős, kórház környéki, relatív keveset vállaló tünemény. Alkatilag/hajilag total stimmelt a mostanival, mintha némi terhesség utáni hasat vélnél felfedezni a képein, de nem biztos, hogy igazam van. Tud valaki megerősíteni/cáfolni?
Kabbe, ezért nem tudtam elérni.. :P :D
Nagyon +1!
Én hálás vagyok, és megköszönöm a hölgyeknek, hogy velük tölthetem azt a fél-órát. És ha valami nem úgy sül el, ahogy kell, inkább én kérdezek rá, hogy merre, meddig, hány méter. Szerencsére időérzékemmel nincsen gond, viszont az néhányszor előfodult, hogy az élmény hatása alatt elfelejtettem kiegyenlíteni a cehhet, és rám kellett szólni. Ezúton is bocsi, hölgyeim, ti voltatok túl jók! :)
A lényeg az, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölköző.